- Konu Sahibi delimelek2170
forumda çok sayıda, düşük yaptığını zannettiği halde, doktora gittiklerinde, bebeğin sapasağlam orda durduğunu söyleyen epeyce kişi var. siz temkinli olun yinede.
mesela benim hatırladığım biri, çok şiddetli kanama olmuş, parçalar gelmiş. bebeğim gitti diye ağlaya ağlaya ultrasona girmiş, bide ne görsün, bebek sapasağlam orda duruyor. böyle bikaç kişi daha hatırlıyorum canım, sen temkini elden bırakma.
canim yazdiklarini okudugumda tuylerim urperdi.Uc gun once aglamisdim cocugumu kaybettim diye,oysa belkide kaybetmedim.
Benden olsa cokdan doktora giderimde,benim keci inadi bir kocam var.Doktora gitmeyi hic sevmez. En acil durumlar haric. Simdi doktora gidelim diyorum(kendim gidemiyorum,cunki yeteri kadar dil bilgim yok) ,gerek yok,hamileysen eger adet olmaazsan anlariz,o zaman gideriz diyor.3-cu cocukda rutine baglamismi ne,anlamiyorumki. Hakkimizda hayirlisi. Bende hamilelik belirtileri hala devam ediyor,onun icinde umudumu kaybetmiycem. Mesela bel agrilarim,tiksinmem,mide bulantilarim var ve sik-sik idrara cikiyorum.
Bir seyi de ekleyeyim,boyle adetten sonra bebegini kayb etmemekle ilgili nette arastirirken bir sey ogrendim,yalniz ikiz gebelikde boyle oluyormus, yani cocugunun aslinda birini kaybediyorsun,digeri duruyor. Sizde boyle bir sey duydunuzmu? Bendede ikiz gebelik olmus ola bilir, cunki annemin ikizleri olmusdu(sonra 6 aylikken ikisinide kaybetti ).
Son düzenleme: