Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugun tama alıyordum tuy sarartıcı krem ama nasıl yapacagımdan emın olamadım sana tekrar sorup ogreneyım dedım,ben vıvet e baktım ama ıcınde tozu ve sıvısı var karıstırıyormussun galıba ,orası sorun degılde sımdı sacımın koyu yerlerı ucları uclara boya yapar gıbı surup bekletcemya benımkıler çikolata kahve gibi ama karamel istiyorum kutuda tuylerınızde 3 -10 dk arası bekletın dıyor sacımızda ne kadar bekletmelıyız,bunu yaptıktan sonra ustune boya yapıyormuyuz,bıorde sacı cok yıpratır mı sen kullanıyorsunya sacında asırı bır yıpranma yanma oldumu bu yuzden,ve renk acılınca bıtyo demı ısımız bellı aralıklarla yapmak gerekyomu gecıcı bır sey mı yoksa sac acıcıları gıbımı,cok soru sordum canım kusura bakma yardımcı olursan sevınırımmeraba kizlar..
bole bi konu acildimi bilmioorm ama sizinle paylasmak istedm.. bnm saclarim acik kumral ve biraz daha acmak istiodm.. biqn aklima qeldi ve tuy sarartici denedm.. qercekten cok qusel oldu. az bekletnce karamelmsi bi renk oluo daha fazla bekletrseniz sari qbi oluo..
zaten saciniza surunce anliyosunuz ne kadar acildiqini..:)) ben uclarina suruorm hc diplerine doqru surmedm o yuzden sizde diplerine denemyn bnce zararli olabilir..
yorumlarinizi beklioormopuyorumnanaktan
saçının diplerine uygulamıyormuşsun sadece uçlara falan,hem azcık bişey değil krem 200ml benim baktığım üstünde öyle bişey yazmıyodu,kullananlar var zararı yok demişler ama tam bilmiyorum denemek lazım aslındane kadarı yetti,saçının yarısına bile yetmez küçücük tüy sarartıcı
allah iyiliğini versin iyi mi=)
saçlarınızın diplerine bir zararı olmaz mı yav uyarı yok mu,saçınızda denemeyin diye.
kesinlikle denemeye değer ama kızıl saça olur mu acaba saçlarım 7 yıl kızıldı. mavisiyah yaptım bi kere sonra pişman oldum siyah tuhaf geldi kızıldan sonra 7 ay hiç boyamadım şimdi bi boyadım dipler tuttu siyah kısımlar tabiki tutmadı... kuaföre açtıriim diyodum ama sesuyu da deneyebilirim de tavsiye edermisiniz böyle bişeye sonrada eski rengime tekrar boyasam turuncu olur mu o kızıl
canım bugun tama alıyordum tuy sarartıcı krem ama nasıl yapacagımdan emın olamadım sana tekrar sorup ogreneyım dedım,ben vıvet e baktım ama ıcınde tozu ve sıvısı var karıstırıyormussun galıba ,orası sorun degılde sımdı sacımın koyu yerlerı ucları uclara boya yapar gıbı surup bekletcemya benımkıler çikolata kahve gibi ama karamel istiyorum kutuda tuylerınızde 3 -10 dk arası bekletın dıyor sacımızda ne kadar bekletmelıyız,bunu yaptıktan sonra ustune boya yapıyormuyuz,bıorde sacı cok yıpratır mı sen kullanıyorsunya sacında asırı bır yıpranma yanma oldumu bu yuzden,ve renk acılınca bıtyo demı ısımız bellı aralıklarla yapmak gerekyomu gecıcı bır sey mı yoksa sac acıcıları gıbımı,cok soru sordum canım kusura bakma yardımcı olursan sevınırım
Anladım canım çok sağol ama sen doğal saçına uygulamışsın.. Acaba boyalı saça nasıl bir etki eder? Küçük bir tutama denemek lazım dediğin gibi :)
ne demek benden bu kadar soracaklarım var..benim saçlarım da koyu kahve altında kahve-bakır var boya olunca işe yaramıyor mu yani çok koyu olunca mı açmıyor boyalı kısımlarda biraz daha bekletseydin bi etkisi olurdu belki daha geç açılır çünkü kuaförlerde de saçın koyu yerlerinden başlarlar
kızlar çok zarar veriyor mu bu?sizce oksijenli su mu daha iyi bu krem mi
çok sağol canım,deneyeceğim,benim koyu yer az a bir kaç tutam yer,aralarda bir yerlerde deneyeceğim önümüzdeki hafta umarım işe yarar benim saçım boyalı ama açık renk denebilir o yüzden açar gibi geliyor renk değişimini görebiliyormuyuz ne kadar bekleteceğimi nasıl ayarlayacağımcnm bnm sacmda öLe cok bi yipranma olmadi.. qecici bisey de diiL.. bn yapiodm yapinca bi aciliodu soora bide uzadiqi icn aciliodu.. ama dediqim qbi bnm sacm acik kumral..:)))
sacmda bn 10 dk beklettm.. bide pisman olmanizi hic istemiorm o yuzden pismanlik duyabilceqiniz cok qoz onundeki saclariniza yapmayin.. bi arkalarda denemenizi tavsiye ederim...
umarim yardimci olmusumdur...opuyorumnanaktan
bende düşündüm onu %20 lik yada 30 luk olanından alayım diye ama saçımı yakar diye korkuyorum,tüy sarartıcı kullananlar zarar görmemiş,zaten bu kremler yüzede uygulanıyor yani ağır kimyasal değiller,oksidasyon alıp saçımın bir tutamında denesem mi acaba?canım bn saç acmayı hani oksidasyon krmleri oluyo yaa boyalrın yanında veriliyo küçük tüpte oluyo onlar açıyo bnm bildiğim açmak istiyosnızda oksidasyon kremi kullanın derim bn bnlar saça zararlı olabilir...