• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tüy Sarartıcı Mucizesi!

diplere sürülmez bence ama uçlarda kayıp pek olmaz bence..

bu arada yalan değil çok hoş olmuş.. hangi marka bu?

kızlar bu öneriyi ben de burada gördüm ve bi koşu alıp denedim başta hoşuma gitti ama gün ışığına çıkınca arkadaşlarım senin saçlarında ne kadar çok beyaz var dedi elime ayna aldım ve yanlarında baktım tüy sarartıcı sarıdan çok beyaz veriyor saça artık rengi nasıl açmışsa beyaza dönmüş saçlarım kestane rengiydi ve beyaz yoktu ama şuan beyaz kaynıyo ben boyadan korkuyordum dip boyayla uğraşmak falan istemiyordum baktım herkes de olumlu şeyler yazmış deniyim dedim ama yok hem saçlarım çok inceldi ve çok dökülmeye başladı saçınızın bir tutamına deneyin çok yapmak istiyorsanız göreceksiniz bu saçı bildiğin beyaz yapıyor hatta öyle lanet ki saçımın dibi kestane ortaları sarı gib bir renk uçları da beyazımsı bazen ortaları beyaz ucları sarı

ben bu yöntemi lisede saçım boyazsızken kullanırdım. çok da işe yarardı. boyalı saçın üstünde nasıl olur bilemedim.aralara tel tel sürerdim. bir gün dayanamadım diplerine sürdüm banyodan çıktım saçımın dipleri tupturuncu olmuştu ertesi gün okul yerine kuaföre gitmiştim adam hamamda mı boyadın diye dalga gecmişti. saçlarımın boyadan yanık olduğu için şu an deneyemem ama toparlanınca araya bir iki tel attırırım en azından saçımı yakmazdı...

kızlar saçlarım aşırı kırılıyo elimle hafifçe çekiyorum saç tellerim elimde kalıyo ben napıcam yaaaa nolur yardım edin çok mutsuzum bildiğiniz kür mür saç bakımı var mı? evde hazırlayabileceğim saçımı güçlendirecek birşeyler tam da uzatmaya karar vermişken nerden yaptım nerden okudum da yaptım allah kahretsin yaa elimde kalcak saçlarım:2::43:

sonuçta oda açıcı. çokmu tuttun ne kadar tuttun saçında yıpranmışmıydu onceden saçın

sonuçta oda açıcı. çokmu tuttun ne kadar tuttun saçında yıpranmışmıydu onceden saçın

evet ikisi de saç açıcı ve ikisi de kimyasal ama sen şampuanı duş jeli olarak kullanır mısın? peki duş jeli saça sürülür mü???

aynı şey değil... ve yeni farkettiğpim bir şey var tüy sarartıcıların üzerinde TÜYLERİ AZALTMAYA YARDIMCI OLUR yazıyor bunu nasıl görmedik inceltiyor...

saçın rengini açan kimyasal herşeyin muhakkak ki saça zararı var ama tüy sarartıcı boya ve saç açıcı tozların yanında cok masum kalıyor( diplere değdirmeden ve saçta cok uzun müddet tutmadığınız takdirde) içerik olarak saça cok büyük yıpranmalar vermez yüz derinize bile temas ettirdiginiz birşey sonucta...ben röfleli kat kat boyanmış saçlarımda bile defalarca kullandım tabiki herkesin saç yapısı farklı:54:...kullanıcaksanız ufak bir tutamda deneyin derim...

Back