Uzmanlar çocuk kendini hazır hissetmese istediğiniz kadar öğretmeye çalışın der...Öncelikle çocuk konusmayı bılecek en azından çiş ve kaka demsini bilmesi gerek..ben kızım 1,5 yasındayken denedim kızın psikolojisi bozuldu...gece ağlaya ağlaya çişş yaptım diye uykusunda ağladı..neyse dedik biraz daha büyüsün..1 haftadır bezi attık..gece bez bağlamama rağmen yapmıyor..gündüz kaçırıyor bazen oda normal yetişmiyor oyuna dalıyor
Ha bide kabızlık ve iştahsızlık çıkabiliyor ğitim veren anneler..bunlar çocukta olursa şaşırmayın...Benim kızım 4 gun kaka yapamadı tutayım derken hastanelerde sabahladık nerdeyse tüm ilaçları denememize rağmen yapamadı...ÇOk eğlenceli tuvalet eğitimi..Yeterki kendinizi kasmayın...ben çok zorlanacağımı düşündüm ama o kadar kolayki Allah her aşamada başka bir sabır veriyor..Biz Pepee nin çişimiz tuvalete kakamz tuvalete artık yapmıyruz altımızdaki beze şarkısı ile başladık..Her ne kadar şarkının sonunda yapıyoruz yapıyoruz dediysede başardık sayılır
Birde çevrenizde bezi olmayan cocuk varsa onları örnek verin beraber kendinizle tuvalete götürün işe yarıyor...
Kolay gelsin arkadaslar