Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi :( çıldırmadan yardım edin nolur :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
ben kendi haline bıraktım ne zaman rahatsız hissederse o zaman tuvalete başlayalım diye evet yaş olara geç kaldım ama zorlamak istemedim
haklısınız yaa koca tuvalet kimbilir ne hayal ediyor onu
merhaba konuya ç.ok uzun zaman olmuş ama bende sizinmle aynı durumdayım , nasıl başardınız sürecinizzi , kaç hafta sürdü alışması benmle paylaşma şansınız varmı

ben kendi haline bıraktım ne zaman rahatsız hissederse o zaman tuvalete başlayalım diye evet yaş olara geç kaldım ama zorlamak istemedim
haklısınız yaa koca tuvalet kimbilir ne hayal ediyor onu
merhaba konuya ç.ok uzun zaman olmuş ama bende sizinmle aynı durumdayım , nasıl başardınız sürecinizzi , kaç hafta sürdü alışması benmle paylaşma şansınız varmı

merhabalar,
evet aradan gerçekten uzun zaman geçmiş ve ben aynı süreçlerden şimdi de küçük kızım için geçiyorum

ancak bu sefer tecrübeliyim bi iki deneme yaptık baktım strese giriyor bıraktım peşini kendini ne zaman hazır hissederse o zaman olsun diye
ama büyük kızım da süreç nasıldı inanın unutmuşum hatta buraya konu açacak kadar zorlandığımı bile hatırlamıyorum ne yazık ki
bana hep sanki kolay alışmıştı gibi geliyordu ama işin iç yüzü hiç de öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…