Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım benim inşallah :)
göz ya da radyoloji istiyorum canım ben :)
bu bölümlerde en yüksekler arasında baya yüksek bi puan almak lazım. inş kazanırız istedğimiz bölümleri.
tam gün yasası kabul olduktan sonra asistan dönerleri kaldırıldı. maaşlar 1550.günaşırı nöbet tut en güzel yıllarını harca ama neredeyse ailenden harçlık istemek zorunda kal ! ne hale düşürüldüğümüzü çok daha net görüyoruz artık...
insanlar istifa etmeye tusa hazırlananlar ise vazgeçmeye başladı. şu saatten sonra tıp seçecek arkadaşlara bir kere daha düşünün derim...
mecburi hizmetin 3te birini bitirdim belki de tamamlayıp yurtdışında doktora yapmaya giderim şu ara kafam çok karışık. ama seçim yapmadan çok iyi araştırın şu sıra özellikle ortalık çalkalanıyor herkes çaresiz durumda. özel hastane uzmana eskisinin neredeyse 3te biri kadar ücret veriyor. aile hekimliği deseniz geleceği görünmüyor... ki sertifikam olmasına rağmen acilde çalışmayı tercih etmiştim.
arkadaşlar bu hükümet bizden nefret ediyor biliyorsunuz. umarım birşeyler değişir..
merabaa.bn sınavlara hazırlanıyorum. tıp istiyorum.nasıl kazandınz. biraz blgi verirmisinzz rica etsemm :)
tam gün yasası kaldırıldı diye duydum bn ama emin değilim. gerçekten durum bu kadar vahim mi ya. bnde yolu yarıladım. bu saattne sonra vazgeçemem hayırlısı olsun ya. inş düzeltirler ne biçim iş anlamadım.
bebeğim kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de yatıom paso yav :)1. günümün çalışma saati 0
evet yazmıyacaktım normalde ama belki buraya yazarsam utanırım diye yazdım
juno böyle böyle nereye kadar ama ya :S
burdan tüm KK e söz veriyorum yarın 10 dakika da olsa çalışıcam başlayacağım!
bebeğim kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de yatıom paso yav :)
hadi senin yine zaman var benim aylar kaldı yaane yapacağını bilmeme iğrenç bişeymiş yavv
yetiştirirsin canım sınavı dönem 5te sınavları geçmek daha rahat oluyo ya :)
valla birilerinin de beni dürtmesi gerekiyo çalışmam için yoksa seneye çok güzide bi merkezimizden bildirmek zorunda kalabilirim
kanks özel mesaj kutun doluuu sil yavrumm