Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende denemiştim ama oksijenli suydu çok hoş olmuştu sürüp güneşe çıkınca güzel açılıyo ya fönle kurutunca hoş ve doğal oluyo gerçi şimdi bende boyatmak istiyorum ama ilk olucak karar veremiyorum
:çok üzgünüm:
kızlar bnm saçım siyaha yakın yani koyu bayaa ve bn bunu uyguladımm bi kısmına resmen turuncu oldu şimdi nasıl düzelticeğimi bilmiyorum ne renge boyasam eski haline gelirr lütfen yardım edinn... ...
arkadaşlar ben saçlarımı siyaha boyamıştım şimdi dore bakır ile kahve karışımlı bir renge boyamak istiorum ama açmam gerekio ve ben açıcı kullanmak istemiorum zarar görcek die tüy sarartıcının etkisi olur mu acaba siyah saca eger olursa ne kadar süre kullanmam gerekio nolur yadımcı olun yaa:1no2:
arkadaşlar ben saçlarımı siyaha boyamıştım şimdi dore bakır ile kahve karışımlı bir renge boyamak istiorum ama açmam gerekio ve ben açıcı kullanmak istemiorum zarar görcek die tüy sarartıcının etkisi olur mu acaba siyah saca eger olursa ne kadar süre kullanmam gerekio nolur yadımcı olun yaa:1no2: