Tuvalet kağıdı rulosundan yaptığım duvar süsüm

çok güzel görünüyor ben de yapmak istedim bi an ama kendime güvenemiyorum yapamam diye

çok güzel görünüyor ben de yapmak istedim bi an ama kendime güvenemiyorum yapamam diye

teşekkür ederim canım,inan yapamayacak birşey yok,kestikten sonra istediğin şekilde yapıştır,hayal gücüne kalmış senin:KK49:

çokk yaratıcı zevkinize ve becerinize ve tabi ki hayal gücünüze hayran kaldım :)

süper olmuş.. bayıldım.. ama ben beceremem herhalde.. :KK17:

ayyyyyyy cok hosuma gitti ,, bravo size ,, bi yerdemi gördünüz nerden akliniza geldi merak ettim ... bu kadinlar cok becerikli ya kiskaniyorum bazen :)) yapilsinida anladim aslinda ama yapabilrimiyimki ... neresi tuvalet kagidi rulosu neresi mutfak havlusu rulosu pek belli olmuyor , hepsi ayni büyüklükte gibi ... birde bisey sormak istiyorum duvarami yapitirdiniz yoksa kagitlari birbirinemi yapistirdiniz ... insallah bende yapabilriim ...En Büyük KK

ayyyyyyy cok hosuma gitti ,, bravo size ,, bi yerdemi gördünüz nerden akliniza geldi merak ettim ... bu kadinlar cok becerikli ya kiskaniyorum bazen :)) yapilsinida anladim aslinda ama yapabilrimiyimki ... neresi tuvalet kagidi rulosu neresi mutfak havlusu rulosu pek belli olmuyor , hepsi ayni büyüklükte gibi ... birde bisey sormak istiyorum duvarami yapitirdiniz yoksa kagitlari birbirinemi yapistirdiniz ... insallah bende yapabilriim ...En Büyük KK

teşekkür ederim..nette gördüm ve yaptım nasıl yaptığımı anlatmıştım canım,gödüğün gibi,tuvalet kağıdı rulosunun kartonu kesip siyah spreyle boyadım be sim'ledim.ister birbirine yapıştırarak monte et duvara istersen tek tek kolayına nasıl gelirse...

resim netten alıntıdır umarım fikir olur $tp_art.jpg $100_7161.jpg $100_7168.jpg

emeğine sağlık canım çok güzel olmuş bende yapıcam eb yakın zamanda inş. sen yaptığın süse kaç adet rulo kullandın ?

X