• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet İşi Yüzünden Çok Yıprandım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
benm kızımda 27 aylık olcak ama söylemiyor annecim çişimizi tuvalete yapalım diyorum hayır yapmam diyor oturak aldım öylesine oturdu kalktı yapmıuor bende biraz daha bekleme kararı aldım en geç gelcek nisan düşünüyorum ama gözümden okadar büyüyorki birde yaşıtlarından söyleyenler var hayırlısı ile inşallah söylerler

neler yaptın paylaşta bende yapıyım
valla özle bişeyyapamdım.. Kilot giydirp araaralazımlığına götürdüm çiş yap alkış yapalım artık bez yok sen abla oldun falan dedim..hadi yap dedeye gönderelim çişini dedim.. O gibi şeyler o çcouktan olan bişey ilk başta oda hep altına yaptı öyle çiş dedi.. Bu bir kaç gün sürdü sabırla devam dedim.. Sonrası kendilğinde oldu bende anlamdım..süpriz gibi bişi oldu bana:))yapmamaya başladı tualetim geldi diyip lazımlığına oturdu yaptı şükrüler olsun ama hep alkış yaptık ablası babası ben baktık sevdik çişini resmen:)))

Burada yazan arkaşalra katılyıroum zorlamaylaolmuyor oyun ahline gelip çcouk sevinmeli benmkisi öyle alıştı.. Biz alkışladıkça öğrendi şükrülerolsun:))

Back