Tutmayın Beni...:)

Erkeğin kalbine giden yok k...ından geçer..bir tekme patlatırsın hoooooppp kalbinin baş köşesine geçersin :))))))))

Not : alıntıdır ben uydurmadım

Şu saçma sapan tavırlarına sinir oluyorum sevgili sevgilimm durup dururken zehir ediyosun günüü ,sonra da kavga çıkıyoo hiç değişmiyosunnn

sinir sinir sinirrr..... 2 gündür burnu havada bi arkadaş ile başım dertee.. neyseki katlanmam için sadaca 1 ayı kaldı oooffffffffffffff

sinir sinir sinirrr..... 2 gündür burnu havada bi arkadaş ile başım dertee.. neyseki katlanmam için sadaca 1 ayı kaldı oooffffffffffffff

burnu havada 1 arkadaş

bizim şirket burnu havada 3-4-5-6 kişilerle dolu

ve yine senınki 1 ay sonra bitiyo yan ben

birde kuaför kaşıma girmiş gene delircemmmm

Ayy bu adamla başım dertte sevgilik evlilik gbi değilmiş allah allah ben artık evmin kadını olmuşum kapris yapamazmışım sana bi kafa atarsam görürsün

sevgili iken yemekleri arada ben yaparım, nişanlı iken yardım ederim, evlenince ise hayatım sen evimin kadınısın yemek senin işin diyen başka bir zihniyette erkek varmı bu dünyada ya...yoksa benimkimi türünün tek örneğii

köprüyü geçene kadar sanırım ahhhhh ahhh eli maşalı kadın olucaksın bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…