- 26 Eylül 2009
- 837
- 179
- 39
çok şık ve orjinal olmuş.. ben beğendim
çok teşekkürller tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şık ve orjinal olmuş.. ben beğendim
buradan bakılınca el yapımı gibi bile durmuyor süper olmuş elinize sağlık
netten görüp uygulamaya geçtiğim ve sonuçtan çok memnun kaldığım bir çalışma,çok teşekkür ederim canımnasıl bir zekadır bu nasıl bir yetenektir, maşallah canım benim! hayran kaldım. ben de kendimi becerikli zannederdim
Gerçekten fotograftan bakılınca geri döüşüm harıkası olduğu belli değil,
orjınal dekoratif obje gibi...
Müthiş görünüyor ellerinize sağlık
tek kelimeyle mükemmel....
cnm bende gördüm daha önce süper bi fikir yaparım bi gün diodum ama benim gördüğüm örnekte boya sim boncuk eklentileri yoktu sanırım bunlar senin fikrin çok güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca boy boy aynalarınla kombin yapman da ayrı bi güzellik katmış şimdi bunu uygulama isteğim daha da arttı rulolarım biriksin ilk işim bu olcak teşekkür ederim paylaşımın için ....
ay harika olmuş arkadaşım ellerine sağlık..ben bir tek şeyi anlamadım. tutkal beyaz birşey değil mi? tutkalı sürüp simi mi döküyorsun? o zaman siyah kısımlar beyazlayacak!!nasıl oluyor? o kısmı çözemedim..beni aydınlatırsan hemen kolları sıvayyacağım
teşekkür ederim canımevet bence de çok güzel olmuş, çok beğendim.
çift taraflı bant işinizi görür,ben sıcak silikonla tutturdumpeçeli eline sağlık, şahane olmuş da, duwara nasıl montelicez onu anlamadım ben?
40 yıl düşünsem aklıma ne gelmez???......... BU gelmez..
ellerine sağlık süper:))
Her gun bir rulo kagit havludan cikiyor hemen deneyecegim farkli renklerden de ay super dusunmus dusunen sende cok guzel uygulamissin tebrik ederim bu kadinlar olmasa dunya copten gecilmezdi herhalde bunlar yapilip satilir bile valla projeye cevrilip tekrar emegine saglik.