Ceza yok ama ödül veriyorumÖdül ve ceza uygulamayin. Çiş yapacağı saatlere denk getirip klozete yada lazimliga sık sık oturtun. Alıştırma kilodu kullanın. Altına yapması iyi birşey. Zamanla rahatsız olacak. Şu an o istediği an altına yapma hazzından vazgecemiyor. Aslında tek yapmanız gereken sık sık lazimliga oturtmak. O lazimlikta iken siz de klozette oturabilirsiniz mahremiyete dikkat ederek
Bahsettiğim kuzu şu an neredeyse 10 yaşında ...yakında küçüğünun tuvalet eğitimine başlayacağım.Lutfen gerilme ve huzursuz olma...sana göre çok kolay olan bir şey onun için stres kaynağı olabilir.Cocugunun yanında olduğunu ,tuvaletini kaza ile altına kaçırsa da onu çok sevdiğini ve bu sevginden birşey eksilmedigini,herşeyin yolunda olduğunu ,zamanla tuvaletini tuvalete yapmayı ogrenecegini ...o güne kadar da onun yanında olduğunu söyle ve göster derim.Ben tuvalet eğitiminde annenin zihnen ve meskaliyet olarak çok yoğun olmadığı ...havanın/ ortam ısısının da elbise/kilot ile gezinmeye müsait olmasının faydalı olacağını düşünüyorum.Dün yaptı aslında bugün yapmıyor gitmek bile istemiyor ilerleme değil gerileme var şu an anlamıyorum
Aynı durumdayız tuvalette yapmıyor odaya gidiyor yapıyor
Kaç esofman yıkadım bilmiyorum bir yandan elde bir yandan makinede bunlar da önemli değil dün yaptığını bugün yapmaması beni uzuyor
Sakın pes etme, 1haftaya rutine bindikce oda alısacak..Herkese iyi akşamlar
Umarım konum taşınmaz hem diğer yerlerde cevap gelmiyor hem de bu da benim şu anki derdim
Bir kızım var şu an 31 aylık
Temmuzda 27 aylıkken tuvalet eğitimine başladım on gün uğraştık annemle olmadı hazır değil dedim bıraktım
Aradan zaman geçti ve yaptığını artık biliyor yaparken saklanıyor bizi kovuyor diye tekrar başladım cumartesi günü
Ilk gün gece on iki buçukta sadece lazimmis oturabildim çok sevindim yazın onu bile.yapamadik
Dün üç defa yaptı denk.geldi.
Bugün eşim.bir kere yakalamış ben 1 civarı işten geldim o zamandan beri götürüyorum yarim saat belki daha fazla duruyoruz çıkınca yapıyor orda yapmıyor deli olacağım sabrım bitti hicbir ilerleme yok dünden bile kötüyüz o kadar moralim bozuldu ki
Tekrar bırakmak istemiyorum kafası karışacak diye
Ne yapabilrim? Benim de öyleydi düzeldi falan der misiniz ? Moralim çok bozuk
2 günü bitirdik miIşe yarayacağından emin olsam alacağım
2 günü bitirdik düzelme yok henüz
Çok zor beni üzen bugün dünden daha kötü geçiyor
4 yaş gec bence.Oğlum tam 4 yaşındaydı tamı tamına gunune kadar o zaman biraktirdim...ve ben 5 günlük lohusa idim bana bir geldiler dedim artık yeter ve maasallah o gün bugün bir iki kere dışında vukuatimiz yok...iyi ki daha önce zorlamamisim çocuğu daha kötü olurdu muhtemelen
Daha önce sizlerin tuvalete gittiğini vs bilmiyor muKlozete değil lazimliga oturuyor sifonu bilmiyor klozeti de gösterdim ama.istemedi
Yanı ne durumdayım bilmiyorum yaşadıklarım normal mi yanlış mi yapıyorum onu da bilmiyorum
Instagram'da kozmikbakımblog var. O tarihleri veriyor. Memnun kalan çok kişi var. Deneyin bence.Aaa hiç bilmiyordum onu
Tecrubesizligimden mi oluyor bilmiyorum anneme soruyorum sabret diyor bekle bırakma artık diyorBahsettiğim kuzu şu an neredeyse 10 yaşında ...yakında küçüğünun tuvalet eğitimine başlayacağım.Lutfen gerilme ve huzursuz olma...sana göre çok kolay olan bir şey onun için stres kaynağı olabilir.Cocugunun yanında olduğunu ,tuvaletini kaza ile altına kaçırsa da onu çok sevdiğini ve bu sevginden birşey eksilmedigini,herşeyin yolunda olduğunu ,zamanla tuvaletini tuvalete yapmayı ogrenecegini ...o güne kadar da onun yanında olduğunu söyle ve göster derim.Ben tuvalet eğitiminde annenin zihnen ve meskaliyet olarak çok yoğun olmadığı ...havanın/ ortam ısısının da elbise/kilot ile gezinmeye müsait olmasının faydalı olacağını düşünüyorum.
Yok ben süre vermedim ama bir hafta tahmin ettimYanlismi anladim acaba daha birkac gun oldu degil mi egitime baslayali?
biraz cabuk pes etmissiniz.
Oncelikle kafadan 10 gunu atin.en az 10 gun surer bu is.
Geceleride bezlemeyin altini.
Ustune yapa yapa ogrenecek.
Inşallah öyle.olur bu defa bırakmayı düşünmüyorum ama bakalımSakın pes etme, 1haftaya rutine bindikce oda alısacak..
InşallahSabredin, birkac gun icerisinde duzene girecektir,
Kolayliklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?