How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

TUSa girecekler buraya!

juno canım ben hiç oturamıyordum fln ya,
yavaş yavaş oturmaya başladım masama sonunda :)
henüz günde 2-3 saat çalışıyorum bir de çok yavaş çalışıyorum ben :(
biraz iq problemim var galiba :S:S:S
saatte 10 sayfa okuyun diyorlar dersanede ben anca 4-5 fln okuyabiliyorum o da iyi haliyle.
bugün kardiyo yu bitirdim, birazdan endokrine başlıcam.
dersaneyle olan korelasyonumu yitirdim ama bırakmıcam
bu hafta içinde endokrini bitirip, pediatrinin gastro-hemato-onko-endokrinini bitirmem lazım
yani hergün baya bi çalışmam lazım.
bu arada ara verdiğimde house m.d. dizisini izliyorum acayip hoşuma gidiyor, çalışıp sonra gerçek hayatta nasıl olduğunu görmek :)

ne güzel canım sen ders çalışabiliyosun az da olsa bende o bile yok ki senin tusa daha vaktin varr

şu lanet endokrini bırakmıştım dün tekrar başladım, bugün bitiricem inş
şaka maka o lanetliği attım üstümden çok mutluyum,
artık nete de çok girmiyorum sıkılıyorum, hep aynı şeyler
kadınlarkulubu bile dönüp dolaşıp aynı tarz konular açılıyor
bir de çocuklar için olan interneti kısıtlama programlarından kurdum günde 1 saatten fazla girmiyorum, hiçbişey de kaybetmiyorum,
allahtan dizi fln hepsi de sezon arası verdi, böylelikle o bağımlılığımla mücadele etmeme gerek kalmadı,
artık başlama ve çalışma problemim yok,
yeni problemim yavaş okumak, millete soruyorum saatte 10 sayfadan bile hızlı okuyorlar ben resmen 1 saatte 4-5 sayfa zor okuyorum niye böyle oluyor of :(
okulumun bitmesine 1 hafta kaldı!
bu yaz bütün yıl sallayıp çalışmadığım temel konularını dersanede önce offline dan dinleyip sonra da evde tekrar ederek üstüne de çıkmış soruları çözerek güzel bir tekrar yapmayı düşünüyorum.
resmen doğru dürüst çalışmaya başlayalı 1 gün fln oldu :)
olsun hiç yoktan iyidir diyorum çünkü, eski halime bürünüyorum yavaştan zaten hırslı bir kızım ben o halim yok olmuştu şimdi normal halime bürünür oldum bu da beni çok mutlu ediyor,
bir de resmen huzursuz mutsuzdum herşeyi kafama takıyordum, meğerse çalışamamdanmış, az buçuk çalışmaya başlayalı bir huzur geldi resmen :)
benden bu kadar şu lanet endokrini bitirip bu haftasonu bitene kadar kadın doğum işledik dersanede onu bitireceğim!

juno hadi bak ben bile başladım yarım yamalak da olsa sen de kararını ver kesin olarak başla,
internlük ne zaman bitiyor?
bir de bana internken asistan izin alarak ya da kaçarak nasıl ders çalışılır onun tüyosunu ver :p

canım 2 gündür çalışmaya başladım ben inşallah iyi çalışırsam son 1 ay da tus kampı düşünüyorum..
sadece 3 iş günüm kaldı bitmesine canım yaaa çok mutluyumm :)
valla biz iş bölümü yapıoduk bi kısmımız gidiodu siz de kendi aranızda ayarlarsınız.
sizin okulda nasıl bilmediğim için bişi diyemiyorum :)

erkekler üye olabilseydi eşimi yönlendirirdim size :52:
baya çalışıyor ama, görüp hırs yapardınız
umarım başarılı olursunuz

canım 2 gündür çalışmaya başladım ben inşallah iyi çalışırsam son 1 ay da tus kampı düşünüyorum..
sadece 3 iş günüm kaldı bitmesine canım yaaa çok mutluyumm :)
valla biz iş bölümü yapıoduk bi kısmımız gidiodu siz de kendi aranızda ayarlarsınız.
sizin okulda nasıl bilmediğim için bişi diyemiyorum :)

benim de son 3 günüm okulun bitmesine sonra 2 ay en az tatilim var o sırada sayko gibi temeli önce offlinedan dinleyip sonra çalışıcam tekrar edicem.
ben de bitsin diye gözünün içine bakıyorum okulun ya, haftasonu kuzenimin nikahı fln vardı pazar günü de manyak gibi odamı temizledim nerden çıktıysa ev hanımlarından beter oldum ya tıp beni iyice obsesif yaptı temizlik konusunda, yere bal dökülse yalayabilirim yani o derecede :D:D anca kendime gelebildim bi daha asla uğraşmam resmen 3 gündür hiç sayfa bile açmadım 21 gün boyunca çalışabilsem alışkanlık haline getircem de :)

erkekler üye olabilseydi eşimi yönlendirirdim size :52:
baya çalışıyor ama, görüp hırs yapardınız
umarım başarılı olursunuz

çok teşekkürler canım ya :)
ne güzel çalışıyormuş allah bozmasın tus sabır ve disiplin işi asla zekayla vs alakası yok,
nası çalışıyor sen bize anlat biz de kendimize kızalım :))
hangi bölümü istiyor eşin?

çok teşekkürler canım ya :)
ne güzel çalışıyormuş allah bozmasın tus sabır ve disiplin işi asla zekayla vs alakası yok,
nası çalışıyor sen bize anlat biz de kendimize kızalım :))
hangi bölümü istiyor eşin?

özellikle uyguladığı method falan yok ama benimle bi kahve içsin diye bile yalvardığım zamanı biliyorum çok çalışıyo :52:
kardiyoloji istiyo :31: umarım olur, olmazsa da sağlık olsun, eşim zaten jinekolog ama pek memnun değil
siz hangi bölümü düşünüyosunuz?

özellikle uyguladığı method falan yok ama benimle bi kahve içsin diye bile yalvardığım zamanı biliyorum çok çalışıyo :52:
kardiyoloji istiyo :31: umarım olur, olmazsa da sağlık olsun, eşim zaten jinekolog ama pek memnun değil
siz hangi bölümü düşünüyosunuz?

ben biraz daha rahat bölümleri istiyorum açıkçası dermatoloji ve çocuk psikiyatrisi var şuan aklımda tahmin edersin ki puanları çok çok yüksek ilk 100e girmem gerek,
yapabileceğimi biliyorum ama sene başında bazı tadsızlıklar yaşadım bir hocamla, o da benim konsantrasyonumu ve motivasyonumu çok etkiledi
ama çok şükür attım o ruh halini.
aslında göz de çok ilgimi çekiyor ama nerden baksan o da cerrahi kuzenim göz doktoru gece 10da eve anca giriyor böyle bir hayat istemiyorum ben kendi adıma
kardiyoloji de çok yoğun bir dal ama en azından hastalarla daha az uğraşan net bir dal bence,
kadın doğum çok sıkıntılı bir bölüm oldu özellikle mahkemelerin fln artmasıyla gün geçtikçe herkesin uzaklaştığı bir bölüm oldu
5 sene önce türkiye derece yapanları girerken şuan bininci olan adam elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor
burdan da milletin fellik fellik kaçmasını anlayabilirsiniz:)
eşin mantıklı düşünüyor bence, kardiyoda da boş ve rahat olcak diye bişey yok ama en azından dedim ya kafası rahat olur,
erkekler çalışsın zaten ya, boş vakti oldu mu sapıtıyorlar, hele para da varsa
benim sevgilim de kulak burun boğaz kazandı yeni canı çıkıyor görüşemediğimiz için üzülsem de bi yandan da hoşuma gidiyor boş boş takılmaması ne yalan söleyeyim:p
o çalışırken ben daha 2.-3. sınıftaydım boş boştum yani bilirim tusa çalışan bir sevgilisi olmak nasıldır, kafama takılan şeyleri bile tartışamazdım kavga çıkmasın da uzamasın konuşmamız morali bozulmasın diye:)) çok şükür o da ona düşeni yaptı, emeklerimizi boşa çıkarmadı.
umarım eşin de kazanır kurtulur kadın doğumdan, zaten o bölümde kadınlardan nefret etmekten başka bir işe yaramıyor :D
bu mayıs tusuna girdi mi? eylüle hazırlanıyor sanırım?

ben biraz daha rahat bölümleri istiyorum açıkçası dermatoloji ve çocuk psikiyatrisi var şuan aklımda tahmin edersin ki puanları çok çok yüksek ilk 100e girmem gerek,
yapabileceğimi biliyorum ama sene başında bazı tadsızlıklar yaşadım bir hocamla, o da benim konsantrasyonumu ve motivasyonumu çok etkiledi
ama çok şükür attım o ruh halini.
aslında göz de çok ilgimi çekiyor ama nerden baksan o da cerrahi kuzenim göz doktoru gece 10da eve anca giriyor böyle bir hayat istemiyorum ben kendi adıma
kardiyoloji de çok yoğun bir dal ama en azından hastalarla daha az uğraşan net bir dal bence,
kadın doğum çok sıkıntılı bir bölüm oldu özellikle mahkemelerin fln artmasıyla gün geçtikçe herkesin uzaklaştığı bir bölüm oldu
5 sene önce türkiye derece yapanları girerken şuan bininci olan adam elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor
burdan da milletin fellik fellik kaçmasını anlayabilirsiniz:)
eşin mantıklı düşünüyor bence, kardiyoda da boş ve rahat olcak diye bişey yok ama en azından dedim ya kafası rahat olur,
erkekler çalışsın zaten ya, boş vakti oldu mu sapıtıyorlar, hele para da varsa
benim sevgilim de kulak burun boğaz kazandı yeni canı çıkıyor görüşemediğimiz için üzülsem de bi yandan da hoşuma gidiyor boş boş takılmaması ne yalan söleyeyim:p
o çalışırken ben daha 2.-3. sınıftaydım boş boştum yani bilirim tusa çalışan bir sevgilisi olmak nasıldır, kafama takılan şeyleri bile tartışamazdım kavga çıkmasın da uzamasın konuşmamız morali bozulmasın diye:)) çok şükür o da ona düşeni yaptı, emeklerimizi boşa çıkarmadı.
umarım eşin de kazanır kurtulur kadın doğumdan, zaten o bölümde kadınlardan nefret etmekten başka bir işe yaramıyor :D
bu mayıs tusuna girdi mi? eylüle hazırlanıyor sanırım?

eylülde gircek mayısta girmedi canım, eşim şuan çalışmıyor aslında işime geliyor, hastanede ortaklığı var o da yetiyor
evde yemekten temizliğe herseyi yapıyor, kazanmasa da olur :52::52:
jinekolojide çok para var o yönden iyi ama başka da iyi tek bir yanı bile yok
çalışmasın heep otursun evde :52:
kendisi zaten uzmanlaşmışken gençlerinde önünü tıkamasın :52::52:
ben doktor olsam kesinlikle ben de kardiyoloji isterdim, bu hayallerle zamanında marmara tıp'a kayıt yaptırdım, ama sonra arkama bakmadan kaçtım :52::52:

eylülde gircek mayısta girmedi canım, eşim şuan çalışmıyor aslında işime geliyor, hastanede ortaklığı var o da yetiyor
evde yemekten temizliğe herseyi yapıyor, kazanmasa da olur :52::52:
jinekolojide çok para var o yönden iyi ama başka da iyi tek bir yanı bile yok
çalışmasın heep otursun evde :52:
kendisi zaten uzmanlaşmışken gençlerinde önünü tıkamasın :52::52:
ben doktor olsam kesinlikle ben de kardiyoloji isterdim, bu hayallerle zamanında marmara tıp'a kayıt yaptırdım, ama sonra arkama bakmadan kaçtım :52::52:

oh ne güzelmiş öyle bence de kazanmasın tusu boşver oturt evde hem gözünün önünde olur :D:D
şaka bi yana ben de aşırı titizim önceden de titizdim ama daha bi deli oldum tıptan sonra
geçen bildiğim dip köşe denemez artık milimetrik temizleme yaptım her hafta cam siliyorum fln ev hanımları benim kadar değildir heralde
ellerim parçalandı kloraktan deli miyim neyim, bi daha bu kadar uğraşmam ama ya obsesif oldum iyice.

tıptan kaçarak akıllılık yapmışsın canım valla akıllı işi değil çünkü
ama bilginin efendisi olmak çok zevkli de birşey,
biri bişey sorduğu zaman onun hakkında bilgin olması fln çok hoş bişey oluyor,
diğer meslekler beni kesmezmiş sanırım bütün gün ofiste oturup alım-satım vs ya da o tarz işlerle uğraşmak hiç bana göre değil
insanlarla ikna etme üzerine konuşmayı da hiç sevmem, pazarlamacılık vs hiç bana göre değil
tıp benim alanım resmen, çocukken bile yaşıtlarım parkta oynarken ben cpr konferanslarına fln giderdim :)

bu arada tus başlığı olduğu için itiraf ediyim şuan hiç tus çalışmıyorum 1 gün sonra 4 tane sınavım var onlara çalışıyorum üro göz plastik içim dışım flep greft oldu:60:
haftasonu dersanede dahiliye anlatılcakmış okul biter bitmez haftasonundaki konuları bitirip diğer eksiklerime atlıcam :))

oh ne güzelmiş öyle bence de kazanmasın tusu boşver oturt evde hem gözünün önünde olur :D:D
şaka bi yana ben de aşırı titizim önceden de titizdim ama daha bi deli oldum tıptan sonra
geçen bildiğim dip köşe denemez artık milimetrik temizleme yaptım her hafta cam siliyorum fln ev hanımları benim kadar değildir heralde
ellerim parçalandı kloraktan deli miyim neyim, bi daha bu kadar uğraşmam ama ya obsesif oldum iyice.

tıptan kaçarak akıllılık yapmışsın canım valla akıllı işi değil çünkü
ama bilginin efendisi olmak çok zevkli de birşey,
biri bişey sorduğu zaman onun hakkında bilgin olması fln çok hoş bişey oluyor,
diğer meslekler beni kesmezmiş sanırım bütün gün ofiste oturup alım-satım vs ya da o tarz işlerle uğraşmak hiç bana göre değil
insanlarla ikna etme üzerine konuşmayı da hiç sevmem, pazarlamacılık vs hiç bana göre değil
tıp benim alanım resmen, çocukken bile yaşıtlarım parkta oynarken ben cpr konferanslarına fln giderdim :)

bu arada tus başlığı olduğu için itiraf ediyim şuan hiç tus çalışmıyorum 1 gün sonra 4 tane sınavım var onlara çalışıyorum üro göz plastik içim dışım flep greft oldu:60:
haftasonu dersanede dahiliye anlatılcakmış okul biter bitmez haftasonundaki konuları bitirip diğer eksiklerime atlıcam :))

ay böyle duyunca bile içim bi garip oluyo şu terimlerden :52::52:
ben yetenek sınavına grmiştim, sonuçlar belli oldu, sildirdim kaydımı aldım lise diplomamı geri, anında mimar sinan resim'e vınnnn :))
çifte vatandaşım ben, şimdi yabancı öğretmen kontenjanında çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim
haftada 8 saat çalışıyorum sadece, öğrenciler de çoluk çocuk değil, üniversitedeyim çünkü
geyik yapıp çıkıyorum, bu iş de bana çok uygun, inanılmaz rahat hem de
sen memnunsan sorun yok iyiki kazanmışsın :)) umarım tus sonucunda da istediğin bölümü kazanırsın

eşim evde otursun bence de, böyle ikimizde çook rahatız, zamanında az kıskançlık krizine girmemiştim jinekolog olduğu için
özellikle yeni tanıştıgımızda, sonra farkettim tabi çok saçmaladığımı, bi kadının kolunu görmektn farklı değil eşim için o ama, baya delirtirdi bu durum beni başlarda
ayy umarım kazanırsınız ya :31: allah sabır versin çok zor iş şu tus'a çalışmak
sen hangi ildesin ve hangi okuldasın? (tabi sakıncası yoksa, cevap vermesen de olur) :71:

ben öleyim yav baksana rakiplerimin arasında uzman olup doymayıp tekrar uzmanlaşmak isteyenler filan var :4::4:
neyse ki ben kardiyo istemiyorum :60::60:

ay böyle duyunca bile içim bi garip oluyo şu terimlerden :52::52:
ben yetenek sınavına grmiştim, sonuçlar belli oldu, sildirdim kaydımı aldım lise diplomamı geri, anında mimar sinan resim'e vınnnn :))
çifte vatandaşım ben, şimdi yabancı öğretmen kontenjanında çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim
haftada 8 saat çalışıyorum sadece, öğrenciler de çoluk çocuk değil, üniversitedeyim çünkü
geyik yapıp çıkıyorum, bu iş de bana çok uygun, inanılmaz rahat hem de
sen memnunsan sorun yok iyiki kazanmışsın :)) umarım tus sonucunda da istediğin bölümü kazanırsın

eşim evde otursun bence de, böyle ikimizde çook rahatız, zamanında az kıskançlık krizine girmemiştim jinekolog olduğu için
özellikle yeni tanıştıgımızda, sonra farkettim tabi çok saçmaladığımı, bi kadının kolunu görmektn farklı değil eşim için o ama, baya delirtirdi bu durum beni başlarda
ayy umarım kazanırsınız ya :31: allah sabır versin çok zor iş şu tus'a çalışmak
sen hangi ildesin ve hangi okuldasın? (tabi sakıncası yoksa, cevap vermesen de olur) :71:

izmirdeyim diyeyim canım sadece daha fazla ayrıntı vermeyeyim:)
evet zor iş haklısın, öğretmenlik güzel iş ablam şuan 2 ay tatili var, zaten normal zamanlarda da saat 1de evde oluyor, maaş olarak da doktorlarla aynı maaşı alıyor bu sene kadroya da geçti çok şükür özenmiyor değilim ona ya :)) gerçi öğretmenlerin de kpss fln derdi var şimdi :S

ben de kafadan izin verdim kendime 2 gündür yatıyorum hele ilk gün 16 saat uyumuşum, bi insan evladı 16 saat hiç uyanmadan nası uyuyabilir çok merak ediyorum:)
erken yatma problemim için de kitap okumaya giriştim,artık geceleri kucağımda laptopla uykum gelsin diye uğraşmıcam, çok sevdiğim bir kitap var filmi çekiliyor ona başladım tekrardan unutmuşum baya bi sonra başka bir kitabı da netten sölicem, yarın 7 dedi mi kalkıcam o yüzden ben kaçar :)
ayrıca kk psikolojimi bozduğunu fark ettim artık dert bölümlerine pek uğramıcam, bi tek buraya uğrarım arada bir..

juno sen iyice saldın bakıyorum kızıyorum ama artııkk, çalışıyor musun bakiim tatile de girdiniz artık bahanen de yok:)

Back