Saç Rengi ve Saç Boyama turuncuyu hangi renk sarıya döndürür

canım aynı dert bendede var saçımdaki turunculuğu gidermek için küllüye boyadım fındık kabuğu karamel karışımı oldu şimdiki saçım burda
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/444664-kizlar-sari-sac-istiyorum-yardim.html
bende diyorum ki açık kahve yapsam acaba o turunculuk gider mi???

küllü koyu kumral bile yapsan gider cnm yeterki saçından bi ton bile olsun koyu bir renk küllü ton olsun.ama ben sarı istiyodum:14::14::14::14::14::14::14: 2 kere açtım 3.de gerekiyor sanırımm

bende aynı sorunu yaşıyorum şuan ve saçlarım turuncuu :(
istersen açtığım konuya bi bak
genelde küllü tavsiye edildi bana da
palette yoğun açıcı mı denesem turunculuğuma
yoksa küllü mü boyasam kararsızım ama turuncu halim çok ktü bir an önce çözüm bulmam gerek
saçımı koyultmakta istemiyorum :(

renkte bi koyulaşma olur mu peki ?

yok cnm olmuyor ben koleston 11/1 e boyadım dün saçımdayken eyvah dedim kopkoyu oldu sonra yıkayınca aktı gitti küllendirdi gerçekten ama turuncu olmasa bile turuncumsu koyu sarı oldu bir önceki gün resmen portakal kabuğu gibiydim

ben sanırım palette yoğun açıcı deniycem birde
onda da turuncularım kaldı demişsin
onun üstünede igora 9.5-1 denemeyi düşünüyorum yine turunculuk kalırsa

yok cnm olmuyor ben koleston 11/1 e boyadım dün saçımdayken eyvah dedim kopkoyu oldu sonra yıkayınca aktı gitti küllendirdi gerçekten ama turuncu olmasa bile turuncumsu koyu sarı oldu bir önceki gün resmen portakal kabuğu gibiydim

koleston 11/1 boyayınca açıldımı saçların canım yani benim taban rengime göre daha açılsın istemiyorum

kızlaar ben yine saçlarımı açtım bugün kaçıncı oldu bu unuttum valla :16::16: dün fanta kan portakalıydım bugün biraz daha mandalinalıya kaydı rengi :9::9::9::9::9:
şaka bi yana offf renk açılıyo ama boyadığım küllü boya boşa gitti yine turuncu oldu açınca ama rengi açıldı bayağı artık sanırım tutar artık istediğim renkler :16::16::16::16::16:

bende turunculuktan müzdaribim kızlar bir ara fındık kadar mavi boya karıştırın deniyordu ama
nerden bulacaz mavi saç boyası bilemiyorum

kızlar bugün açtıktan sonraki resimlerini koyuyorum artık istediğim sarı olur mu sizce?
$kvğwspkwü.jpg
$dbfkdğpbkd.jpg

buda flaşlı hali turunculuğa bakın
$regorkwgork3wrğ.jpg

ıyy resimleri koyunca daha bi kötü geldi ne çiğ bi renk aman Allahım çok çiğ yarın hemen küllü bir renge boyıyımda kapansın artık uzun bir süre boya açıcı kokusu duymak istemiyorum

senin ki benden de turuncu olmuş canım ya
ben biraz önce bi parça turuncuma yine açıcı sürdüm yarım saat beklettim
ilk turuncuma göre çk hafif bu turunculuk kaldı turuncu bile sayılmaz hatta
ama daha fazla bekletmeye cesaret edemedim
boya ile olmayacak bence yine açılması gerekiyor güzel bi sarı için

senin ki benden de turuncu olmuş canım ya
ben biraz önce bi parça turuncuma yine açıcı sürdüm yarım saat beklettim
ilk turuncuma göre çk hafif bu turunculuk kaldı turuncu bile sayılmaz hatta
ama daha fazla bekletmeye cesaret edemedim
boya ile olmayacak bence yine açılması gerekiyor güzel bi sarı için

gerçekten ne illet birşeymiş bu turuncu flaşlı hali yanıltıcı diğerleri gibi oldu böyle çiğ garip iğrenç bir renk oldu ne olucak bilmiyorum ben bir kez daha açarsam saçlarım artık ne olur bilmiyorum :14::14::14::14::14:

gerçekten ne illet birşeymiş bu turuncu flaşlı hali yanıltıcı diğerleri gibi oldu böyle çiğ garip iğrenç bir renk oldu ne olucak bilmiyorum ben bir kez daha açarsam saçlarım artık ne olur bilmiyorum :14::14::14::14::14:

canım küllü kumrala boyamayı denesen o turunculuğunu alır üzerinede röfle yaptırıp sarışın olabilirsin

canım küllü kumrala boyamayı denesen o turunculuğunu alır üzerinede röfle yaptırıp sarışın olabilirsin

koyultmak istemiyorum bukadar uğraşmışken oyüzden küllü sarıyla devam edicem sanırım o alıyor turunculuğunu ama saç boyamaya takatim kalmadı artık kollarım bile kalkmıyo boyamak için.

yanma ihtimali yüksek saçlarının
uzunda tutmuşsun ama demek saç rengin çok koyuydu
aaayy biri gelsin kurtarsın artık bizi bu halden burada adam akıllı bi kuaförde yok canıma tak ettiler valla
gece ışıkta yine iyi görünüyorlar ama gündüz kendimi çok ktü hisssediyorum
:(((

yanma ihtimali yüksek saçlarının
uzunda tutmuşsun ama demek saç rengin çok koyuydu
aaayy biri gelsin kurtarsın artık bizi bu halden burada adam akıllı bi kuaförde yok canıma tak ettiler valla
gece ışıkta yine iyi görünüyorlar ama gündüz kendimi çok ktü hisssediyorum
:(((

ben böyle hayatta çıkamam evden eşime söylerim o alsın boyayı yoksa rezalet şu hali. yanmadı çok şükür saçlarım ama çok koyuydu rengi oyüzden bu kadar çok açtım yansaydı tam fıttırmalık.eşim dalga geçiyor fanta reklamlarında oynayacak gibisin diye:9: gram turunculukk olmasın istiyorum artık:14::14:

Back