- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
-
- Konu Sahibi FallenAngel
hadi ikinci de benden olsunnnn,,yeterrrrrrrrrrrrrrr bıktım insanların ikiyüzlülüğünden ve yanlış anlamalarından....ne halleri varsa görsünler ohh beeee
akraba ziyaretlerinden nefret ediyorum , bekarken evde takılıyodum , kendi akrabalarımı sallamıyodum ama evlenince sallıyosun mecbuuuuuuuuuuurr,
hıyırlısı olsunn
bende geçen bir mağazaya girdim ....
öyle bakıyorum hangi rafa gittiysem tezgahtar kız arkadamdan geldi
çok kötü hisettim kendimi almadım bişey söylene söylene eve gittim
Koca bina da iki koli bulamadım ya uyuz oldum şimdi daatçam ortalığı :)
İş yerinde yan gelip yatan milleti enayi yerine koymaya çalışan kıdemli akbabalara uyuz oluyorum bugün de
Bende ayrıldığım kişinin hala peşimde dolanmasına uyuz oluyorum artık. Hatta hala benimle ilgili umudu olmasına.. Ne zaman anlayacak bu adam tamamen bittiğini ve onunla olmayacağımı acaba!
Hmm.. Bilemiyorum ki. Sevdiğin ve istediğin kişi olunca heyecanlı olabilir :)Bence çok tatlı şeyler bunlar :)
Biz gibi evlen, işten eve gel yemek yap herifin işten çıkmasını bekle, Daha mı heyecanlı sence
inanın o kadar iki yüzlü menfaat delisi çıkarcı ve yalancı insanlar var ki etrafta ya sallamıyorum heheee diyorum ya da silip atıyorum kağıt mendil gibi çöpe sizde öyle yapın takmayın.Ah yapım müsait olsa saç bırakmıyacağım kafalarında ama neyse diyorum enerjimi güzel şeylere harcayıp yapıyorum kahvemi alıyorum kitabımı elime ohhh keyfim harika birde arkadaşlarla takılıyorum arada ötekiler köskös bakıp yansınlar benim gibi cevheri kaybettiklerine bu arkadaş olur komşu olur aileden biri olur farketmiyor tavrım aynı
Hmm.. Bilemiyorum ki. Sevdiğin ve istediğin kişi olunca heyecanlı olabilir :)
İtiraf etmek gerekirse, peşimde dolaşması kötü birşey değil :) ama onunla oluru yok. O böyle davrandıkça benim içinde onun içinde ayrılığa alışmak çok zor olacak.
Artık bende bir müddet kendi kendime kalıp kafamı dinleyip önüme bakmak istiyorum
Bence çok tatlı şeyler bunlar :)
Biz gibi evlen, işten eve gel yemek yap herifin işten çıkmasını bekle, Daha mı heyecanlı sence
Tutmayın beniii
Allah hepsinin belasını versinnnn