Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ferforje gibi görünüyor. bir tebrik de benden. ellerinize sağlık, yaratıcılığınıza ilham
.......................................................
çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende yapmıştım.çok güzel duruyor
bence güzel olmamış harika olmuş.hemde çok hoş duruyor ellerinize sağlık
hiç bir bilgim yok tatlımarkadaslar ben neden goremıyorum resmı yaaa merak ettım cok duvar susunu
çok farklı ve güzel olmuş, yaratıcı olmak güzel şey :)
bayıldım çok güzel olmuş ilk fırsatta bende denicem tabi önce rulo biriktimem gerekiyor :44: iyisimi komşuları seferber etmek
şimdi şöyle oluyor canım,tuvalet kağıtlarımız ve mutfak peçetesi havlularımız bitince atmıyoruz...Karton rulolarını ben 1cm arayla kestim,sonra siyah spreyle boyadım,kuruduktan sonra tutkal sürdüm ve hemen üstüne toz sim sürdüm(tutkalı simi sabitlemesi için sürdüm)sim sürmeycekseniz gerek yok tutkala.sonra silikon tabancasıyla istediğiniz şekilde tutturuyorsunuzşekillendirmesi hayal gücünüze kalmış artık umarım anlatabilmişimdir
hayır tatlım,tutkal kuruyunca hiçbirşey kalmıyor o beyazlıktanpeki canım tutkal beyaz oluyorya boyadıgın siyah sprey boyanın reng,i değişmiyormu?kafam almadı:)
aslında yaparak yapıştırdım desem daha doğru olur sanırım,yani çiçek şekli verdim mesela,yapışırdım onu elimde o çiçeği sonra duwara yapıştırdım,yaprakları duvara yapıştırarak devam ettim,nasıl kolayına geliyorsa artık canımcnm sen bunu yaptıktan sonra duvarada mı yapıştirdın acaba?
teşekkürler canım ama inan hiç hatırlamıyorum kaç rulo kullandığımı:26:harika olmuş bayıldım bende toplamaya başlayım anneme söleyimde atmasın oda bari çabuk toplanmış olur. canım tahminen kaç tane rulo kullandın senin desende yapmaya başlayınca yarım kalsın istemem e fazladan toplayuıpta vakit kaybı olsunda şistemem hehe :))
ama ilk gördüğümde kaç defa baktım büyüttüm resimleri tek tek inceledim ve ruloları bulamadım sayfayı okuyunca anladım ben mi safım yoksa gerçekten belli olmuyo mu
Bu tarz bi süs eşyası dışarda kim bilir ne kadardır eline koluna sağlık şahane olmuş.sanırım istediğimiz renkte yapabiliriz ama yok beceremem ben bunu ya heveslendim ama.Aynalar sanırım siz yapmadınız .Silikon tabancası şartmı yaf başka bi yapıştırıcı tutmazmı ki?
Valla bravo şekerim....
Ben de düşünüyorum ama kağıt havlu rulosuyla yapayım dedim,hem daha az rulo gerekir, hem de daha hijyenik.