- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.806
-
- Konu Sahibi suestorm24
Çok olaylar oldu, aylarca kendimi bulmaya çalıştım yaklaşık 7 ay önce yazmıştım, her yerden engelledim görüşmedim. Sonra çok pişman olduğunu söyledi hiç kimse yüzde yüz değişmez karakteri yalanı hala aynı, benim onun hakkındaki görüşlerim aynı. Hala güvenmiyorum inanmıyorum, onunla bir gelecek hayal etmiyorum. Barışmayı düşünmüyorum. Cinsellikle alakalı bir kerelik anlık bir karar vermek istemediğim için buraya yazdım. Dava sürecini etkileyebileceği aklımda, bu nedenle mantıksız geliyor haklısınız.. Anlaşmalı boşanmaya kendisini ikna ettim ve bana sorun çıkarmayacağını söyledi.Sizin eski konunuzu okuyup buraya geldim . Kocanızin psikopat ,narsist, iftiracı olduğundan falan bahsetmissiniz. İçinizde büyük bir öfke varmış falan, içinizdeki öfkeyi sanırım onunla sevişerek bastiriyorsunuz .
Bunca zaman vermediği sevgiyi değeri şimdi vermesinin nedeni bir daha sizin kadar cefakarını bulamayacağını bilmesi. Gerçekten seven değer veren, siz elinin altında iken gösterirdi. Seven dayanamaz.1.5 yıl sonunda,ömür boyu ona karşı kin beslememeye intikam almamaya karar verdim. Çünkü çocuğumuz olduğu için mecbur görüşmek zorunda kalacağız ve bu içimdeki nefret sadece beni tükettiğini fark ettim. Tabiki de hepsini sineye çekmedim aslında ben şuan kendimi düşünüyorum, onun duygularını önemsemiyorum sadece kendi tatminime bakmak istedim. Ama tabi ki de bu yaptığım yanlış bir yandan ona hala umut veriyor olarak gözüküyor. Yıllarca sevilmeyen bir evlilik ve boşanma davası süresince 1.5 yıl çeken son 2 ayda beni geri döndürmek için peşimde pervane olan bir adam. Sevilmeyi çok hak ettim şuan da ne desem ayaklarıma kapanacak o durumda. Dünyaları ayaklarımın altına alıyor. Biraz zevk alıp devamını getirmemekti amacım. Ama yanlış olduğunu farkındayım. Bu nedenle duygularımla değil mantığımla haraket edeceğim buna son vereceğim.
Evet, " senin içindeki beni öldürdüm " dedi. Evet öldürdün dedim. Biliyorum bu nedenle kabul etmek istemiyorum.Bunca zaman vermediği sevgiyi değeri şimdi vermesinin nedeni bir daha sizin kadar cefakarını bulamayacağını bilmesi. Gerçekten seven değer veren, siz elinin altında iken gösterirdi. Seven dayanamaz.
Helva yapın yiyin. Geriye bir o kalıyor.Evet, " senin içindeki beni öldürdüm " dedi. Evet öldürdün dedim. Biliyorum bu nedenle kabul etmek istemiyorum.
Kesinlikle bitecek.Sayın konu sahibi, bir insan neden boşanır? Evlilikte aşamadığı bi takım sorunlar olduğu için boşanır. Boşanmalar bi kaç kategoriye ayrılır, severek ayrılanlar, nefretle ayrılanlar, yada hiç bir duygu hissedilmeden ayrılanlar... Siz bu kategorilerde hangisi oluyorsunuz? Asla barışmam demek sevgi kalmadığının alameti.. Seven bi yerde ne olursa olsun barışma ihtimalini göz önünde tutar ( eşiniz gibi) tamam siz sevmiyorsunuz ama cinsel anlamda onu arzuluyorsunuz?? Başkasını koysalar önüme istemem diyosunuz. Yani sizin sorununuz sadece cinsellik değil eşinizi arzuluyorsunuz Buda sevginin ve ten uyumunun işaretibenim beynim yandı. Yani şahsen ben sevmediğim birini arzulamam. Seviyorsam da bu kadar net bi şekilde asla barışmam demem. Siz bi kaç ay tatmin olmamayı deneyin en iyisi bu arada bi duygularınızı tartarsınız. Çünkü böyle eşinize umut veriyorsunuz. Her ne kadar o öle demese de. Bu durumu gidip kime anlatsa karşıdaki " oğlum saçmalama seni seviyor tabiki ayrılmak istemiyo öle olsa sevişir mi" der. Hele hakim duysa zaten boşamaz. Peki siz boşandıktan sonra eşinizi arzulama Hissiniz tak diye bitecek mi? Bitmeyince ne olacak??
fuckbadyHanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.
Gurur mu, gurursuzum diyecektin herhalde.Hanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.
Boşanınca bu his tamamen bitecekse ve bundan eminseniz sadece anlık zevkler uğruna bence süreci uzatmayın. Eski konunuzda eşinizin nasıl biri olduğu belli yıllarca sevgi göstermeyen birinin son iki ayda bu kadar ilgi göstermesi tamamen akıl karıştırmak için bi oyun ki bunu başarmış. Biran önce boşanın sizi gerçekten seven normal bir insanla ne isterseniz onu yaşayın. Kanmayın bu numaralara sizin zaafınızı bulmuş kullanıyorKesinlikle bitecek.
Eger davayi etkilemeyecegine eminseniz bence sevisin gunu kurtarin. Seks fiziksel bir ihtiyac neticedeHanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.
