How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengini acmak icin tüy sarartici?

Anladım canım çok sağol ama sen doğal saçına uygulamışsın.. Acaba boyalı saça nasıl bir etki eder? Küçük bir tutama denemek lazım dediğin gibi :)

benim saçım boyalı 1 yıldır canım sıkıldıkca uygularım hiç bir zararı yok çokda memnunum bende yelizden öğrendim :)

meraba kizlar..

bole bi konu acildimi bilmioorm ama sizinle paylasmak istedm.. bnm saclarim acik kumral ve biraz daha acmak istiodm.. biqn aklima qeldi ve tuy sarartici denedm.. qercekten cok qusel oldu. az bekletnce karamelmsi bi renk oluo daha fazla bekletrseniz sari qbi oluo..
zaten saciniza surunce anliyosunuz ne kadar acildiqini..:)) ben uclarina suruorm hc diplerine doqru surmedm o yuzden sizde diplerine denemyn bnce zararli olabilir..
yorumlarinizi beklioormopuyorumnanaktan
canım bugun tama alıyordum tuy sarartıcı krem ama nasıl yapacagımdan emın olamadım sana tekrar sorup ogreneyım dedım,ben vıvet e baktım ama ıcınde tozu ve sıvısı var karıstırıyormussun galıba ,orası sorun degılde sımdı sacımın koyu yerlerı ucları uclara boya yapar gıbı surup bekletcemya benımkıler çikolata kahve gibi ama karamel istiyorum kutuda tuylerınızde 3 -10 dk arası bekletın dıyor sacımızda ne kadar bekletmelıyız,bunu yaptıktan sonra ustune boya yapıyormuyuz,bıorde sacı cok yıpratır mı sen kullanıyorsunya sacında asırı bır yıpranma yanma oldumu bu yuzden,ve renk acılınca bıtyo demı ısımız bellı aralıklarla yapmak gerekyomu gecıcı bır sey mı yoksa sac acıcıları gıbımı,cok soru sordum canım kusura bakma yardımcı olursan sevınırım

ne kadarı yetti,saçının yarısına bile yetmez küçücük tüy sarartıcı:D
allah iyiliğini versin iyi mi=)
saçlarınızın diplerine bir zararı olmaz mı yav uyarı yok mu,saçınızda denemeyin diye.

ne kadarı yetti,saçının yarısına bile yetmez küçücük tüy sarartıcı:D
allah iyiliğini versin iyi mi=)
saçlarınızın diplerine bir zararı olmaz mı yav uyarı yok mu,saçınızda denemeyin diye.
saçının diplerine uygulamıyormuşsun sadece uçlara falan,hem azcık bişey değil krem 200ml benim baktığım üstünde öyle bişey yazmıyodu,kullananlar var zararı yok demişler ama tam bilmiyorum denemek lazım aslında

kızlar çok zarar veriyor mu bu?sizce oksijenli su mu daha iyi bu krem mi

kesinlikle denemeye değer ama kızıl saça olur mu acaba saçlarım 7 yıl kızıldı. mavisiyah yaptım bi kere sonra pişman oldum siyah tuhaf geldi kızıldan sonra 7 ay hiç boyamadım şimdi bi boyadım dipler tuttu siyah kısımlar tabiki tutmadı... kuaföre açtıriim diyodum ama sesuyu da deneyebilirim de tavsiye edermisiniz böyle bişeye sonrada eski rengime tekrar boyasam turuncu olur mu o kızıl

benim saçlarım da 3 aydan beri siyah. daha önce kızıldı.Hamilelik planımız oldugu ve saç rengime yakın oldugu için de siyah renge boyadım. Asıl saç rengim koyu kestane. yani siyahtan çok farklı değil. Bu sabah forumda gezinirken, bu konuyu okudum. Zaten dışarı çıkacaktım. hanimefendinin dediği gibi,sesu ve vi-vet markaları vardı. sesu 40 ml. 5.95 tl. 200 ml. ise 14.45'ti. Vi-vet ise 70 ml. 6 liraydi.alıp geldim. kendime 2 farklı alan seçtim. biri saç diplerimde, diğeri siyah boyalı enseden uca kadar sürdüm.boya yapar gibi.Kutuda 3- 10 dk. öneriliyorfu. 7 dk. bekleyip ılık suyla yıkadıktan sonra kuruladım.
Sonuç: benim siyah boyalı alanda zerre farklılık olmadı. Ama dipler yani kendi koyu kestane saç rengim kesinlikle Çağla Şikel'in Karamel saç rengi ileynı oldu. yani sarı ya da beyaz gibi bir açma değil, daha çok kızıl veya turuncuya doğru bir beklentiniz olsun. Benden bu kadar...:lepi:

ne demek benden bu kadar soracaklarım var..benim saçlarım da koyu kahve altında kahve-bakır var boya olunca işe yaramıyor mu yani çok koyu olunca mı açmıyor boyalı kısımlarda biraz daha bekletseydin bi etkisi olurdu belki daha geç açılır çünkü kuaförlerde de saçın koyu yerlerinden başlarlar

