- 26 Eylül 2009
- 837
- 179
- 39
neden ayrılsın ki !! ben böyle bir sıkıntı yaşamadımBen tuvalet kağıdı rulolarını kestim 1 parmaktan daha ince ama şöyle bir durum var iç taraftan kartonlar ayrılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ayrılsın ki !! ben böyle bir sıkıntı yaşamadımBen tuvalet kağıdı rulolarını kestim 1 parmaktan daha ince ama şöyle bir durum var iç taraftan kartonlar ayrılıyor
seninde ellerine sağlık canımbende yaptım canım yaklaşık 2 ay oldu süpeer görünüyor ben boyamadım uzaktan bakan bakır zannediyor:))Ellerine sağlık senin yaptığında çok şıkkkk görünüyorr
kaynanama yapıcam şimdi laci-kahve tonlarına boyamak istiyorum nasıl bir boya kullandın sen -vernik kullandın mı üstüne cnım:44:
o veledi çok öptümevde veletten fırsat bulursam fotoyu ekliyecem canım yanımda ama ofiste ki bilgisayar biraz eski
tşkr ederim :)
evde veletten fırsat bulursam fotoyu ekliyecem canım yanımda ama ofiste ki bilgisayar biraz eski
tşkr ederim :)
ellerine sağlık,emeğin için teşekkürler,ewinde ayrı bir hawa olmuştur canım,güzel olmuşcanım fotoyu gönderiyorum :)) Eki Görüntüle 422939
ellerine sağlık becerikli hanım,kayınvalideciğinide sevindirmişssin çok hoşuma gittidün de kaynanama yaptım daha büyük birtane ..holde ki halılarım da yaprak desenli shagy onlarla pek uyum için :) tşkr ederimmm hepiciğinize:)
çok teşekkür ederim,inananın çok mutlu oldum beğenmenize,size şimdiden kolay gelsinbende geçen yaz koltuklarımı halılarımı ve perdelerimi değiştim.salonada şu ferforje saatlerden almak istiyordum.ama çok pahalılar.yaptığını göründe aklıma ilk bir tane yuvarlak saat alıp etrafına rulolardan şekil yapmak geldi kisenin başlıkla nette gezindim çok ilginç tasarımlar gördüm.eline emeğine yüreğine sağlık.ne yapsam ne etsem derken gördüm yaptığını.kırk yıl düşünsem akklıma gelmezdi.bende çok severim böle şeylerle uğraşmayı bişeyler üretmeyi.bende oğluma diş buğdayı yapmaya hazırlanıyorum.kendim bişeler yapayım dedim.beyaz bulaşık bezinden diş şeklinde kesip hareketli gözler takıcam arkalarına lavanta keseleri ve mıknatıs koyucam.hem maliyeti az hemde kendi uğraşım..
seni bir kez daha tebrik ederim.başlığı görünce tuvalet rulosundan ne yapılırki dedim ve çok beğendim.şimdi acıdım attığım bütün rulolaraarkadaşlara haber vericem bugunden tezi yok atmasınlar...
süper süper süperrr
gerçekten mükemmelsiniz hanımlar..ellerinize sağlık.
emeğine sağlık canım,gayet güzel olmuş,saatin etrafıda iyi fikir
teşekkür ederim canımmaşallah tebrik ederim sizi hepsi çok şık.hem konu sahibinin hem diğer kızların harika