Saç Rengi ve Saç Boyama turuncuyu hangi renk sarıya döndürür

nerde portakall orda parçacıkkk :) bende bu reklama çıkıcam canım artık ,
bak ben igora 9.5-1 yapmaya karar verdim sende açma artık yeter
ama burada bulamam istanbuldan bir arkdaşa ısmarlıycam 1 hafta sonra falan gelir artık
sana da sonucumu yazarım

ama burada bulamam istanbuldan bir arkdaşa ısmarlıycam 1 hafta sonra falan gelir artık
sana da sonucumu yazarım

valla tüm açıcı madurlarını oynatabilirler reklamda herkez aynı dertte.Ama igora 9.5-1 koyu değil miii?

sana da sonucumu yazarım

Sonucu ben de merak ettim :)

ben bide şimdi nevacolor ın küllü platin rengini buldumda bu nevacolorlar nerde satılır kızlar nerde bulabilirim???
oofff ben bir kere daha mı açsam saçlarımı yaaa:17::17::17::17::17::17:

kızlar birazdan palettenin açık küllü sarısına boyuycam sonucu yazarım off inşallah gider şu çiğ renk

canım benim saçlarımda turuncuydu palette yoğun renk açıcıyla açmıştım turuncu olduktan sonra istediğin renge boya sarı olmuyor malesef oriel şart 40 volüm açıcıyla sarı tonunu elde edebilrsin

bende sarışın olmayı çok isteyen biri olarak sonucu bekliyorum :24:
palettenin açıcısı var elimde ama kullanmaya korkuyorum.

kızlar boyadım fotoğraf koyuyoyurum bence hiçbir fark yok gibi geliyo birde siz söleyin
off hala turuncu bide ben bikere daha mı açsam sizce koyu mu saçlaım hala sarı olucak kıvamda değil mi?
hem ışıkta hem kapalı alanda çektim
$ğapfckqefepq.jpg $apfelkqefğpq.jpg $ovkfeağfoke.jpg $fkeqeofkqaef.jpg $qağepfdlwpfdk.jpg

hala turuncu canım ben pek bi fark göremedim sana yazdığım boya igora9,5-1 küllü canım
sormuşsun yeni gördüm
ama nereden bulucam bende bilmiyorum dedim ya burada zor istanbula ısmarlıycam ama nerede stııyor bende bulamadm daha
bu saçın üstüne direk sarı vursan yine de turuncu kalacak pek bi değişim olmayacak yani
bende igoraya bağladım tüm ümitlerimi

saçların yanmaycaksa eğer bi kere daha aç canım zaten bizden açık sarı çıkmayacak bu belli
külllü renkler kullanıcaz sonunda pes edip :(

siyah boyayıp kurtulcam valla az kaldı :14::14::14::14::14:
bidaha açarsam ya yanarsa:14::14::14::14::14::14::14:

ya bu kadar açmışsın sakın siyah falan boyama en kötüsü bal köpüğü boyarsın
ama siyah sakın :94:
saçların bu hali ile bal köpüğü olur mesela
ben illa açık sarı derdindeyim inadımdan boyamıyorum
bak yada sabret biraz daha
palette yoğun açcıcı kullanırsın bi daha o zamana kadarda bakım yapıp dinlendirirsin
bi 15 gün falan bakım yap saçlarına
ben bal yumurta sarısı zeytin yağı kullanıyorum çok iyi geldi

ben tam tamına bu rengi istiyorum ama imkansız sanırım :14::14::14::14::14::14:
17743270us9nt8.jpg

aa bak birde benim saç diplerim çok açılmıştı ortalar daha koyuydu
hergün yıkıyorum
bende şaşırdım ama saç diplerimle ortalar birbirine yakın bi renge dönmeye başladı

ee bu benim saç rengime çok benziyor şuan bak buda çok açık sarı değil
ben daha açık bi renk istediğim için bu kadar
aç bi dha sen bence dinlendirip saçlarını off offff
seni kader ortağım seçtim :52:
bende yükliycem şimdi kendi rengimi bak sende bir

aa bak birde benim saç diplerim çok açılmıştı ortalar daha koyuydu
hergün yıkıyorum
bende şaşırdım ama saç diplerimle ortalar birbirine yakın bi renge dönmeye başladı

benim diplerle uçlar aynı renk sadece saçımın ense kısımlarına bi açtığımda açıcı yetmedi onlar biraz kıyu kaldılar

mzy aslında istediğin saç rengi tutabilir,ama garanti olsun diye küllü ve istediğinden çok az daha koyu bi renge boyayabilirsin.
Tekrar açma bence gerek yok çünkü sofia'ya da söyledim bikaç boyamada olur tam istediğiniz renk ilk boyamada zaten olmaz :/

Son düzenleme:
Back