Tutmayın Beni...:)

FallenAngel

sensiz 1083 gün Babamm..
Pro Üye
5 Eylül 2011
15.574
9.582

Bugun canınızı birisimi sıktı...? Yazın çizin kızın rahatlayın..

Birisi sizi uyuzmu etti...aynen devam...

Mesela bugun kayınvalideniz size lafmı soktu haydi bakalım

hep birlikte burda neye kime sinir, gıcık ,olduysak paylaşıp rahatlıyoruz.

örnek : ay bugun benım herife uyuz oldum kokmuş çoraplarını makyaj aynamın önüne koymuştu gibi...

hadi ikinci de benden olsunnnn,,yeterrrrrrrrrrrrrrr bıktım insanların ikiyüzlülüğünden ve yanlış anlamalarından....ne halleri varsa görsünler ohh beeee

akraba ziyaretlerinden nefret ediyorum , bekarken evde takılıyodum , kendi akrabalarımı sallamıyodum ama evlenince sallıyosun mecbuuuuuuuuuuurr,

hıyırlısı olsunn

akraba ziyaretlerinden nefret ediyorum , bekarken evde takılıyodum , kendi akrabalarımı sallamıyodum ama evlenince sallıyosun mecbuuuuuuuuuuurr,

hıyırlısı olsunn

bende geçen bir mağazaya girdim ....

öyle bakıyorum hangi rafa gittiysem tezgahtar kız arkadamdan geldi

çok kötü hisettim kendimi almadım bişey söylene söylene eve gittim

bende geçen bir mağazaya girdim ....

öyle bakıyorum hangi rafa gittiysem tezgahtar kız arkadamdan geldi

çok kötü hisettim kendimi almadım bişey söylene söylene eve gittim

bazen o kadar ilgili oluyolar ki alcağam yoksa bile alıyorum ayıp olmasın diyee

saçmalıyorum bazen ama bakıp bakıp çıkmak ayıbıma gidiyo napim

İş yerinde yan gelip yatan milleti enayi yerine koymaya çalışan kıdemli akbabalara uyuz oluyorum bugün de

Bende ayrıldığım kişinin hala peşimde dolanmasına uyuz oluyorum artık. Hatta hala benimle ilgili umudu olmasına.. Ne zaman anlayacak bu adam tamamen bittiğini ve onunla olmayacağımı acaba!

Bende ayrıldığım kişinin hala peşimde dolanmasına uyuz oluyorum artık. Hatta hala benimle ilgili umudu olmasına.. Ne zaman anlayacak bu adam tamamen bittiğini ve onunla olmayacağımı acaba!

Bence çok tatlı şeyler bunlar :)

Biz gibi evlen, işten eve gel yemek yap herifin işten çıkmasını bekle, Daha mı heyecanlı sence

Bence çok tatlı şeyler bunlar :)

Biz gibi evlen, işten eve gel yemek yap herifin işten çıkmasını bekle, Daha mı heyecanlı sence
Hmm.. Bilemiyorum ki. Sevdiğin ve istediğin kişi olunca heyecanlı olabilir :)

İtiraf etmek gerekirse, peşimde dolaşması kötü birşey değil :) ama onunla oluru yok. O böyle davrandıkça benim içinde onun içinde ayrılığa alışmak çok zor olacak.

Artık bende bir müddet kendi kendime kalıp kafamı dinleyip önüme bakmak istiyorum

inanın o kadar iki yüzlü menfaat delisi çıkarcı ve yalancı insanlar var ki etrafta ya sallamıyorum heheee diyorum ya da silip atıyorum kağıt mendil gibi çöpe sizde öyle yapın takmayın.Ah yapım müsait olsa saç bırakmıyacağım kafalarında ama neyse diyorum enerjimi güzel şeylere harcayıp yapıyorum kahvemi alıyorum kitabımı elime ohhh keyfim harika birde arkadaşlarla takılıyorum arada ötekiler köskös bakıp yansınlar benim gibi cevheri kaybettiklerine bu arkadaş olur komşu olur aileden biri olur farketmiyor tavrım aynı

hayran oldum sana kesmeshker :))))

helal olsun sana bende bunu 38 yaşımdan sonra yapmaya başladım günaydın bana

KAFANDA bişeyler bitmişse ilk zamanlar hoşuna gider ama belli bir süre sonra insanda bunlar
gel gitler yaşatır.
zamana bırak herşeyi...ahhh ahhh

Ben hayatımda senın kadar zor birini tanımadım

seni parçalamak istiyorum bugun akşam olurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…