Tutuklu kadınlar seks kölesi olsun !

benim gibiler kimse artık demişsin ama
gayet açık yazdım
sizin gibi İslam düşmanları dedim
ayrıca İslam fobisi oluşturmak için yurt dışında olmak gerekmiyor
bu bir sistematik tahrik hareketi,
sizin burada yaptığınız gibi ufak çaplı saldırıların medyayla desteklenmiş büyütülmüş şekli

gerçek Müslüman böyle bir algıya sebep olmaz dedim
algısı düşük birileri dini farklı yorumluyor diye din değişmez
kendimle çelişmiyorum yani

sen caizdir gibi söylemlerle dalga geçer gibi konuşursan
ben senin Müslüman olduğunu düşünemem
sen müslümanım diyorsan öylesindir tabii ki
ben bir müslümana İslam düşmanı demişsem üzülürüm
ama o müslümanda bu lafı dedirtecek şeyler söylediği için üzülmeli

ben de kimse kimseyi öldürsün demiyorum
tecavüz etsin demiyorum
ama bişeyleri ifade ederken takındığımız tavır ve sözlerimiz önemlidir

neden anlaşamıyoruz acaba :)

şöyle sorayım;

1. siz din için birini öldürür müsünüz? öldürülmesine göz yumar mısınız?

2. nasıl olsa caiz diyerek, hemcinsinizin tecavüze uğramasını kabul eder misiniz?

3. din için intihar bombacısı olur musunuz?

4. peygamberin resmini çizdi ye, birisini ölümle tehdit eder misiniz?

eğer bu sorulara cevabınız hayırsa, "benim gibi" bir müslümansınız.

ha ha

bu kadının müslümanlığından şüphe ediyorum bizim dinimizde böyle bir sapıklık yok bu kadın dinden sapmışDinizmizde düşkünlere köle lere eziyet etme diye birşey yok ne demek haram değil Dinimizde 1 den fazla kişi ile evlenmenin şartları varHerkes bi sapkınlık peşine düşmüş rabbim ıslah etsin onları dünya çığrından çıkmışKeşke rabbim sapkınlık içine düşenleri helak edip yok etse Ama rabbimin de bir bildiği vardır.Tek temennim bir an önce kıyamet kopsada şu yalan dünyanın pis çilesi bitse herkes rabbine dönüp. Hesap verse

birileri bir hadisi alıyor, tahrif ediyor, birileri de buraya yazıyor
belki de birileri buna inanıyor
yazık
İslam dini kadar güzel bir dine bazı cahiller yüzünden ne çirkin yakıştırmalar yapılıyor

Algıda sorun var falan da denilmiş.:) Yorumların tümünü okusaydınız keşke... Ya da "he" deyip geçin... Cahillerle tartışmaya ne gerek var şimdi dimi?

(En başından tekrar kelime kelime açıklayamayacağım paylaşma amacımı...)

Kendi kocasını başka kadınlarla paylaşmaya meyilli ve istekli bir kadın ya da kadın görüntüsündeki varlık için söylenecek tek söz var...
Yolu açık olsun. Kendi çirkin kararlarını sapkın düşüncelerini dine, insanlara mal etmesin yeterli.

bir sonraki aşamada mahkum erkekleri de jigolo olarak kullanalım derse bu insan şaşırmam..sözü uzatmaya gerek yok , bu kadının aklı henüz bali değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…