mzy aslında istediğin saç rengi tutabilir,ama garanti olsun diye küllü ve istediğinden çok az daha bi renge boyayabilirsin.
Tekrar açma bence gerek yok çünkü sofia'ya da söyledim bikaç boyamada olur tam istediğiniz renk ilk boyamada zaten olmaz :/
ben böyle hayatta çıkamam evden eşime söylerim o alsın boyayı yoksa rezalet şu hali. yanmadı çok şükür saçlarım ama çok koyuydu rengi oyüzden bu kadar çok açtım yansaydı tam fıttırmalık.eşim dalga geçiyor fanta reklamlarında oynayacak gibisin diyegram turunculukk olmasın istiyorum artık
Eki Görüntüle 200066 Eki Görüntüle 200064 Eki Görüntüle 200065
kızlar saçlarımın son hali bu bugün 7.0 aldım sizce bu saçın üzerine tutar mı bide tutarsa çok mu koyu olur nasıl olur sizce çok kararsızım ne yapıyım boyamıyımda küllü sarı boyamaya devammı ediyim yoksa kumralda hoş mu olur ne dersiniz?
bende turunculuktan müzdaribim kızlar bir ara fındık kadar mavi boya karıştırın deniyordu ama
nerden bulacaz mavi saç boyası bilemiyorum
bence bu kadar açmak için emek verdin ,saçlarında sonuçta yıprandılar en azından buna değsin küllü tonlara devam et ,ama gün aşırı boyama,saçın yıkandıkçada renk oturacak,2-3 boyamada turunculukları alacaktır.en azından 15 günde bir boya saçını 1 ayın sonunda 2 kez küllü boyayınca saçın çok büyük ölçüde turunculuklardan arınacak,sonrada ayda 1 devam edersin hala istediğin gibi olmadı ise ve bakımı ihmal etmeEki Görüntüle 200066 Eki Görüntüle 200064 Eki Görüntüle 200065
kızlar saçlarımın son hali bu bugün 7.0 aldım sizce bu saçın üzerine tutar mı bide tutarsa çok mu koyu olur nasıl olur sizce çok kararsızım ne yapıyım boyamıyımda küllü sarı boyamaya devammı ediyim yoksa kumralda hoş mu olur ne dersiniz?
neyse,olsun kumrala boyamışsın ,zaten o kısa sürede akacak yıkandıkça sonra yine extra yoğun küllü tonlara boyarsın, bu resimdeki mesela extra küllü açık sarıkızlar rengin turunculuğunu geçtim çok çiğ bi renk inanılmaz çiğ ve kötü duruyor rengim son koyduğum renkte az çok görünüyor beyaz tenim o kadar soluk gösterdiki anlatamam hastalıklı gibi oldum resmem hiç olmadı.sarı saç defteride burda kapandı kumrala boyadm saçlarımı bekliyorum şuanda bakalım ne çıkıcak.inşallah güzel olur ama şu çiğ halinden güzel olucağı kesin
mavi boya burada var...yalnız küllü tonlara boyayacaksanız turunculuklukları alması için mercimek tanesi kadar ekleyin küllü boyanızın içine ,küllü boya kullanmayacaksanız fındık tanesi büyüklüğüde ekleyin...
bence bu kadar açmak için emek verdin ,saçlarında sonuçta yıprandılar en azından buna değsin küllü tonlara devam et ,ama gün aşırı boyama,saçın yıkandıkçada renk oturacak,2-3 boyamada turunculukları alacaktır.en azından 15 günde bir boya saçını 1 ayın sonunda 2 kez küllü boyayınca saçın çok büyük ölçüde turunculuklardan arınacak,sonrada ayda 1 devam edersin hala istediğin gibi olmadı ise ve bakımı ihmal etmebende bu hafta palete ile saçlımı açmayı düşünüyorum ,cesaret edebilirsem,saçlarım kızıl kahve:18: ama ben sarı yapmayacağım kumral üzerine küllü açık kumral yada açık bal sarısı balyajlar atacağım kendim evde:)
neyse,olsun kumrala boyamışsın ,zaten o kısa sürede akacak yıkandıkça sonra yine extra yoğun küllü tonlara boyarsın, bu resimdeki mesela extra küllü açık sarı
cilanın akmış haline bayıldım nekadar güzel bir sarı olmuş öyle ama benimki böyle olmadıki yumurta sarısı oldu.çok beğendim cilanın akmış halini.kumrala boyadım şimdi bayağı koyu oldu ama turunculuktan eser kalmadı o çiğ renkte gitti benimde maceram burda bittibende 2 yıl önce bilinsçsizdim ve siyah uzun saçlarımı mahvettirdim kuaförlere sonra kendim o turunculuklarla baş etmeye çalışmıştım,en sonunda sinir anımda yine koyuya dönmüştüm...
ilk hali bu idi,röfle yapmıştı siyahtan açılmıştı saçlarım;
ilk hali kuaförden çıktığım gün akşamı;
sonra ben üzerine cila yapmıştım(oksidanlı) ve böyle oldu
sonra bu hale geldi akınca cila
ve bir kez daha koyultma cilası yaptım ama bu kez oksidansız yapmıştım ve küllü ton yoktu ama yeşlillenmişti saçım,sonrada zaten sinir anında kestaneye boyadım ve mecaram bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?