• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama turuncuyu hangi renk sarıya döndürür

mzy aslında istediğin saç rengi tutabilir,ama garanti olsun diye küllü ve istediğinden çok az daha bi renge boyayabilirsin.
Tekrar açma bence gerek yok çünkü sofia'ya da söyledim bikaç boyamada olur tam istediğiniz renk ilk boyamada zaten olmaz :/

gerçekten mi :16::16::16: bunu duyduğuma çok sevindim.ozaman açmıyımda siyahada boyamıyım bekliyim bir kaç boyama daha açık küllü sarı boyamaya devam ediyim

Bence de :)
siyahı düşünme bile açık renk istiosan.
Bidaha açığa dönmen imkansız gibi bişey.
Zaten bi cesaret açmışsın yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin çok koyu yapıp pişman olma sonra:1:
Baya inceledim saçını umutsuz vaka değil yani :)

$CIMG5579.jpg

bak buda benim rengim :(

sofia zaten senin saçın bi garip,
Şöyle garip normalde güneşte belli olması gerekirken turuncuların akşam ışığında belli oluo :1:
Mesela şu resimde biraz çiğ sarılık var ama turuncu göremiorum ben

turuncular flash kulalnıldığında çıkıyor
bide yıkadıkça daha açıldı rengi diplerle ortalar da fark vardı onlarda gidiyor
ama bence açmadığı sürece o rengi tutturması çok zor malesef :(

Turunculuğun gitmesi için küllü şart daha koyu ve küllü tavsiye ettim ben.
En rahat benim aranızda siyah yapıp geçiorum :D

zeten küllü boyamış arkadaş
ama turuncular hala bariz belli oluyor :(
açarsa eğer rengini biraz daha yine küllü bi renkte bi kç kere daha boyarsa oturacaktır rengi
küllü mango igora demişti
renk küllü platin yani koyultmaacak saçını bu şekilde
en azından ben öyle yapıcam bi bulsam boyayı

senin saçların benden daha açık hemde turunculuk öyle yok denecek gibi flaşlı benim tupturuncu oluyo :9: sen küllü renklerle işi çözersin ama benim zor :14: şimdi fön çektim saçlarıma güzel oldu valla istediğim renk olmasada tatlı oldu ama fönsüz böyle çiğ garip dandik bir renk duruyor şimdi sevdim tabi istediğim renk değil

ben böyle hayatta çıkamam evden eşime söylerim o alsın boyayı yoksa rezalet şu hali. yanmadı çok şükür saçlarım ama çok koyuydu rengi oyüzden bu kadar çok açtım yansaydı tam fıttırmalık.eşim dalga geçiyor fanta reklamlarında oynayacak gibisin diye:9: gram turunculukk olmasın istiyorum artık:14::14:

:)) küllü açık sarıya devam bnce cnmm:51:

$PJDCpowdj.jpg $wqoıjdqwdjw.PNG $SIDJWdjw.PNG
kızlar saçlarımın son hali bu bugün 7.0 aldım sizce bu saçın üzerine tutar mı bide tutarsa çok mu koyu olur nasıl olur sizce çok kararsızım ne yapıyım boyamıyımda küllü sarı boyamaya devammı ediyim yoksa kumralda hoş mu olur ne dersiniz?

Eki Görüntüle 200066 Eki Görüntüle 200064 Eki Görüntüle 200065
kızlar saçlarımın son hali bu bugün 7.0 aldım sizce bu saçın üzerine tutar mı bide tutarsa çok mu koyu olur nasıl olur sizce çok kararsızım ne yapıyım boyamıyımda küllü sarı boyamaya devammı ediyim yoksa kumralda hoş mu olur ne dersiniz?

ne kadar güçlü saçların varmış ya ben dün boyattım mahvoldu turuncu oldu ara ara beazımsı sarılar var ama yarın kuaföre gidiecem bu turunculuklaruı alsın ayrıca diplerimi koyulaştırsın isticem. resmen turuncu oldu delircem valla. yanarsa yansın napayım bu saçla hiçbişi yapamıyorum...
şuanki saçında senin ilk renklerine göre iyi. ama belkide son bir boya daha yapmalısın. of nefret ediorum turunçulukları n hepsinden delircem valla sabah olmuyor..

