Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de tıpta okuyorum ama daha 5 senem var tus için bakalım o zamana kadar sistemi daha kaç kere değiştirecekler, hepimize kolay gelsin diyorummm
kankam şu kuralar açıklansın da rahatlasam
ben başlıcam eşşek gibi çalışmaya
zaten ya 112 olacak ya tsm ya da ev
tsm de ölü tercih olabilir bilmiyorum
2 gün içinde öğrenicem :)
sınavın nasıl geçti ?
57 maalesef..................çalışmadığım için zaten bişey olmaz diye gitmiştim :)
senin nasıl kaç aldın?
Henüz hazırlık okumama rağmen tustan şimdiden korkuyorum.Yani tusa girmesek mesela pratisyenlik çok mu kötü ?
kanka ben de ondan korkuorum ya kadro açmazsa istediğim yerler diye ya
nisana kaldım ya ben de onda kadrolar daha az olursa diye
bi de nedense gelecek stresi sardı beni
hani uzmanlığı aldım sonra zorunlumu yaptım ee sonra ne yapıcam
sürekli ordan oraya sürüklicekler mi beni yani
ben izmirde doğdum izmirde büyüdüm
daha ufak yerlere alışamam depresyona girerim
acaba diyorum özelde mi devam ederim yoksa üniversitede fln mı kalmaya çalışırım?
üf bilmiorum bu konular çok karışık ya
diyelim dermatolog oldum zorunludan sonra izmire atanma ihtimalim kaç sizce?? bence hiç gibi bişi ama .. neyse
ben de varım :) 2.tusum ama forumlarda gelinlik bakıorum !! tusu kazanmadan evlenmicem diodum o da yalan olcak gibi :))
bu başlığı da ''tusçugülün suçu ne'' sayesinde buldum nickini unuttum, bu kaldı aklımda
Tusa gireceklere şimdien başarılar diliyorum.Tıp okuyanların gerçekten seçilmiş insanlar olduğuna inanıyorum.
Junocum sana bir sorum olacak hiç kadavra gördünmü?Kadavra üzerindemi öğreniyorsunuz bazı şeyleri?:18: