• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Alırken Pudra Sürmek

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
arkadaşlar, geçen sir yaptırmaya gittiğimde bayan bacaklarıma pudra sürdü, sire başlamadan önce...daha önce hiç böyle bir uygulama görmemiştim.....

geçen gün makineyle koltuk altlarımı almam gerekti....dedim ki pudra süreyim bakalım ne olacak? sonuçta uygulama farklı...orda sir yapılmıştı, ben makineyle alacaktım....dedim ki kendi kendime, bir de bu pudra alınmasını engeller mi acaba? ama sanki hem daha acısız aldım hem de tüm hepsini alabildim, tek tük bile kalmadı..sizin bu konuda fikirleriniz neler?

ayrıca bayan bana dedi ki makine kullanacaksan sakın yüksek devirde çalıştırma, batıklara neden olur....

geçenlerde bir epilasyon aleti aldım ve kullanma talimatında tüyleri almadan önce pudra sürmeyin yazıyordu, benim verdiğim bilginin tam tersi. haber vermek istedim...bir bildikleri vardır mutlaka

Son düzenleme:
bende pudra kullanilirim cokda memmunum hem Makineylen aldigimda kullaniyordum hemde agdada kullaniyorum.

Makineyle aldığımda bende pudra kullanıyorum .
Özellikle yazın ter olduğu için etin makineye sıkışmasını engelliyor pudra

süpermiş....demek gerçekten işe yarayan yanları varmış..ben de psikolojikmen öyle hissediyorum sanmıştım bir ara....bundan sonra hep öyle yaparımkesin...hem de çok tahriş olmuyor.....çok güzel...

bende uzun zamandan beri pudra kullanıyorum...hem terlemeyi engelliyor, hemde cilt kuru olduğu için tüylerde daha çabuk kopma meydana geliyor...en güzeli de acıyı azltması..

pudra kullanılmasındaki amaç, birincisi bu tüy alma eylemi ışık altında gerçekleşiyor bu yüzden tüylerin daha net görünmesini ve gözden kaçmamasını sağlıyor. ikincisi, sir ağda, tüylere daha iyi yapışıyor pudra sürüldüğünde.. ve en önemlisi, kızarıklık olmuyor..

bende makineden önce kol altlarıma mutlaka pudra sürerim ama cilt nazikse ağdadan önce özelikle sirden önce sürmek gerekliymiş zaten makina için süper bişi hiç makina etimi kapmıyo.

Bu benim aklıma hiç gelmemişti halbuki yıllardır eldivenle yapıyorum temizliğimi eldivende de pudra oldugu için tüğleri kavrayıp alıyor ve çok acıtmıyor.BU bilgi için çok teşekkür ederim kızlarrr:))

bikini bölgesinin acısını da azaltıosa neden olmasın:teytey::teytey:

valla ben bikini bölgesinde denemedim zaten kendim alamam ama eldiven uygulaması yapan arkadaşlardan bazıları pudralı eldiven kullanıyor, belki etkisi vardır..en azından acısını etkilemez ama tüyleri daha iyi görmene neden olur ve daha kısa sürede biter...

arkadaşlar, geçen sir yaptırmaya gittiğimde bayan bacaklarıma pudra sürdü, sire başlamadan önce...daha önce hiç böyle bir uygulama görmemiştim.....

geçen gün makineyle koltuk altlarımı almam gerekti....dedim ki pudra süreyim bakalım ne olacak? sonuçta uygulama farklı...orda sir yapılmıştı, ben makineyle alacaktım....dedim ki kendi kendime, bir de bu pudra alınmasını engeller mi acaba? ama sanki hem daha acısız aldım hem de tüm hepsini alabildim, tek tük bile kalmadı..sizin bu konuda fikirleriniz neler?

ayrıca bayan bana dedi ki makine kullanacaksan sakın yüksek devirde çalıştırma, batıklara neden olur....

aaa kıl dönmesi hızlı çalıştırdım içinmi olyomuşşşş???
bende çabuk bitin işim dite çim biçer gibi hemen hızlı yapıyodum
bilgi için cok saol
hep kıl gönüyodu bacağımda bide yavaş deniyim
pudrayıda demim bakalım
heralde pudralayınca makina bıcakları daha rahat tutuyo hımmmCADIARZU

saol bilgi için ;) ...denicem

bende pudra kullaniyorum ve gercekten cok daha rahat oluyor sonra cilt pürüssüz bile oluyor, uyusturuyor sanki hahif o yüzden agrisi az oluyir

Back