• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama turuncuyu hangi renk sarıya döndürür

canım tenine ve sana gideceğini düşünüyorsan ,çok hoş tonlar bence :)
bu arada sende bakırlık -turunculuk kalmadı mı hiç ? ne yaptın!
bende kzııllıklarım için küllü boyalar aldım 4 paket 1 alana 1 bedeva idi:)) boyadım ,söndü çook hafif ,azcık yine boyucam ,belki de yarın boyarım sabırsızlanıyorum...

cnm beyazım ben oyüzden bazı renkler çok solgun gösteriyor hastaymışım gibi yüzümde hiç renk yok.sürekli makyaj yapmam gerekiyor.oyüzden sıcak onlar belki dengeler diye düşündüm ama yakışır mı bilemedim.ben en son o garip yumurta sarısı gibi olan saçımın üzerine lorealin kumralını boyadım ilk yıkamada koyu oldu biraz korktm açıkçası ama hiç turunculuk kalmadı bir gram bile yansıması yok şimdi 3.yıkamam koyu sarıyla açık kumral arası hiç turunculuk olmayan bir renk oldu ki ben küllü kumralada boyamadım direk kumrala boyadım.hiç kalmadı turunculuk yarın resmini çekip koyarım gün ışığında.şimdi karar veremiyorum işte ne renk yapsam diye koyultmakta istemiyorm araştırıp duruyorum işte

iyi çok çabuk kurtulmuşsun,hemde küllü tonlara bile gerek kalmada turunculukların yok olması neredeyse mucize:) yarın koy net bir foto görelim,fikir alışverişinde bulunuruz;)
senin tenine benzer ünlülerin resimlerine bak ,saç tonlarına ve uyumuna,özellikle shopsuz ve makyajsız olanlarını didikle,ben öyle yapıyorum bazen:1: hatta dışarı çıkınca yolda beğendiğim bir saç tonu gördüysem tenine bakıyorum benimkine ne kadar benzer vs die:9:

cnm beyazım ben oyüzden bazı renkler çok solgun gösteriyor hastaymışım gibi yüzümde hiç renk yok.sürekli makyaj yapmam gerekiyor.oyüzden sıcak onlar belki dengeler diye düşündüm ama yakışır mı bilemedim.ben en son o garip yumurta sarısı gibi olan saçımın üzerine lorealin kumralını boyadım ilk yıkamada koyu oldu biraz korktm açıkçası ama hiç turunculuk kalmadı bir gram bile yansıması yok şimdi 3.yıkamam koyu sarıyla açık kumral arası hiç turunculuk olmayan bir renk oldu ki ben küllü kumralada boyamadım direk kumrala boyadım.hiç kalmadı turunculuk yarın resmini çekip koyarım gün ışığında.şimdi karar veremiyorum işte ne renk yapsam diye koyultmakta istemiyorm araştırıp duruyorum işte

Canım bende saçlarımn rengini açıcam daha sonra turunculuk yok olsun diye ekstra doğal küllü platin aldım.. yanlış mı yaptım sence :5: bi kaç yeri okdum forumda açık renk kapatmaz diyorlar bal köpüğü yapıcam sonrasında küllü kumral mı almalıydım acaba :26::26:

cnm ben küllü fln değil direk kumral boyadım o bile aldı bence küllü açık kumrala boya hem rengini çok koyultmaz hemde alır turunculuğunu.platin kapatır mı bilmiyorum ama ben küllü sarı boyadığımda açık renk pek kapatmadı tek seferde defaatle boyamak gerekiyordu ama ben bi kerede gitsin diye kumrala boyadım.sende küllü kumrala boyayabilirsin

kızlar resim çektim şimidi koyuyorum kendi saçım
Eki Görüntüle 197300
Eki Görüntüle 197299

Kesinlikle kuaföre git bende aynı durumdayım ben 2 kuaföre gittim ikiside bana iki ay bekle dediler ama benim saçlarım çokkk çooooooook ince telli o yuzden oyle dediler sakın evde uğraşma direk kuaföre git derim ben:28::28::28:

Sanırım cevap vermek için geç kalmışım:d:d:d

Son düzenleme:
Kesinlikle kuaföre git bende aynı durumdayım ben 2 kuaföre gittim ikiside bana iki ay bekle dediler ama benim saçlarım çokkk çooooooook ince telli o yuzden oyle dediler sakın evde uğraşma direk kuaföre git derim ben:28::28::28:

Sanırım cevap vermek için geç kalmışım:d:d:d
cnm ben halledeli çok oldu geçmiş sayfalarda görürsün o resimden sonra ben tekrar açtım sonra tekrar açtım sonra kumrala boyadım

Ben sana söyleyim hemen. Palette yada kolestonun en açık 'açıcılı' olan sarı renk boyaları var, onlardan al ve rengi istediğin renge yaklaşana kadar tut saçında. Ve boyamaktan ziyade bana kalırsa şimdi deniz mevsimi, bol bol suda kal ve saç kremleri sür saçına yada papatya suyu, gör bak renk nasılda açılcak. Amaaa senin dediğin renk hemen olmaz onuda söyleyim. Bende kızıldan sarıya döndüm deniz yöntemiyle...

Back