teşekkür ederimSüper olmuş eline sağlık valla
ellerine sağlık çok yaratıcı olmuş
elinize saglik rulodan eser kalmamis cok degisik olmus
hic aklima gelmezdi wc kagit rulosu kullandiginiz
paylasim icin cok sagolun
ayy ben de yapacağım inşallah :)) nerden aklına geldi canım böyle bir şey yapmak yaa... ellerine sağlık...
şimdi şöyle oluyor canım,tuvalet kağıtlarımız ve mutfak peçetesi havlularımız bitince atmıyoruz...Karton rulolarını ben 1cm arayla kestim,sonra siyah spreyle boyadım,kuruduktan sonra tutkal sürdüm ve hemen üstüne toz sim sürdüm(tutkalı simi sabitlemesi için sürdüm)sim sürmeycekseniz gerek yok tutkala.sonra silikon tabancasıyla istediğiniz şekilde tutturuyorsunuzşekillendirmesi hayal gücünüze kalmış artıkumarım anlatabilmişimdir
rica ederim,bundan sonra saklarsınız,bakarsınız birgün yapasınız gelir:112:teşekkür ederim cevapladığın için ama desene gitti benim rulolar çöpe hımmm:97: neyse artık bundan sonra saklicam.ellerine sağlık
Inanilmaz guzel olmus, acayip fikirler verdi bu süs bana.
Tebrikk ederim
şimdi şöyle oluyor canım,tuvalet kağıtlarımız ve mutfak peçetesi havlularımız bitince atmıyoruz...Karton rulolarını ben 1cm arayla kestim,sonra siyah spreyle boyadım,kuruduktan sonra tutkal sürdüm ve hemen üstüne toz sim sürdüm(tutkalı simi sabitlemesi için sürdüm)sim sürmeycekseniz gerek yok tutkala.sonra silikon tabancasıyla istediğiniz şekilde tutturuyorsunuzşekillendirmesi hayal gücünüze kalmış artıkumarım anlatabilmişimdir
Canım...eline sağlık kesinlikle de....fakat en önemlisi beynine sağlık.
Çok değişik bir fikir gerçekten...yinede herkesin yiyeceği bi nane değil bu! :))
O formu vermek yetenek ister....çizimini biyerde mi gördün acaba?
O motifleri direkt duvardamı oluşturdun yoksa oluşturupmu yapıştırdın...hatta duvara nasıl yapıştırdın belirgin bir satıhı olmayan motifleri?
.
senin evin ileride müze olacak sanırım...
Ellerine sağlık tatlım çok ecerikli ve zevkli ve yaratıcısın.. sanırım evini kendin için cennete çeviriyorsun:)
süpersınnnnnnnnn
yaa bende çok beğendim elinize sağlık :)))
ben de çok beğendim. kim der ki bu tuvalet kağıdı yaaaaellerinize sağlıkkkk