• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalette geçen süre

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.679
6.539
158
Öncelikle böyle birşeyi sorduğum için biraz tuhaf hissediyorum kusura bakmayın
Bir insan her sabah 20 ila 30 dk arasında tuvalette durur mu?
Ben 2 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri eşimin bu davranışı çok tuhaf geliyor
Ben regl dönemimde bile maksimum 10 dk kalıyorum
Birkaç kere sormaya çalıştım ama beceremedim o da tam cevap vermedi
Önceden telefonla girerdi ama tuvalete telefonla girmesine hijyenik sebeplerden dolayı itiraz ettim artık götürmüyor. Gazete dergi vs de yok.
Hani tuvalette bile rahat yok derler ya biraz öyle oluyorum sanırım :KK53:
Derdin bu mu diye söylendiğinizi de duyar gibiyim :KK53:
Ama insan sıkılmaz mı mesela bu sabah 30 dk oldu, sabahları hazırlanıp işe gitme süreci şöyle: 20-30 dk tuvalette geçirip 1 dkda giyinip evden çıkıyor. Saçını felan da yapmıyor lavaboda. gıcık oluyorum sanırım bu duruma

Çok saçma yani demek ki 30 dakika da anca çıkıyor içindekiler niye rahat birakmiyorsunuz adamı 😒
Ve evet bazı insanlar uzun süre kalıyor sebebi belli .

Öncelikle böyle birşeyi sorduğum için biraz tuhaf hissediyorum kusura bakmayın
Bir insan her sabah 20 ila 30 dk arasında tuvalette durur mu?
Ben 2 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri eşimin bu davranışı çok tuhaf geliyor
Ben regl dönemimde bile maksimum 10 dk kalıyorum
Birkaç kere sormaya çalıştım ama beceremedim o da tam cevap vermedi
Önceden telefonla girerdi ama tuvalete telefonla girmesine hijyenik sebeplerden dolayı itiraz ettim artık götürmüyor. Gazete dergi vs de yok.
Hani tuvalette bile rahat yok derler ya biraz öyle oluyorum sanırım :KK53:
Derdin bu mu diye söylendiğinizi de duyar gibiyim :KK53:
Ama insan sıkılmaz mı mesela bu sabah 30 dk oldu, sabahları hazırlanıp işe gitme süreci şöyle: 20-30 dk tuvalette geçirip 1 dkda giyinip evden çıkıyor. Saçını felan da yapmıyor lavaboda. gıcık oluyorum sanırım bu duruma
Ayni sorun abimlerde vardi ama onlarin elinde telefon var oyle mesajlasmada yok oyun oynuyolar dediginiz gibi yarim saate cikmaelar birgun ben sordum abi nasil duruyosun o yarim saat orda o kokuda yuzume ters ters bakdi hah dedim terbiyesizlesdin bari guzelce sor zaten sonunda kizcak belki sorunun cevabinin alirsin dedim birde cokmu zevkli dedim o b....kun uzerinde oturmak o kokuyu icine cekme diye az kalsin bitane yiyodum ama cevabimida alamadim yine aynilar 😂😂😂

Back
X