canım bugun tama alıyordum tuy sarartıcı krem ama nasıl yapacagımdan emın olamadım sana tekrar sorup ogreneyım dedım,ben vıvet e baktım ama ıcınde tozu ve sıvısı var karıstırıyormussun galıba ,orası sorun degılde sımdı sacımın koyu yerlerı ucları uclara boya yapar gıbı surup bekletcemya benımkıler çikolata kahve gibi ama karamel istiyorum kutuda tuylerınızde 3 -10 dk arası bekletın dıyor sacımızda ne kadar bekletmelıyız,bunu yaptıktan sonra ustune boya yapıyormuyuz,bıorde sacı cok yıpratır mı sen kullanıyorsunya sacında asırı bır yıpranma yanma oldumu bu yuzden,ve renk acılınca bıtyo demı ısımız bellı aralıklarla yapmak gerekyomu gecıcı bır sey mı yoksa sac acıcıları gıbımı,cok soru sordum canım kusura bakma yardımcı olursan sevınırım

cnm bnm sacmda öLe cok bi yipranma olmadi.. qecici bisey de diiL.. bn yapiodm yapinca bi aciliodu soora bide uzadiqi icn aciliodu.. ama dediqim qbi bnm sacm acik kumral..:)))
sacmda bn 10 dk beklettm.. bide pisman olmanizi hic istemiorm o yuzden pismanlik duyabilceqiniz cok qoz onundeki saclariniza yapmayin.. bi arkalarda denemenizi tavsiye ederim...

umarim yardimci olmusumdur...opuyorumnanaktan

Anladım canım çok sağol ama sen doğal saçına uygulamışsın.. Acaba boyalı saça nasıl bir etki eder? Küçük bir tutama denemek lazım dediğin gibi :)

siyah boyalı saçta işe yaramadı ama belki başka bir tonda işe yarar. Yalnız şuna emin oldum hakikaten doğal saçta işe yarıyor. Benim ki sarıya dönük bir açılma olmadı ama belki bekletseydim olurdu. Bilemiyorum...Dediğin gibi denemek lazım.

ne demek benden bu kadar soracaklarım var..benim saçlarım da koyu kahve altında kahve-bakır var boya olunca işe yaramıyor mu yani çok koyu olunca mı açmıyor boyalı kısımlarda biraz daha bekletseydin bi etkisi olurdu belki daha geç açılır çünkü kuaförlerde de saçın koyu yerlerinden başlarlar

benim kendi doğal koyu kestane saçımda işe yaradı.bir tutam karamel ya da fındık kabugu rengim var. siyahlarım hala siyah. hamile oldugum için bekletmekten korktum. amonyak kokulu bu ürünler ve emin değilim ama mutlaka normal saç boyaları gibi az da olsa kana geçiyorlardır.o yüzden bekletemedim. ama saçımda yıpranmaya dair hiçbir şey olmadı. siz küçük boy bir ürün alıp küçük bir tutamda deneyebilirsiniz.

cnm bnm sacmda öLe cok bi yipranma olmadi.. qecici bisey de diiL.. bn yapiodm yapinca bi aciliodu soora bide uzadiqi icn aciliodu.. ama dediqim qbi bnm sacm acik kumral..:)))
sacmda bn 10 dk beklettm.. bide pisman olmanizi hic istemiorm o yuzden pismanlik duyabilceqiniz cok qoz onundeki saclariniza yapmayin.. bi arkalarda denemenizi tavsiye ederim...

umarim yardimci olmusumdur...opuyorumnanaktan
çok sağol canım,deneyeceğim,benim koyu yer az a bir kaç tutam yer,aralarda bir yerlerde deneyeceğim önümüzdeki hafta umarım işe yarar benim saçım boyalı ama açık renk denebilir o yüzden açar gibi geliyor renk değişimini görebiliyormuyuz ne kadar bekleteceğimi nasıl ayarlayacağım

canım bn saç acmayı hani oksidasyon krmleri oluyo yaa boyalrın yanında veriliyo küçük tüpte oluyo onlar açıyo bnm bildiğim açmak istiyosnızda oksidasyon kremi kullanın derim bn bnlar saça zararlı olabilir...

canım bn saç acmayı hani oksidasyon krmleri oluyo yaa boyalrın yanında veriliyo küçük tüpte oluyo onlar açıyo bnm bildiğim açmak istiyosnızda oksidasyon kremi kullanın derim bn bnlar saça zararlı olabilir...
bende düşündüm onu %20 lik yada 30 luk olanından alayım diye ama saçımı yakar diye korkuyorum,tüy sarartıcı kullananlar zarar görmemiş,zaten bu kremler yüzede uygulanıyor yani ağır kimyasal değiller,oksidasyon alıp saçımın bir tutamında denesem mi acaba?

denisim çok mersi cevapların için,ben cesaret edemicem bi kuaföre gidicem,koyu kahve benim saçlarım koyu renk bana yakışıyor ama çok uzun süredir koyu saçlarım sıkıldım o yüzden bi arayış içerisindeyim kumral düşünüyorum ama çok açık değil saçlarım en fazla bi iki ton açılcak yani ben daha önce de saçlarımı açtırmıştım kuaför çok yıpranır derse yaptırmayadabilirim siz de dikkatli olun saçlarınıza zarar vermeyin pişman olmayın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

saçım açık bakır gibi en son küllü sarı boyamıştım dipler açık uçlar koyu, bugün denicem sonucu akşam üzeri yazarım, yazdan kalma tüy sarartıcım var zaten evde. ben kollarıma kullanıyordum, bikezde yüzüme kullanmıştım.

kızlar ben denedim saçlarım koyu renk olmamasına rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Belki saç cinsine göre etkisi değişiyordur. Denemiş birisi olarak boşuna zahmete girmeyin derim.........

Back