• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUSa girecekler buraya!

arkadaşlar ben 3. sınıfa başlayacağım bu sene.tus için şimdiden yapmamı önereceğiniz neler var?bu sene farma ve pato ağırlıklı olucak derslerim.yada genel olarak tusa kaçıncı sınıfta çalışmaya başlanmalı?neler yapılmalı?cevap için şimdiden teşekkürler :)

arkadaşlar ben 3. sınıfa başlayacağım bu sene.tus için şimdiden yapmamı önereceğiniz neler var?bu sene farma ve pato ağırlıklı olucak derslerim.yada genel olarak tusa kaçıncı sınıfta çalışmaya başlanmalı?neler yapılmalı?cevap için şimdiden teşekkürler :)

CANIM SANA TAVSIYEM,TEMELI IYI OGREN,HELE 3.SINIF COK ONEMLI .MEKANIZMALARI IYI KAVRAMAYA BAK.EZBERLER UNUTULSA DA TEMELI IYI OGRENMELISIN.FARMAKOLOJI FALAN AZ DA OLSA UNUTULACAK.TAMAMEN UNUTULUR DIYE BISEY YOK.ZAHMET HIC BIR ZAMAN BOSA GITMEZ.HATTA OKUDUNMU TEST COZ INTERNETTEN,NE BILEYIM TUSUN SORU KITAPLARINI FALAN AL,OYLE CALIS.SANKI TUSA CALISIYORMUSSUN GIBI.SORULAR COK YARDIMCI OLUCAKTIR.ALLAH yardimcin olsun

arkadaşlar tecrübelerimden faydalanarak bir ablanız olarak söylüyorum doktorlara ait siteler de var oralarda arkadaşlarınız arasındaki çalışmaları gördükçe de çalışma şevkiniz gelebilir. şurada 3-5 kişi ile zor. tamam buradan da devam edin ama bence oralara da bir uğrayın. :16:

arkadaşlar tecrübelerimden faydalanarak bir ablanız olarak söylüyorum doktorlara ait siteler de var oralarda arkadaşlarınız arasındaki çalışmaları gördükçe de çalışma şevkiniz gelebilir. şurada 3-5 kişi ile zor. tamam buradan da devam edin ama bence oralara da bir uğrayın. :16:

heepsini kullaniyorum,ama uye olmak istemiyorum,boyle iyiyim:16:

her ne kadar fazla yazan kimse olmasa da yazıyim.belki birileri görür.
biyokimyayla başım belada.hiçbi şekilde kafam almıyo.basit bir şekilde anlatılmış önerbileceğiniz bir kaynak var mıdır acaba??

Back