- Konu Sahibi Fashionita
-
alkisalkisalkis Arkadaşlar saçlarım koyu kumralla açık kumralın tam ortasında bir renk ve uzun zamandır saçlarımın rengini açmak istiyordum uçlarını ve biraz üstlerini .. Daha önce hiç tecrübem olmamasına rağmen bir delilik yaptım ve veetin tüy sarartıcı kremlerinden aldım ne kadar ölçüde olacağı falan filan herşeyi kullanım kağıdında yazıyor ona göre hazırladım ve tepelere çok hafif rütuşlar olmak üzere uçlara doğru yoğunlaştırarak sürdüm ve sonuç mükemmel! Güneşten açılmıştan hiçbir farkı yok eğer saç renginiz benimkine uyuyorsa denemenizi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım :) hwesositososito :sm_cool:
bence sağlıklı olmayan bir yöntemi başkalarına önermen hiç doğru değil.
senin saçlarına bir şey olmamış olabilir ama başkasının saçı kopabilir, dökülebilir.
yanlış bir tavsiye olduğunu düşünüyorum.
tüy sarartıcının kılları besleyip güçlendirdiğini biliyosundur sanırım ayrıca içindeki kimyasal madde boyadakinden çok daha az ben dip boya yapın demiyorum uçlarına sürebilirsiniz diyorum bende herhangi bir kopma dökülme olmadı ki benim saçlarım çok incedir kırılır kopar ve dökülür bende bile birşey olmadıysa kimseye birşey olacağını sanmıyorum istemeyen yapmayabilir ben deneyimimi paylaştım arkadaşım
merak eden sacinin iclerinden bir tutam alip uclarina denesin... anlarsiniz ise yariyor mu yaramiyor mu.. burda tavsiye edilen herseyin kisiye gore ise yaramama ihtimali vardir. ustelik sadece uclari olursa diplere de zarar vermez.. ayrica sac telleri bacaginizdaki telden daha gucludur. bacaginizdaki tuyu dokemeyen sey bence saciniza da zarar vermez..sadece alerjik reaksiyondan kacinmak icin diplere yaklastirmayin...
konu sahibi arkadas merak ettim ben, bir foto koysaniz cok iyi olur aslinda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?