- 4 Temmuz 2017
- 170
- 195
- 103
- 26
- Konu Sahibi Hayvansevgisi
Benim kızım 31 ekimde 3 yas olacak 2 bucuk yasinda kendi istegiyle bezi bıraktı 3 gunde çözdük geceli gunduzlu bıraktık tabi 1 haftadan sonra disari cikmaya kaynanm gule gotmeye basladi orda hep altina yapiyir onlarda umursamıyor yapsin daha kucuk falan diyir onlar yuzunden isteyn cocuk istemez oldu tabi ben cabaladim ama baktim olacak gibi degil 1 ay ara verdim 1 ay sonra tekrar denedim bu sefer soylemeyir götürürsem yapiyor götürmezsem altina yapiyir benim bide 1 yasinda oglum var bu sefer o da altina yapiyor bende yapacam dedi inatlasti 3 hafta once tekrar basladim gece hic proglemimiz yok kuru kalkiyor ama gunduzu cozemedim odul veriyorum her lazimliga yaptiginda ama genede soyle miyor benim daldığım bi anda hemen altına yapiyor soruyorum yok diyor hadi gidip bakalim diyorum oyle yapiyor konusmasi gayet guzel odul olarak sticker etiket veriyorum seviniyor ama soylemiyir gene benim sorum su 2 bucuk yasinda soyleyen simdi neden soylemez kardesini gizli bezliyirm oda artik tuvalet e yapiyor diyorm ona ama halen dalip sormazsam hemn altina yapiyor gece halen temiz kaliyor kulot bez kullanıyoruz sizce ne yapmam lazim bu konuda tekrar ara mi vermeliyim soylemesi icin ne yapmaliyim ? (Biraz uzun oldu kusara bakmayin)