Saç Rengi ve Saç Boyama turuncuyu hangi renk sarıya döndürür

:):):):)
bebeğe cok güldüm hahaha , sana geçmiş olsun umarım istediğin olur

ben senin sorunlu saç renginide çok sevdim eklediğin diğer renkeride .. fikir oldu bana umarım istediğin rengi bulursun saçlarını yıpratmadan:112::112:

kozmetikçiye git 40 volüm açıcı ve mavi toz açıcı al 2/1 uygula saçına koyu yerlerden başla yarım saatte sarı saçlısın

ama dün kumrala boyadım gerçi tutmadı bugün ışıga çıktığımda bundan bi ton koyu oldu bir hafta sonra fln dediğini yapsam olur mu yine sarı?

ama dün kumrala boyadım gerçi tutmadı bugün ışıga çıktığımda bundan bi ton koyu oldu bir hafta sonra fln dediğini yapsam olur mu yine sarı?

olur tabi siyahı bile koyu bir sarı tonuna kadar açıyo 40 volüm açıcı,yoğun renk açıcı kullnma onlarınki 30 volüm açıcı olduğundan turuncu yapıyo sadece saçında hiç boya olmasaydı sarı yapardı ama boyayı o kadar açıyo yoğun renk açıcıları

ay buna çok sevindim 40 volüm açıcı alıyorum birde mavi toz desem verirler heralde.hadi bakalım inşallah güzel olur

Macera filmi gibi takip ettim yazdıklarınızı ve sonucunu çok merak ediyorum:))

Şaka bir yana umarım tam istediğiniz gibi olur, yazdıklarınız bize de yol gösterdi. Gerçekten bu kadar çok uğraştıktan sonra çok güzel olmasını diliyorum saçlarınızın.

Kolay gelsin..

bende simsiyah boyalı saçlarımı az evvel açtım ortaya tupturuncu bişi çıktı o turunculuk gitsin diya küllü sarı yaptım uçlarım gayet iyi ama diplerim turuncu oldu.herhalde bi kaç yıkmadan sonra düzene girer deliricem ya çıt çıtlarıda boyuyom açıyorum çürüyecekler resmen onlarda

iyi cesaret etmişsin ,ama yıpranmadan açıldı ise ne ala:)
siyah saç gerçekten dönülmesi zor ve riskli bir saç..
bence şimdi bekle yıkandıkça akacak ve yine 10 gün sonra küllü renge boya ,turuncu azaltıcı boyalarda var onlardan da araştırıp kulanabilirsin çok az bir miktar..sonra duruma göre hareket edersin..ama şimdi küllü tona boyamışsın bekle aksın saçın..

benimde çıtçıtlarımve yarım ay'ım var ve kıyamıyorum ben ya
doğal renkteler,cesaret edemiyorum ama bellide olmaz saçımı yaptırınca belki onlarıda ben saçıma uydurup boyamaya çalışır,krepe balyaj bile atarım
ama onlara açıcı kullanmak istemiyorum en büyük sorunum bu ..

kızlar bir iki yıkamaya tekrar sarı için uğraşmaya devam edicem şuan saçlarım koyu sarı açık kumral arası ama turunculuktan eser kalmadı.iyice aksın bu renk yüksek oksidanla deniyeceğim yine resim koyarım ama biras nadasa aldım saçlarımı dinlensinler azıcık deli gibi bakım yapıyorum sabahtan akşama kadar evde yapılacak kürler yatarkende gece serumu aldım onu kullanıyorum bir iki haftaya tekrar sarı çalışmalarına devam

benim de sizin gibi turuncuydu saçlarım:18:
üzerine küllü kumral boyadım turunculuğun çoğunu aldı ama 4 ay geçti turuncular yine belirginleşmeye başladı ve diplerim çok uzadı kötü duruyor.
tekrar boyamak istiyorum ama diplerle boyalı yerler aynı renk olmazsa diye korkuyorum:18:
ne renk boyarsam aynı olur kızlar yardımcı olabilcek var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/445994-ayni-ton-olur.html
bu da benim konum birileri yardımcı olsun lütfen

kızlar bundan 2.5 ay önce siyah saçlarımı kuaföre açtırmıştım iğrenç bişey olmuştu sonra kuaför hürrem sultan rengi yapalım demişti yaptırdım önce hoşuma gitti sonra alışamadım 1 hafta sonrasında kendim kahveye boyadım tutmadı sonra sıcak çikolata kahveye boyadım o tuttu üstüne bidaha ellemedim sonra dün tekrar geldiler bana dedim sarı olucam ben gittim kolestonun yoğun renk açıcısından 1 kutu röfle setindende 1 kutu aldım açtım saçlarımı apaçık turuncu oldu tabi doğal olarak kendi çıkan saçlarımda platin sarı oldu tam istediğim renk ama maalesef sadece diplerde neyse üstünede bal köpüğü boyadım acaip bişey oldu şimdi ama gözüme batmıyo hafta sonuna doğruda 40 volümlük açıcıyla tekrar açıcam bu arada en az 3 sefer yıkanmış olucak bu saç akar heralde biraz daha umarım 2. açışımda platin olur olurmu ki nedersiniz bu arada saçımda en ufak bi yıpranma yanma kopma veya yumuşaklığında bi değişme olmadı

yaaa kızlar yardım edin bi nolurrr ben dün dayanamayıp saçlarımı yine açıcıyla açtım saçlarım dipten ortaya kadar açık sarı hatta dipler platin oldu ortadan aşağı uçlara kadarda açık turuncu oldu üstüne palette nin küllü açık sarısını boyadım turunculuğu hafif kırdı ama pek bi değişim olmadı uçlarıda feci yıprattım hatta saç derimde küçük bi yerdede yara oldu saç kaldı böyle bi kuaför vardı onunla görüştüm tekrar açılcak üstüne boyanacak dedi ve 200 tl para istedi o kadar param yok saç berbat dışarı çıkamıyorum bi akıl verin ben napıcam platin sevdasından ne hale geldim ya offf

kızlar bu renk ne çok tatlı.şimdi saçlarım kumralya benim ama soluk bir renk ben daha sıcak istiyorum ama koyu değil yine kumral gibi bu resmi beğendim ne dersiniz

canım tenine ve sana gideceğini düşünüyorsan ,çok hoş tonlar bence :)
bu arada sende bakırlık -turunculuk kalmadı mı hiç ? ne yaptın!
bende kzııllıklarım için küllü boyalar aldım 4 paket 1 alana 1 bedeva idi:)) boyadım ,söndü çook hafif ,azcık yine boyucam ,belki de yarın boyarım sabırsızlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…