koleston perfectte 12-11, 9-11, 8-11, 7-11 gibi yoğun küllü renkler var. ben sizin yerinizde olsam denerdim. çünkü gerçekten çok turunculuk var, yoğun küllü renk anca giderir gibi geliyor.

kızlar rengin turunculuğunu geçtim çok çiğ bi renk inanılmaz çiğ ve kötü duruyor rengim son koyduğum renkte az çok görünüyor beyaz tenim o kadar soluk gösterdiki anlatamam hastalıklı gibi oldum resmem hiç olmadı.sarı saç defteride burda kapandı kumrala boyadm saçlarımı bekliyorum şuanda bakalım ne çıkıcak.inşallah güzel olur ama şu çiğ halinden güzel olucağı kesin

bende turunculuktan müzdaribim kızlar bir ara fındık kadar mavi boya karıştırın deniyordu ama
nerden bulacaz mavi saç boyası bilemiyorum

mavi boya burada var...yalnız küllü tonlara boyayacaksanız turunculuklukları alması için mercimek tanesi kadar ekleyin küllü boyanızın içine ,küllü boya kullanmayacaksanız fındık tanesi büyüklüğüde ekleyin...

Eki Görüntüle 200066 Eki Görüntüle 200064 Eki Görüntüle 200065
bence bu kadar açmak için emek verdin ,saçlarında sonuçta yıprandılar en azından buna değsin küllü tonlara devam et ,ama gün aşırı boyama,saçın yıkandıkçada renk oturacak,2-3 boyamada turunculukları alacaktır.en azından 15 günde bir boya saçını 1 ayın sonunda 2 kez küllü boyayınca saçın çok büyük ölçüde turunculuklardan arınacak,sonrada ayda 1 devam edersin hala istediğin gibi olmadı ise ve bakımı ihmal etme:34: bende bu hafta palete ile saçlımı açmayı düşünüyorum ,cesaret edebilirsem,saçlarım kızıl kahve:18: ama ben sarı yapmayacağım kumral üzerine küllü açık kumral yada açık bal sarısı balyajlar atacağım kendim evde:)

Son düzenleme:
kızlar rengin turunculuğunu geçtim çok çiğ bi renk inanılmaz çiğ ve kötü duruyor rengim son koyduğum renkte az çok görünüyor beyaz tenim o kadar soluk gösterdiki anlatamam hastalıklı gibi oldum resmem hiç olmadı.sarı saç defteride burda kapandı kumrala boyadm saçlarımı bekliyorum şuanda bakalım ne çıkıcak.inşallah güzel olur ama şu çiğ halinden güzel olucağı kesin
neyse,olsun kumrala boyamışsın ,zaten o kısa sürede akacak yıkandıkça sonra yine extra yoğun küllü tonlara boyarsın, bu resimdeki mesela extra küllü açık sarı
exicolor-1001-ekstra-kullu-acik-sari.jpg

mavi boya burada var...yalnız küllü tonlara boyayacaksanız turunculuklukları alması için mercimek tanesi kadar ekleyin küllü boyanızın içine ,küllü boya kullanmayacaksanız fındık tanesi büyüklüğüde ekleyin...

bence bu kadar açmak için emek verdin ,saçlarında sonuçta yıprandılar en azından buna değsin küllü tonlara devam et ,ama gün aşırı boyama,saçın yıkandıkçada renk oturacak,2-3 boyamada turunculukları alacaktır.en azından 15 günde bir boya saçını 1 ayın sonunda 2 kez küllü boyayınca saçın çok büyük ölçüde turunculuklardan arınacak,sonrada ayda 1 devam edersin hala istediğin gibi olmadı ise ve bakımı ihmal etme:34: bende bu hafta palete ile saçlımı açmayı düşünüyorum ,cesaret edebilirsem,saçlarım kızıl kahve:18: ama ben sarı yapmayacağım kumral üzerine küllü açık kumral yada açık bal sarısı balyajlar atacağım kendim evde:)

