Tuvalet kağıdı rulosundan yaptığım duvar süsüm

Meraba kızlar. Bende ruloları kestim ve biraz önce boyadım. Kurumalarını bekliyorum. Bende güzel birsey yapayım paylaşacağım sizinle.

Meraba kızlar. Bende ruloları kestim ve biraz önce boyadım. Kurumalarını bekliyorum. Bende güzel birsey yapayım paylaşacağım sizinle.
iyi iş çıkarırsın canım mutlaka,eklemeni bekliyoruz

Uzun bir süre acaba hangisi tuvalet kağıdı diye düşündüm Muhteşem

yabancılar çok yapıyor bunları görmüştüm güzel olmuş elinize sağllık

gerçekten çok güzel olmuş baktım baktım anlamadım tuvalet kağıdı rulosu nerde diye

çok güzel olmuş ellerine sağlık ama büyük sabır istiyor gibi böyle görünce bende yapmak istiyom ama o sabır bende yok

gerçekten çok güzel olmuş baktım baktım anlamadım tuvalet kağıdı rulosu nerde diye
teşekürller canım,konuklarımızda şaşkın şaşkın bakıyor tuvalet kağıdı diyince
çok güzel olmuş ellerine sağlık ama büyük sabır istiyor gibi böyle görünce bende yapmak istiyom ama o sabır bende yok

saol canım...inan çok sabır gerektiren bişey değil,sabırsız biri olarak söylüyorum :80:

canım bende yapmak isterim emeğine sağlık bayıldım ama duvara nasıl monte ettin merak ettim

canım bende yapmak isterim emeğine sağlık bayıldım ama duvara nasıl monte ettin merak ettim

Ben sıcak silikonla tutturdum,ama çift taraflı bantlada ollabillir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…