Tuvalet kokusu sorusalı

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363
arkadaşlar evime taşınalı 3 hafta oldu ufak tefek eksikler dışında herşey çok muntazam çok şükür.
ama en büyük sorunum tuvaletten gelen lağım kokusu
7. kattayım hani giriş katı olsa tamam diyeceğim ama çok rahatsız edici
görevliye sorum geçer o geçer deyip başından savdı.
evi aldığımız kişiye sordum (yeni bina sahibinden aldık ve satın aldığımız kişi de aynı apartmanda en son katta oturuyor)
o da başından savdı.
ne yapacağımı şaşırdım. sürekli su döküyorum ki belki yeni bina ondandır diye ama sonuç sıfır. mutfağa kadar gelen yemek yerken iğrendiren kokudan bıktım gerçekten
diğer komşularıma soruyorum bizim bir şikayetimiz yok diyorlar
ne yapmalıyım sizce neden olabilir???

benim de 1 senedir banyo giderimden gelen rahatsız edici eve yayılan bir koku vardı üst katımda yapılan tesisat yenileme çalışmasından sonra kesildi tuvaletimde de tıkanma çok oldu ilk etaplarda suyu çekmiyordu ama koku sorunu olmuyodu tuvalet agzı kapatıcı plastik wc kapaklarından alın eğer yoksa tuvaletinizde bir nebzede olsa işe yarar umarım

bir tesisatçı çağırıp baktırın bir an önce öyle bir kokuyla evde yaşamak hiç hoş değil ihmal etmeyin!!!

aynı sorun bizdede var üstelik kendi evimiz taşınma olayıda olamaz çok araştırdım mufmatik diye birşey varmış ve sorunu çözmüş bir arkadaş mufmatik yazıp aratın sitesi var inceleyin henüz takmadım ev tadilata girecek ozaman tuvaletten tutunda çamaşır makinesi çıkışına kadar hepsine taktıracağım inşallah yardımcı olabilmişimdir

muffmatık neye benzediğini mrak ettıgımden hemen baktım netten sanırım bizede lazım onlardan.. hem banyo hemde wcye.. benım wcdekıde klozet maalesef napıcam bılmıyorum

Back
X