TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorunuzu değiştirin ve ciddi bir tedaviye baslamanizi tavsiye ederim

Valla sana yorum yazanlardan biri olarak sende BIZLERIN NELERI ATLATIPTA BU SORUNU ÇÖZMRNIN YOLUNU GÖSTERDIĞIMIZI bilemezsin .. Sana istersen görüp görebileceğin en iyi çevremdeki bir çok insanı iyileştirmiş bir Dr u tavsiye ederim .. Hastalığı'n iyi bir Dr un elinde 6 aylık süreçte aşılabilecek bir hastalık .. türkiye Dr ve ilaç cenneti önemli olan iyisini bulmak

Bencede adamı sen çıldırtmışsın.acilen ciddi bir tedaviye ihtiyacın var canımm

Esiniz bariz ortada ama sizin yaptiklariniz nedir yahuuu
Sahsen ben sizin gibi biriyle ayni evde yasayamam dellenirim ben.

Sen hastasin, esin de hasta.
Niye bu isin caresine bakmadiniz simdiye kadar...
Bu kadar mikrop dusunur mu bi insan?
Ben de cok unutkanimdir, esim arkami toplar bazi zamanlar. Simdi o da mi takinti yapsin esim sakar, dikkatsiz diye. Evlilik birbirini tamamlamaktir...
Eger tedavi olmayacaksaniz bosanmaniz en hayirlisi, siddet middet her sey var. Yurumez bu is ikiniz de duzelmezseniz.

her ikinizinde acilen tedaviye ihtiyaccı var. kocanın şiddet uyguluyor. siz zaten fecisiniiz. ama şu var. bu evliliğe şiddet girmişse biter. ve sizin hareketlerinizde bitirir.
sonuçmu,
evliliği bitirin ve tedavi olun. her ikiniizde

Arkadaşım burda seni en iyi anlayan benim diyebilirim bu takıntı hastalığı öyle bir illetki yaşamayan asla bilemez bunun çözümü varsa bana yazarsa çok sevinirim

Arkadaşım boşanırsınız boşanmazsınız bilemem ama ikinizin de kendi iyiliğiniz için bir uzmana başvurup tedavi olması şart...

off sorun hala telefonmu. acilen psikiyastrist acilen.. tek dert telefon ha.

kesinlikle tedavi olmalısın...
hiç normal değil davranışların...
eşinin zaten öfke kontrol sorunu varmış sende böyle yaptıkça iyice içinden çıkılmaz bi hal almış ilişkiniz...
belkide şu an için en iyisi uzak kalmanız...

size inanmıyorum. haklı taraflarınız çok fazla ama evliliğiniz bitecek siz telefon klozete düşmüş mü bunu düşünüyorsunuz

tuvaletın içine telefonumu hiç düşürmedimde, yere ooo çok düşürdüm.
ayrıca benim ccoguum var başımıza olmadık her iş gelebilir gelmiştirde.
sanırım ciddi bir psikolojik sorununuz var normal şartlarda sorun edilecek şeyler olduğunu bu boyutta özellikle hiç sanmıyorum.

Allah askina telefonun dusup dusmedigini arastirmayi birakin cok acil tedavi olun yazik ediyorsunuz kendinize Allah yardimciniz olsun

Eşinizi çıldırrmışsınız, evliliğiniz bitmiş hâlâ telefon derdindesiniz. Tedavi diyoruz boşa diyoruz sanırım.

Allah askina telefonun dusup dusmedigini arastirmayi birakin cok acil tedavi olun yazik ediyorsunuz kendinize Allah yardimciniz olsun

Töbe bismillah şoka girdim yemin ederim.

eşim sen bi hiçsin derdi hep herkes seni gözden çıkarmış hiç kimsen yok hatta dahada ileri giderek Yaratan bile seni önemsememiş önemseseydi biraz boy pos verir manken gibi yaratırdı şu haline bak dökülüyosun gibi garip ama acı hakaretler beni bitirmişti bi ateşten başka bi ateşe atladım daha ölmeden cehennemi yaşıyordum bütün bunlar beni mahvetmişti psikolojimi bitirdi daha önceleri ibadetini yapan yarada şükreden ondan başkasından dilemeyen ben yaşadıklarımdan sonra rabbime bile yüz çevirdim bukadar acıdan sonra şükretmek mantıksız dedim herkese tepkiliydim kardeşlerime anneme çevemdekilere eşimin ailesine kimseyle konuşmuyordum herkesle küstüm oyüzden kimsem yok kimse sevmez beni tepkili ve kırıcı davranıyorum yıllarca hep aynı şeyleri yaşamanın acısını çevremden çıkarıyorum tabi en büyük tepkiyide eşime gösterdim,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ere-kadar-yasamak-bukadar-aci-verirmi.464856/
2011 de açtığınız konu. uzun boyluyum derken eski konuda tam tersini yazmışsınız. o konunuzda yaşadıklarınız feci.
ya kendinizi öyle görüyorsunuz. buna inanıyorsunuz. yada hastaklığın sebepleri. erkek doktor şart değil. kadın doktora gidin yeterki gidin ama. o adamıda bırakın. eski konunuza baktım. sizi bu hale o herif getirmiş

Lütfen acilen bir psikoloğa gidin , bakın psikiyatr demiyorum çünkü sizin bu konu hakkında konuşabilecek, sizin içinizi rahatlatabilecek bir uzmana ihtiyacınız var, durumunuz vahim görünüyor ve şu da bir gerçek ki o mikrop dediğiniz varlıklar nefes aldığınız hava da dahi var ve insan tabiatı mikroplara karşı belirli düzeyde dirençlidir yani siz o mikropla muhatap olur olmaz mikropları yok edecek savunma mekanizmasına sahipsiniz.

Ben bu uyeye inanmadim pek, bakalim ne cikcak sonunda.
Bu kadar takintili bi insan care arar, hala telefona b.k bulasmis midir derdinde

Ben bu uyeye inanmadim pek, bakalim ne cikcak sonunda.
Bu kadar takintili bi insan care arar, hala telefona b.k bulasmis midir derdinde
yani eski konusunda, boyu kısa diye güzel değil diye aşağılanmış eşi tarafından
burada ise çok güzelim ,dikkat çekiyorum,uzun boyluyum demiş. berrn saate benziyorum yazmış.
acaba diyorum buda hastalığın sebebimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…