- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
bende pudra kullanilirim cokda memmunum hem Makineylen aldigimda kullaniyordum hemde agdada kullaniyorum.
Makineyle aldığımda bende pudra kullanıyorum .
Özellikle yazın ter olduğu için etin makineye sıkışmasını engelliyor pudra
bikini bölgesinin acısını da azaltıosa neden olmasın:teytey::teytey:
ben de genelde ıcgudusel olarak suruyorum pudrayı ,ama ne ıse yaradıgını bılmıyorum ..
arkadaşlar, geçen sir yaptırmaya gittiğimde bayan bacaklarıma pudra sürdü, sire başlamadan önce...daha önce hiç böyle bir uygulama görmemiştim.....
geçen gün makineyle koltuk altlarımı almam gerekti....dedim ki pudra süreyim bakalım ne olacak? sonuçta uygulama farklı...orda sir yapılmıştı, ben makineyle alacaktım....dedim ki kendi kendime, bir de bu pudra alınmasını engeller mi acaba? ama sanki hem daha acısız aldım hem de tüm hepsini alabildim, tek tük bile kalmadı..sizin bu konuda fikirleriniz neler?
ayrıca bayan bana dedi ki makine kullanacaksan sakın yüksek devirde çalıştırma, batıklara neden olur....
saol bilgi içinarkadaşlar, geçen sir yaptırmaya gittiğimde bayan bacaklarıma pudra sürdü, sire başlamadan önce...daha önce hiç böyle bir uygulama görmemiştim.....
geçen gün makineyle koltuk altlarımı almam gerekti....dedim ki pudra süreyim bakalım ne olacak? sonuçta uygulama farklı...orda sir yapılmıştı, ben makineyle alacaktım....dedim ki kendi kendime, bir de bu pudra alınmasını engeller mi acaba? ama sanki hem daha acısız aldım hem de tüm hepsini alabildim, tek tük bile kalmadı..sizin bu konuda fikirleriniz neler?
ayrıca bayan bana dedi ki makine kullanacaksan sakın yüksek devirde çalıştırma, batıklara neden olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?