- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
- Konu Sahibi FallenAngel
Erkeğin kalbine giden yok k...ından geçer..bir tekme patlatırsın hoooooppp kalbinin baş köşesine geçersin :))))))))
Not : alıntıdır ben uydurmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu saçma sapan tavırlarına sinir oluyorum sevgili sevgilimm durup dururken zehir ediyosun günüü ,sonra da kavga çıkıyoo hiç değişmiyosunnn
demekki herkeste var bu modellerden
bence de , bu kadar saçmalık hayatımda ne gördüm ne duydummm :99:
sinir sinir sinirrr..... 2 gündür burnu havada bi arkadaş ile başım dertee.. neyseki katlanmam için sadaca 1 ayı kaldı oooffffffffffffff
sevgili iken yemekleri arada ben yaparım, nişanlı iken yardım ederim, evlenince ise hayatım sen evimin kadınısın yemek senin işin diyen başka bir zihniyette erkek varmı bu dünyada ya...yoksa benimkimi türünün tek örneğii
Ayy bu adamla başım dertte sevgilik evlilik gbi değilmiş allah allah ben artık evmin kadını olmuşum kapris yapamazmışım sana bi kafa atarsam görürsün
denize gittimi izin verdinmi
evet aynı gün canım kuzum onun modası geçti şimdi yeni kavgalar var
sende onun başının etini yiiii gııı acıma valla bak
yokk fallen sesizim ondan kaynaklandı şimdide sesim cıkıyo alışmamış zoruna gidiyor cok komik bir çifttiz bide hemn barışıyorum
sanırım bende senın gibi bir tipim hemen yelkenler fora
sevgiliyken hemen naz niyaz öyle gidiyordu ama evlenince herşey değişiyoo değişmez diyen yalan söylerrrr...
hoşbuldukkk . teşekkür ederimmm :) ben yeni katıldım sayılır fırsat buldukça bakıyoruuuummm ....