kızlar saçlarım dün siyahtan iki kez açtım palettenin açıcısıyla saçlarım şuan çok açık turuncu lahana bebek gibi ben ne renk boyasam sarıya döner saçlarım )))):
tam tıpatıp bu renk saçlarım koyulaştırmakta istemiyorum ama bu nedir böyle evden çıkamıyorum valla bu turunculuğu tamamen götürebilcek bir sarı var mı?
Eki Görüntüle 200066 Eki Görüntüle 200064 Eki Görüntüle 200065
kızlar saçlarımın son hali bu bugün 7.0 aldım sizce bu saçın üzerine tutar mı bide tutarsa çok mu koyu olur nasıl olur sizce çok kararsızım ne yapıyım boyamıyımda küllü sarı boyamaya devammı ediyim yoksa kumralda hoş mu olur ne dersiniz?
tam sarıya cevirmelik renk tonu yarım saatte sarı olur bu saçlar
nasıııııılll?
kozmetikçiye git 40 volüm açıcı ve mavi toz açıcı al 2/1 uygula saçına koyu yerlerden başla yarım saatte sarı saçlısın
ama dün kumrala boyadım gerçi tutmadı bugün ışıga çıktığımda bundan bi ton koyu oldu bir hafta sonra fln dediğini yapsam olur mu yine sarı?
olur tabi siyahı bile koyu bir sarı tonuna kadar açıyo 40 volüm açıcı,yoğun renk açıcı kullnma onlarınki 30 volüm açıcı olduğundan turuncu yapıyo sadece saçında hiç boya olmasaydı sarı yapardı ama boyayı o kadar açıyo yoğun renk açıcıları
ay buna çok sevindim 40 volüm açıcı alıyorum birde mavi toz desem verirler heralde.hadi bakalım inşallah güzel olur
iyi cesaret etmişsin ,ama yıpranmadan açıldı ise ne ala:)bende simsiyah boyalı saçlarımı az evvel açtım ortaya tupturuncu bişi çıktıo turunculuk gitsin diya küllü sarı yaptım uçlarım gayet iyi ama diplerim turuncu oldu.herhalde bi kaç yıkmadan sonra düzene girer deliricem ya çıt çıtlarıda boyuyom açıyorum çürüyecekler resmen onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?