TaeYang Guru Pro Üye 24 Şubat 2013 6.842 9.890 448 3 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Turkan88 #41 CallanPinckney .!.: calışıyor musun peki ben 2 ay acilde calıştım sonra istifa 3 yıldır işsizim bu arada 1,5 yaşında kızım var,hiç vakit bulamıyorum,hayatıma nasıl yön vereceğim kararsızım sen kaç mezunusun çocuk olmadan tus mevzusunu halletmeni öneririm Genişletmek için tıkla... çalışıyorum, 4 sene oldu. valla zaten çocuk olmuyor, istesem de yapamıyorum şu anda. tus çalışmak için kitap aldım, başlıcam inş :)
CallanPinckney .!.: calışıyor musun peki ben 2 ay acilde calıştım sonra istifa 3 yıldır işsizim bu arada 1,5 yaşında kızım var,hiç vakit bulamıyorum,hayatıma nasıl yön vereceğim kararsızım sen kaç mezunusun çocuk olmadan tus mevzusunu halletmeni öneririm Genişletmek için tıkla... çalışıyorum, 4 sene oldu. valla zaten çocuk olmuyor, istesem de yapamıyorum şu anda. tus çalışmak için kitap aldım, başlıcam inş :)
C CallanPinckney İnsanlar açken sen nasıl doyasıya yiyebilirsin?!! Kayıtlı Üye 1 Kasım 2014 9.332 14.199 298 4 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Turkan88 #42 birbirimize rapor mu versek acaba ben gunde 1 saat calısabilirim belki hergün ne kadar calıstıgımızı yazarız
birbirimize rapor mu versek acaba ben gunde 1 saat calısabilirim belki hergün ne kadar calıstıgımızı yazarız