Nilcim okadar sinirim bozuluyorki ondan hergün boyuyorum çünkü renk çok çiğ çok basit duruyor aynada kendimi gördükçe yok diyorum çok kötü oldu hadi bidaha boyuyım bari düzelir diyorum ama yok boyadıkça düzeliceğine kötüye gidiyor.kumrala boyadım şimdi çok koyultmak istemedim bir bir ay fln boyamıycam daha açık kumralla devam edicem çünkü.bir ayda bu kumral akıp açık kumrala döner zaten sonra açık kumraldan giderim.yoksa küllü sarıya hergün boyaya boyaya saçlar elimde kalıcaktı.sende beyaz tenlisin açık renkler çok yakışır ama anladımki sarı beyaz tenlileri biraz solgun gösteriyor hastalıklı gibi oldum.bakalım sonuç ne çıkıcak

neyse,olsun kumrala boyamışsın ,zaten o kısa sürede akacak yıkandıkça sonra yine extra yoğun küllü tonlara boyarsın, bu resimdeki mesela extra küllü açık sarı
exicolor-1001-ekstra-kullu-acik-sari.jpg

bu küllü renkler turunculuğunu alıyor yavaş yavaşta o çiğliğini almıyor onun için bir kez daha açmalıydım sanırım ama saçlarım bunu kaldıramıycak biraz bakım yapıp kendine getirmem lazım zaten koyu renge boyamadım sonra biraz canlansın yine küllü sarıyla devam ederim

bende 2 yıl önce bilinsçsizdim ve siyah uzun saçlarımı mahvettirdim kuaförlere sonra kendim o turunculuklarla baş etmeye çalışmıştım,en sonunda sinir anımda yine koyuya dönmüştüm...
ilk hali bu idi,röfle yapmıştı siyahtan açılmıştı saçlarım;
ilk hali kuaförden çıktığım gün akşamı;
resim1060.jpg

sonra ben üzerine cila yapmıştım(oksidanlı) ve böyle oldu
resim1099.jpg

sonra bu hale geldi akınca cila
resim1141d.jpg

ve bir kez daha koyultma cilası yaptım ama bu kez oksidansız yapmıştım ve küllü ton yoktu ama yeşlillenmişti saçım,sonrada zaten sinir anında kestaneye boyadım ve mecaram bitmişti:(

resim1134.jpg

Son düzenleme:
bende 2 yıl önce bilinsçsizdim ve siyah uzun saçlarımı mahvettirdim kuaförlere sonra kendim o turunculuklarla baş etmeye çalışmıştım,en sonunda sinir anımda yine koyuya dönmüştüm...
ilk hali bu idi,röfle yapmıştı siyahtan açılmıştı saçlarım;
ilk hali kuaförden çıktığım gün akşamı;
resim1060.jpg

sonra ben üzerine cila yapmıştım(oksidanlı) ve böyle oldu
resim1099.jpg

sonra bu hale geldi akınca cila
resim1141d.jpg

ve bir kez daha koyultma cilası yaptım ama bu kez oksidansız yapmıştım ve küllü ton yoktu ama yeşlillenmişti saçım,sonrada zaten sinir anında kestaneye boyadım ve mecaram bitmişti:(

resim1134.jpg
cilanın akmış haline bayıldım nekadar güzel bir sarı olmuş öyle ama benimki böyle olmadıki yumurta sarısı oldu.çok beğendim cilanın akmış halini.kumrala boyadım şimdi bayağı koyu oldu ama turunculuktan eser kalmadı o çiğ renkte gitti benimde maceram burda bitti:14:

Kumrala boyayınca nasıl oldu? Bir fotoğraf koyar mısınız? Ben de kestaneye boyalı saçlarımı açmayı düşünüyorum da.

Back