- 10 Ekim 2014
- 31.763
- 142.233
- Konu Sahibi Nebaktincanim
ama işte market masrafı 500 diyorlar sonra kimse deterjan masrafı diye ayrı kalem saymıyor. 200 lira faturaya fazla deniyor. eee benim yaz ayları için 30lira su 100 elektrik 30 lira doğalgaz geliyor. ettimi 160 kimse evinde telefon internet cep telefonu kullanmıyor sanırım. hayır evimde elektirikli aletler az çalışır bir de. hergün süpürmem donuma kadar ütülemem. bir akvaryumum var oda taş çatlasın 15 lira yakmaz ya yakti diyelim. digitürk falan onlar keyfime diyelim kıyaslamıyorum. hayır oğlumun pilli oyuncaklarına bile ayda 50 lira pil alıyorum. 3kilo meyveyi 1 hafta yiyelim de geçen pazara gittim poşetlerde sayıyla ürün varken bile 100 liram gitmişti.
Deterjan gida kadar sık alinmiyor bizde yani her ay biten birsey degil. Ben o yuzden aylik mutfaga katarak dusunmedim. Sampuani, macunu, pili de hesaplayacaksak yasamayalim. hic o kadar derinlere inmedim.
Sözde evin butcesi bende ama bu kadar kucuk seylere ne gidiyor bilmiyorum hic.
Koni sahibi 200 lirayi sadece elektrik,su, d.gaz icin yazmis. Tek basina yasayan,
sadecee aksam eve gelen biri icin elektirik mesela 100tl fatura olmaz saniyorum. Biz iki kisiyiz evde ve ben calismiyorum yani gunduz evde de vakit geciriyorum devamli cay makinasi calisma durumunda, kedinin su şelalesi filan calisir. 80-90 arasi geliyor genelde.
Son düzenleyen: Moderatör: