• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tüy Sarartıcı Mucizesi!

Fashionita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
72
4
98
İstanbul
alkisalkisalkis Arkadaşlar saçlarım koyu kumralla açık kumralın tam ortasında bir renk ve uzun zamandır saçlarımın rengini açmak istiyordum uçlarını ve biraz üstlerini .. Daha önce hiç tecrübem olmamasına rağmen bir delilik yaptım ve veetin tüy sarartıcı kremlerinden aldım ne kadar ölçüde olacağı falan filan herşeyi kullanım kağıdında yazıyor ona göre hazırladım ve tepelere çok hafif rütuşlar olmak üzere uçlara doğru yoğunlaştırarak sürdüm ve sonuç mükemmel! Güneşten açılmıştan hiçbir farkı yok eğer saç renginiz benimkine uyuyorsa denemenizi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım :) Görenler bayılıyorlar ne yaptığımı soruyolar sositososito :sm_cool:

alkisalkisalkis Arkadaşlar saçlarım koyu kumralla açık kumralın tam ortasında bir renk ve uzun zamandır saçlarımın rengini açmak istiyordum uçlarını ve biraz üstlerini .. Daha önce hiç tecrübem olmamasına rağmen bir delilik yaptım ve veetin tüy sarartıcı kremlerinden aldım ne kadar ölçüde olacağı falan filan herşeyi kullanım kağıdında yazıyor ona göre hazırladım ve tepelere çok hafif rütuşlar olmak üzere uçlara doğru yoğunlaştırarak sürdüm ve sonuç mükemmel! Güneşten açılmıştan hiçbir farkı yok eğer saç renginiz benimkine uyuyorsa denemenizi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım :) hwesositososito :sm_cool:

............kafamçokkarıştı yok artık

bence sağlıklı olmayan bir yöntemi başkalarına önermen hiç doğru değil.
senin saçlarına bir şey olmamış olabilir ama başkasının saçı kopabilir, dökülebilir.
yanlış bir tavsiye olduğunu düşünüyorum.

ne gibi birşey :) bende bi arkadaşımdan duymuştum onun saçları upuzun ve mükemmel ona hiçbirşey olmadı 1 buçuk yıldır aynı yöntemle açıyor saçlarını ben zaten en çok uçlarına sürdüm oralar sarardı tepelere sürmek isteyenler tabiki boya kullansın benim perçemimde var tepelerde çok az var ama uçlar sapsarı :)

Son düzenleme:
bence sağlıklı olmayan bir yöntemi başkalarına önermen hiç doğru değil.
senin saçlarına bir şey olmamış olabilir ama başkasının saçı kopabilir, dökülebilir.
yanlış bir tavsiye olduğunu düşünüyorum.

tüy sarartıcının kılları besleyip güçlendirdiğini biliyosundur sanırım ayrıca içindeki kimyasal madde boyadakinden çok daha az ben dip boya yapın demiyorum uçlarına sürebilirsiniz diyorum bende herhangi bir kopma dökülme olmadı ki benim saçlarım çok incedir kırılır kopar ve dökülür bende bile birşey olmadıysa kimseye birşey olacağını sanmıyorum istemeyen yapmayabilir ben deneyimimi paylaştım arkadaşım

canım iyi de saç boyaları saç için yapılmış, kimyasal da varsa buna uygun olarak üretilmiş.. tüy için kullanılan bir şeyi saça uygulamak çok büyük cesaret:olmaz:

saç boyasını kirpiğe sürmek gibi bişey bu

bu yıllardır benim çevremdeki arkadaşlarım tarafından uygulanan birşey merak etme çok ciddi bir zararı olsaydı burada sizlerle paylaşmazdım tüy sarartıcıda saç boyasıda deriye nüfuz ediyo eninde sonunda alerjisi olmayanlarda şuana kadar hiçbir sorun çıktığını görmedim :)

tüy sarartıcının kılları besleyip güçlendirdiğini biliyosundur sanırım ayrıca içindeki kimyasal madde boyadakinden çok daha az ben dip boya yapın demiyorum uçlarına sürebilirsiniz diyorum bende herhangi bir kopma dökülme olmadı ki benim saçlarım çok incedir kırılır kopar ve dökülür bende bile birşey olmadıysa kimseye birşey olacağını sanmıyorum istemeyen yapmayabilir ben deneyimimi paylaştım arkadaşım

İstemeyen yapmayabilir deneyimimi paylaştım demişsin ama tavsiye etmekten de geri kalmamışsın. Sonuçta uygulayıp yanlış bir sonuçla karşı karşıya kalan birisi olduğunda eminim bu durumu açıklayamazsın. Her ürün kendi kullanım amacı içindir. Tüy sarartıcılar tüyler içindir, sırf tüyleri besliyor diye saça da bunu kullanmak mantıksızlıktır.

evet hala da tavsiye ediyorum alerjisi olmayanlar kullanabilirler sonuçta burda cahil bir tavırla birşey yapmıyorum bir bildiğim varki konuşuyorum ve merak ediyorsan bir arkadaşım kullanamadı çünkü koluna sürdüğündede alerjisi olduğu ortaya çıktı onun dışında diğer tüm bunu uygulayan bildiklerim çokta memnun kaldılar uçlarına uyguladığın sürece birşey yapma olasılığı çok düşük hele birde sağlık problemin yoksa ayrıca geçen gün saçlarıma bakım yaptırmaya gittiğimde bunu kuaförümede söyledim hatta açıkça isimde verebilirim erdem kıramer ekip kuaför evet gerçekten güzel açılmış bunu deneyen başka müşterilerimde oldu dedi yalan değil kimsenin canını tehlikeye atacak değilim ayrıca saçının yapısına güvenmeyen çok hassas kırılgan bir saçım var diyen zaten birşey yapmaz merak etme sen ;)

ay valla laf yetişmez.......
neyse arkadaşım sen yapmışsın bir de tavsiye etmişsin bunu -ki ne kadar mantıklı olduğu tartışılır.
tavsiyen üzerine denemek isteyen de varsa denesin...

merak eden sacinin iclerinden bir tutam alip uclarina denesin... anlarsiniz ise yariyor mu yaramiyor mu.. burda tavsiye edilen herseyin kisiye gore ise yaramama ihtimali vardir. ustelik sadece uclari olursa diplere de zarar vermez.. ayrica sac telleri bacaginizdaki telden daha gucludur. bacaginizdaki tuyu dokemeyen sey bence saciniza da zarar vermez..sadece alerjik reaksiyondan kacinmak icin diplere yaklastirmayin...

konu sahibi arkadas merak ettim ben, bir foto koysaniz cok iyi olur aslinda...

ben bunu eczacı bi bayana sormuştum seneler önce..

3 sene felan oluo

sakın yapma dedi bana o zaman baya da bişeyler söyledi çok korkmuştum :s

saçını mahfedersin dedi yoksa alıp deniyodum walla

Akitracım yok anlatamazsın arkadaş erdem kıramere sormuş biz onlardan daha mı iyi bilicez

Son düzenleme:
Bu işin ehli olan birinden daha iyi bilemezsin zaten dertlenme

merak eden sacinin iclerinden bir tutam alip uclarina denesin... anlarsiniz ise yariyor mu yaramiyor mu.. burda tavsiye edilen herseyin kisiye gore ise yaramama ihtimali vardir. ustelik sadece uclari olursa diplere de zarar vermez.. ayrica sac telleri bacaginizdaki telden daha gucludur. bacaginizdaki tuyu dokemeyen sey bence saciniza da zarar vermez..sadece alerjik reaksiyondan kacinmak icin diplere yaklastirmayin...

konu sahibi arkadas merak ettim ben, bir foto koysaniz cok iyi olur aslinda...

tamam ben ilerleyen saatlerde bir foto çekip koyucam :)

arkadaş yapmış memnun kakmış zorla degil ya canı isteyen yapar istemeyen yapmaz ne diye uğraşıyosunuz ki anlamadım zorla degi ya

Back