Tuvalet kağıdı rulosundan yaptığım duvar süsüm

merhaba peceli55,
elinize sağlık güzel olmuş,sorum şu:çiçeklerle yaprakların boyu farklı kesip tekrar mı yapıştırıyorsunuz ruloyu...teşekkür ederim

merhaba peceli55,
elinize sağlık güzel olmuş,sorum şu:çiçeklerle yaprakların boyu farklı kesip tekrar mı yapıştırıyorsunuz ruloyu...teşekkür ederim

merhaba canım teşekkür ederim,hayır hepsinin boyu aynı yaprakları iç içe geçirince farklı boyutta görünmüş olabilir yoksa hepsi aynı,kestiğin gibi yapıştırıyorsun,sonuçta ruloların boyutları aynı(genişlikleri)

cevabın için sağol ben başladım yapmaya elimde havlu rulosu var falçata ile denedim olmadı makasla kesmeye çalışıyorum sen de mi bu şekilde kesiyorsun

cevabın için sağol ben başladım yapmaya elimde havlu rulosu var falçata ile denedim olmadı makasla kesmeye çalışıyorum sen de mi bu şekilde kesiyorsun

aynen canım makasla kolay oluyor,kolay gelsin sana,sormak istediğin olduğunda sorabilirsin

Çok çok çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Allahım bana yetenek beceri namına hiç bişey vermemiş:))

teşekkürler cnm yapıştırıcı ne kullandın acaba

Çok çok çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Allahım bana yetenek beceri namına hiç bişey vermemiş:))
çok teşekkür ederim canım,mutlaka seninde vardır becerilerin
teşekkürler cnm yapıştırıcı ne kullandın acaba

sıcak silikon la duvara yapıştrdım,kartonları birbirine herhangi bir yapıştırıcıyla tutturabilirsin

tebrik ederim, çok yaratıcısın... herkesin çöpe attığı basit bir kartondan böylesine güzel bişey yapabilmek harika:) ben de deneyeceğim en yakın zamanda... ellerine sağlık

İnanamıyorum,bu nasıl güzel bir düşünce...Süper fikir için teşekkürler

açıkçası başlığı okuduğumda çok basit bişiyle karşılaşacağımı zannediyodum. ama çok güzel olmuş

çok teşekkür ediyorum herkese

Ben tuvalet kağıdı rulolarını kestim 1 parmaktan daha ince ama şöyle bir durum var iç taraftan kartonlar ayrılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…