- 11 Eylül 2020
- 461
- 626
- 34
- Konu Sahibi didonutella
O kadar tecrübeli değilim ama yine de yazayım burdan aldığım fiyatları insanlara da iyi olur en azından.Evet hem tecrübelerimizi paylaşırız hem isteyen gelir destek olur isteyen faydalanır hem burada hem başka platformlar da olabilir hatta az kişi olursak whatsapp bile olabilir malum lohusalık ta desteğe baya ihtiyacımız olacak
herşeye yorumu olan kayınvalidem enteresan şekilde bu konu hakkın da yorumu yok bilgisi yok
annem ise saygı duyuyorum ama hamur bebek kızım 3 kg ve üzeri doğarsa veya 1 ay sonra mı demesen dedi
yıkanabilir beze ise sen kendin bilirsin dedi
sanıyorum yasak değil instagram adresi vermek reklam değil çünkü bir de biz sahibi değiliz çıkarımız yok
Ybb_dogalyasam dan Tuğba hanım çok ilgili hemde bence fiyatı uygun tabi sen daha çok araştırdın sen daha iyi bilirsin
Şimdi türkiyede üretilen babyneo dış bez 50tl bambu olan dış bezler ise 55 lira. Bambu iç ped ise 20 tl. Zaten babyneo markette fiyatları yazıyor.
İnstagramda bi sayfadan fiyat almıştım ortalama aynı fiyatlardaydı.
Alvababy fiyatlarına baktığımda aslında çok pahalı Türkiyede ama aliexpressden ben iç pedi ile beraber dış bezi 56,25 e almış oldum tanesini. Ayrıca en memnun kalınan marka da bu sanırım. Neobaby alsaydım iç pediyle beraber 70-75tl olacaktı bu fiyat.
Littles bloomz markasının bezlerini de tanesini 37 38 tl ye almış oldum ama iç ped dahil değil.