- 14 Eylül 2014
- 851
- 1.018
- Konu Sahibi Jasminium84
Iyi günler tam benim konum mesaj yazmadan duramadim kızım tam 2 yaşına girdiğinde başladım. Neden bu kadar erken derseniz 3 ay kızımı takip ettim gece artık yapmıyor çişini yaptiginda anne çiş yaptım diyordu ve bezini sürekli çıkarmak istiyordu. Kızımın da sizin kızınız gibi bana hiç eziyeti olmadı hamilelikte doğumda sonrasında. Bende çoook kolay olacak diye düşünüyordum ilk bir hafta çook güzeldi hatta bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum ilk başladığım an saatte 1 götürüyorum hem çişini hem kakasini yapıyordu alaturka tuvalete. Amaaa ikinci hafta o da bende çok yorulduk. Sürekli kose lere geçip altına yapıyordu ama hiç bagirmadim sarıldım olur annecim bir dahakine tuvalete yaparsın dedim. Ama o bir hafta boyunca sürekli altına yaptı. Artık ağladım halime zaten orucum çok ağır geliyordu. Sağolsun eşim araya girdi. 3 gün o götürdü ben hiç sormadım eşim sürekli ilgilendi. Birde geceleri yine yapmıyordu gündüz kaçırması oluyordu. O arada sürekli kabiz olmasın diye kayısı falan yedirdim ve popoya zeytinyağı sürüyordum. 3 gunun sonunda ben götürmeye başladım o arada da çoook sevdiği oyuncak bebeğini eline verdim bak o da çişini yapmak istiyormuş yardım eder misin diyordum koşa koşa gidiyordu şükür. Yani 17 günün sonunda öğrendi sayılır o daha söylemiyordu ben hatirlatiyordum. Ikinci haftasında iki saat bir söyleyerek tuvalete goturdum. Bugün 22.gun ve iki gündür ben hatirlatmiyorum kendisi söylüyor. ALLAH yardımcınız olsun zor dönem sabırlı olmanız lazım birazcık ınşallah atlatirsiniz bu donemi