- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Anlayann muczsx
Arkadaşlar selam.Benim kızım 29 aylık ve üç aydır tuvalet eğitiminde bezi bıraktık.Uyanikken hiç bir sıkıntı olmuyor çok şükür binde bir nadiren oyuna dalınca falan dışında.Ancak sorun şu ki gece eğitimini de hemen bir hafta sonra vereyim diye bezini çıkarıp yatağına alez serdim ama olacak gibi değil bu böyle.Uykudan iki saat sonra çise tutuyorum yaparsa gece dörde kadar falan dayanıyor yapmazsa (ki inat ediyor çoğu kez yapmıyor) yatağa tekrar dönüp ilk yarım saat içinde bir bakıyorum yatak ıslanmış.neyse değiştiriyorum her şeyi bu sefer sabah da uyuyup kalırsam hemen o zaman da yapmış oluyor en geç 7 de kaldırmış olmam lazım.Gece hiç beslemedim ama Alez de dayanmıyor çarşaf hatta yastık da.Ustelik öğlen de uykusunda yapıyor yetişemiyor malesef ağlamış olduğunda çoğu kez yapmış oluyor.Yani uykuda öncesinden haber vermiyor çişini.Simdi sorum sizce ne yapayım az önce bez bağladım çünkü şu son haftada her hun makinede çamaşır yıka sudan gecir beni çok yordu.Zaman alacak gibi görünüyor.İlk iki ay hiç ağlamazdi bile şimdi yeni yeni çiş kaçırınca ağlamaya başladı acaba iyi mi kötü mü bez baglarsam geri döner mi geriler mi böyle devam etmek beni de onu da yordu artık.Tecrubelerjnizi bekliyorum