• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tüy Sarartıcı Mucizesi!

arkadaş yapmış memnun kakmış zorla degil ya canı isteyen yapar istemeyen yapmaz ne diye uğraşıyosunuz ki anlamadım zorla degi ya

ilkyaza ben de katılıyorum. arkadaş burada deneyimini paylaşmış. zaten hepimiz öyle yapmıyor muyuz? güvenli bulup bulmamak ya da uygulayıp uygulamamak okuyanlara kalmış. her duyduğumuzu yapacağız diye birşey yok. ayrıca durduk yerde tanımadığı insanlara neden zarar vermek istesin ki kız? güvensiz olduğunu düşünenler uygulamasın bu kadar basit.

ya kız tutupta dememişti alında dip boya yapın diye sadece uçlara sürmüş hem silah zoruyla kimse kimseye bişey yaptırmıyor sadece deneyimini paylaşmış hatun ne olucakki yapıp yapmamakta isteyene kalmış sonuçta oysa neler neler denendi şu sitede bi o kalmıştı onuda denesinler içimiz rahat etsinkaydirigubbakcemile3

bu yöntem pek çok kişi tarafından kullanılan bir yöntemdir kızın üzerine çok gitmişsiniz bence. eskiden millet kafasına oksijenli su sürüyordu ki hala yapanlar var. benim en yakın arkadasım koyu kahve saçlarına tarakla sürüyor sanki balyaj yapılmışi gibi duruyor üstleri, sadece 5 dakika tutuyor ve 1 ton açık ışıltılı saçlar...

pardon arkadaşlar kaç gündür evimde diildim işte resimlerim baya bi uğraş sonrası yapabildim :1:

$sedoslardaa12.jpg
$@ortaköy.jpg

saç boyası yerine oksidanı direk süren var...uzasın diye her bi şeyi süren var dana iliğinden tutun da!!!
bunu da süren olmuş paylaşmış;kimseye kefil olmuyor ki kızzağız yaptım güzel oldu deneyin diyor...

Güle güle kullan tatlım güzel olmuş gayet :) Saçlara zararlı olsa, o tüy sarartıcıları yüzümüze sürmeyiz herhaldeeee:)

valla senin saçın çok güzel olmuş..ama benimki koyu az bişey açıyor.bu bu yöntemi ben de deniyorum..zararını görmedim..saça doğal bir ışıltı veriyor ama seninki baya açılmış:)

çok doğal olmuş ve saçlarına da yakışmmış... ki insnalar direk oksidanı sürüyor..onu geçtim oksidanı kolundaki tüylerine süren birini bile görmüştüm..
memnun kalmıs hatun ve memnunn kaldığı bir şeyi de gayet samimi bir şekilde paylaşmış.. teşekkür ediyorm fashionita..

Back