Bu akşam gördüğüm en güzel yorumlardan biri. Teşekkür ederim. Az önce aradım ve buna bir son vereceğimi söyledim. Anlayışla karşıladı şaşırttı beni. Ben de gerçekten cinsellikten uzaklaşmak istiyorum ve bu akşamdan itibaren onunla yakınlaşmayacağım. Yanlış bir karar vermekten kurtuldum. Bunda payınız çok büyük çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız... Hata yapmak üzereydim sanırım hala onun manipülasyon numaralarından biri bu da ama kanmayacağım kesinlikle çünkü artık tanıyorum. Her şey için sağolun hakkınızı helal edin.. Kendimi onun büyüsüne kaptırmışım, insanız işte anlayışlı olduğunuz için gerçekten müteşekkirim sağolunn...Boşanınca bu his tamamen bitecekse ve bundan eminseniz sadece anlık zevkler uğruna bence süreci uzatmayın. Eski konunuzda eşinizin nasıl biri olduğu belli yıllarca sevgi göstermeyen birinin son iki ayda bu kadar ilgi göstermesi tamamen akıl karıştırmak için bi oyun ki bunu başarmış. Biran önce boşanın sizi gerçekten seven normal bir insanla ne isterseniz onu yaşayın. Kanmayın bu numaralara sizin zaafınızı bulmuş kullanıyor
Gurursuz demeyelim de, sınırlarını aşmak diyelim.fuckbady
Gurur mu, gurursuzum diyecektin herhalde.
Biliyorum fakat yine de riske atmayacağım teşekkür ederimEger davayi etkilemeyecegine eminseniz bence sevisin gunu kurtarin. Seks fiziksel bir ihtiyac neticede
Belki de gerçekten etkili bir yöntemdirNasıl ya sevişerek?
Düşünceniz çok saçma geldi bana o zman bosanmayin. Yada bosanacaginiz adamla sevismeyin. Sizin boşanmada gözünüz yok bence.Hanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.
Sevişmek için evli olmak şart degil.Hanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.
Doğru karar vermenize bi nebzede olsa yardımcı olduysam sevindim. Çünkü gerçekten manipülatif insanlar bu şekilde zaafları kullanarak devam ettiriyor hayatlarını. Anlayışla karşılaması bile eşinizin karakterinde ki bi insan için bir deneme. Sizin iradenizi kullanamayacağınızı ve cinsel anlamda tekrar ona gideceğinizi düşünüyo olabilir. Kendinize hakim olun onun ekzeninden çıkın. Hayatınızda mutluluklar dilerimBu akşam gördüğüm en güzel yorumlardan biri. Teşekkür ederim. Az önce aradım ve buna bir son vereceğimi söyledim. Anlayışla karşıladı şaşırttı beni. Ben de gerçekten cinsellikten uzaklaşmak istiyorum ve bu akşamdan itibaren onunla yakınlaşmayacağım. Yanlış bir karar vermekten kurtuldum. Bunda payınız çok büyük çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız... Hata yapmak üzereydim sanırım hala onun manipülasyon numaralarından biri bu da ama kanmayacağım kesinlikle çünkü artık tanıyorum. Her şey için sağolun hakkınızı helal edin.. Kendimi onun büyüsüne kaptırmışım, insanız işte anlayışlı olduğunuz için gerçekten müteşekkirim sağolunn...
Ay böyle bi tutku varken kararınız nasıl bu kadar kesin olabilir ya bayılıyorum böyle tutkulu ilişkilere. Neden boşanıyorsunuz merak ettim daha önce yazdıysanız ve kaçırdıysam affola.Hanımlar merhaba, eşimle boşanmak üzereyim ikimizde karyılıklı dava açtık ve birkaç ay sonra her şey tamamen bitecek sorunsuz. Benim açımdan duygusal anlamda her şey bitti ama eşim sonradan pişman oldu ama ben kabul etmedim etmeyeceğim de. Sorun şu, ikimizde çok tutkulu bir aşk yaşadık cinsel hayatımızda bir sorun yoktu ama evliliği sürdüremedik anlaşamadık. İkimiz de yanyana geldiğimiz vakit birbirimizi tutamıyoruz aramızdaki çekim bitmedi hala birbirimizi arzuluyoruz. Ben ona karşı bir şey hissetmesem de aramızdaki cinsellik bitmedi. Son 1 aydır telefonla birkaç kez konuştuk küçük sevişmeler ama ötesini yapmakta kararsızım. Kendi gururmla savaşıyorum. Çok olay yaşadık çok üzüldüm ama bir yandan da tatmin olmak istiyorum beni arzulayan bir erkeğe karşı koyamıyorum. Başka birini istemiyorum ne olursa olsun başka bir adamı karşıma getirip birlikte ol deseler yine de hala evli olduğum için kendime yediremem. Bu sefer ona haksızlık yapmış olurum. Yani sadece anın tadını çıkartıp birkaç ay sonra her şey nasıl olsa bitecek gözüyle mi bakmalıyım ? Yoksa cinselliği bitirmeli miyim ? Tutku mu yoksa gurur mu ? Boşandıktan sonra özgürüm düşüncesiyle beraber olmayı erteledim şuan öyle bir karar aldım. Çünkü o zaman dava ya da herhangi bir karar kalmayacak. Ben seni her zaman seveceğim her zaman isteyeceğim diyor tüm şeylerden pişman oldu ama ben ona eşimmiş gözüyle değil sanki partnerimmiş gibi bakıyorum benim amacım sadece o anı değerlendirmek o da "bana dönmeyeceksin biliyorum ne olursa olsun kararının kesin olduğunu biliyorum sadece anın tadını çıkartalım davayı uzatmayacağım" diyor. Sizce ne yapmalıyım ? Çocuk var ama ben tekrar geri dönmeyeceğim kararım kesin.