Tuvalet Eğitimi Tuvalet Eğitimi...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Yalvarırken yazdım doğru çünkü sıvı verme dedikleri için nasıl vermeyeyim kısmını vurgulamak içindi... Çünkü annem dahil herkes su verme akşamları diyor. Boşandığım için özel muayenehanesinde de görüştük yuva sahibinin kız kardeşi olduğu için haftada 2 gün orada çalışıyor.

Anladım. Umarım düşündüğün gibidir. Atak dönemi de olabilir pek tabii, çabuk öğrenip bir süre gerileyebilir mutlaka. Altında yatan sebep daha önemli zaten, umarım kısa zamanda çözersiniz. :)

4 kuzenimde 15 yaşına kadar altına yaptılar Sonra geçti artık halamlar takmıyorlardı altına bi naylon altına işeyen kalkıyo üstünü değiştirip yatıodu , stres , uyku bozukluğu , genetik vs. bir çok etken var

Bende bundan korkuyorum zaten , benim kuzenim de 21 yaşına kadar bu problemle yaşadı. Götürmedikleri doktor vs kalmadı , neyse ki evlendikten sonra düzeldi.

Her şeyi psikolojiye bağlamadan gına geldi bana. Amcamın çocukları 12 -13 yaşına kadar işedi.Anneside işemiş zamanında. Hepsinin mi psikolojisi bozuk. Amcam çok ilgili bir baba ve yengemide çok sever mutlu bir aileler.Bazı şeyler genetik .Ailede altına yapan varmıymış bir öğrenin.Canınızı sıkmayın.Ama ürologa gidin. Sağlıcakla kalın

Bende bundan korkuyorum zaten , benim kuzenim de 21 yaşına kadar bu problemle yaşadı. Götürmedikleri doktor vs kalmadı , neyse ki evlendikten sonra düzeldi.
Çok stres yapma bunu da yansıtma çocuğa , hatta teşvik edici şeyler yapsan süpriz yumurta her akşam tuveletini yapmaya gittiğinde falan

Çok stres yapma bunu da yansıtma çocuğa , hatta teşvik edici şeyler yapsan süpriz yumurta her akşam tuveletini yapmaya gittiğinde falan
Çok teşekkür ederim , fiziksel bir problem olmadığından emin olmak için bir doktora gidelim bakalım , fiziksel ya da psikolojik bir sorunu yoksa en iyisi çok ilgilenmemek olacak sanırım... Bu kadar sık kaçırmıyordu , son dönemde anneanne ve teyzeyle hafta sonları kalmak zorunda kaldı , onlar çok titiz sürekli var mı gitsene dedikleri için inadına yapıyor olabilir. Herkes bu konuya takılınca son 15 gündür ben de biraz üzerine gitmiş olabilirim.

Teşekkür ederim , vardı hem de nasıl 21 yaşına kadar , evlendikten sonra düzeldi. Umarım genetik değildir.

Önceki konularınıza da bakınca ağzınızın bir hayli bozuk olduğu, işemek kelimesinin bile masum kaldığı ortada. Direkt saldırı modundasiniz. Siz böyle söyleyince ben salon hanımefendisi olmam ama siz bu kadar hırçın oldukça çocuğunuza yazık olur.
Kolay şeyler yaşamamışsınız anlıyorum sizi ama bi destek almak iyi gelecektir..

Ağzım bozuk değil benim ama sizin ruh sağlığınız bozuk sanırım.. Pardon da haddiniz değil size yazık olmuş olacağı kadar.. "irite" kelimesini kullanmanızdan belli zaten.... Neyse.... 2 erkek çocuğu olan bir kadının evine evli 1 çocuğu olan adamı aldığı için o... demiş olmam ağzımın bozukluğunu göstermez , o.. olana o... denir sizce normalse bir şey diyemem elbette...

Ne yapın edin baskı kurmadan bu işi halledin çünkü ilerde çocuğunuz baskıyla bu alışkanlığı kazandığında cimri olurmuş bunu pdr mezunu abim dedi

Sanırım çocuğunuz yaşıtlarından hayli zeki.
Büyük ihtimal yani..
Bence artık lafını dahi etmeyin. Kendi kendine çözsün işini.
Biraz kendi kendine kalmaya ihtiyacı var gibi.

Benim oglum 2.5 yasinda ve hazir degil gibi denemedim henuz ben lavaboyu

Bu sitedeki herkes gerçek hayatında bu kadar kibar m? Altına işemek ya da kaçırmak ne fark eder ki. Sanki çok kötü bir kelime gibi lanse edilmesi ilginç . Ayrıca yaşanılan en kötü olaylarda bile hiç küfür etmeden sakinliğini koruyan kadınlar bunu nasıl yapıyor merak ediyorum. Anlatın da öğrenelim.

İşemek kelimesine irite olanlar küfreder mi hiç aaaaa. Burda insanlar derdini paylaşıyor derman arıyor. Bende kelimelere takılıp ,yazım yanlışı arayanlara her kelimeyi inceleyenlere irite oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…