- 31 Ekim 2013
- 21.373
- 71.618
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
ama kreşte oturuyormuşBana tuvaletten korkuyor gibi geldi lazımlık gibi bir şeyle mi başlat saydınız alıştırmaya acaba
lazımlıktan kastınız klozet kapağı değil di mi?Kendi istediği renkte lazımlık alın. Belli bir yere koyun. Mesela bizimki ebeveyn banyosunda. Orası benim tuvaletim diyor benim kızım. Güzel bir terlikte alın. Hevesli olsun oraya gitmeye.
lazımlıktan kastınız klozet kapağı değil di mi?
şunlardan bahsediyorsunuz?
kreşteki çocuklar için olan klozetlerden tabiiBen de aynisini kastediyorum konu sahibi.
Koca klozet bence cocugu korkutur. Veee halasina, ogretmene vs.ye hayir diyemeyebilir kendini zorlayarak ona soylenileni yapabilir. Ama evde size hayir demesi daha kolay. Ayrica kreste kocaman klozet mi var yoksa cocuklar icin olan daha minik olanlardan mi var
klozet aparatı var ama tabure koymak hiç aklıma gelmedi yaKlozet aparatı var mı?
Klozete otururken ayagının altına tabure koyuyormusunuz?
doğru haklısınız3 yasindaki cocugu direk klozete oturtmayin , onun boyutu cok buyuk ve korkunc geliyor bebelere
Kresteki klozet zaten onlarin boyutuna gore minnacik
Haladinfa ise yabanci ev oldugu icin oturmustur laf etmesinler diye
Ama eve mutlaka lazimlik almaniz gerekiyor
Işe yarayacağını düşünüyorum Bence başka bir arkadaşın yazdığı gibi bir sefer de oyun oynarmış gibi kandırmayı deneyinkreşteki çocuklar için olan klozetlerden tabii
onlardan bi tane edineyim o zaman işe yarar inşallah
Klozet kapagi daha buyuk cocuklar icin kullaniliyor 5 yas gibi mutlaka bugun bir lazimlik edinindoğru haklısınız
klozet kapağı var diye zorlanmaz dedim ama öyle değil belli ki
yok aksine bu konuda hiç üstüne düşmedim bentuvalet eğitimi diye bir şey yok bana göre. siz çok baskı kurmuşsunuz, işin doğallığı bozulmuş. çocuk tepki geliştirmiş.
hiçbir çocuk sağlık problemi, bir engeli yoksa 4-5 yaşına kadar bezle dolaşmaz, altına işemez. (gece ayrı bir konu)
bi süre bu konuyu gündemden düşürün bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?