• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turunç'un etkisi :) kesin çözüm

fuingill

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
235
9
296
kızlar limon tuz başlığına yazmıştım ama herkes göremez diye başlık açıyım dedim.
kasım ayının sonuna doğru yani 2 ay önce ablam bacaklarını ağda ile aldıktan sonra turunç meyvesini robottan geçirip içine tuz atıp streç filmle bacaklarına sardı. 4-5 saat bekletti. sonuç mu? sonuç harika bacaklarındaki tüylerin % 70 i çıkmadı, çıkanlar ince ve cansız çıktılar. arada eskisi gibi çıkanlarda var ama sanırım onlar kökünden alınamayan turuncun değmedikleri.

kızlar bu işlem çok can yakıyor, çünkü dün bende yaptım 4 saat zor beklettim. dayabilirseniz yapın. duşta yıkarken sakın sıcak su değdirmeyin daha çok yanıyo canınız. soğuk suyla yıkayın çıkın. bi kaç dk içinde acı tamamen geçiyo. ne kızarıklık kaldı nede başka bişey.
tabi akdeniz bölgesi dışındakiler turunç bulamaz. o yüzden ya bi tanıdığınızdan isteyin yada aynı işlemi limonla yapın. eminim oda aynı etkiyi göstericek. önemli olan bacakta uzun süre bekletmek. özel bölgeye yapılmasını tavsiye etmem. bacakta bile dayanmak zor.

tam olarak yapılışı: ben 20 turunc harcadım bacaklarıma. 20 turuncu kabuklarıyla robottan geçirdim iyice. içine bolca tuz attım bi oran yapmadım. ama yaklaşık 35-40 yemek kaşığı. iyice karıştırın. streç filmle bacaklarınıza sarın. sarması zor oluyo ama katı olduğu için. ben önce strec filmi yere serip üstüne karışımı yaydım bacağımı koydum, bacağımın üstünede koyup streç filmi sardım iyice. bütün heryeri sardıktan sonra üstüne kalın külotlu çorap giydim. 4 saat bekleyip makasla kesip çıkardım. ve duş aldım. bacaklarım yumuşacık oldu :))

* yüzede uygulayabilirsiniz bi zararı yok bıyıklarıma da yaptım :)) :24:

Son düzenleme:
ben aydınlı'yım.Aydın'a gidince deneyeceğim.Yalnız anlayamadığım bişey var.20 turunç biraz fazla değilmi?1-2 tane turuncu bacağımıza sürsek sonrada tuzla ovsak olmazmıki!Ben limonlu tuzu öyle yapıyorum da.

sürerek aynı etkiyi almak mümkün diil, önemli olan bekletmek ve kıl köklerini meyvenin asidi ile yakmak. sürünce o anlık yanıyo geçiyo oysa bekletince epey bi yanıyo ben 4 saat boyunca yandım. ablamda öyle. işe yaraması için böyle yapmak zorundayız.
20 fazla diil benim boyum uzun fakat .ok zayıfım bana anca yetti. yaptığınızda anlayacaksınız zaten 20 tanesi yetmeyen bile olabilir.

canım ben de uzun ve zayıfım.deneyeceğim mutlaka.Beldiyenin diktiği turunç ağaçları her evin önünde.artık 20 turunç feda olsun:)

canım ben de uzun ve zayıfım.deneyeceğim mutlaka.Beldiyenin diktiği turunç ağaçları her evin önünde.artık 20 turunç feda olsun:)

dene mutlaka ama yaptıktan sonra çok yandı diye az bekletip çıkarma. 4-5 saat kalması gerekiyor en az. ayrıca çok şanslısın aslında ben mersinden getirtim turuncu, yaşadığım yerde yok çünkü. meyvenin zamanı geçmeden en az 2 seans yaparsan harika olur bence. ben turunç bulamazsam limonla devam edicem. çünkü oda aynı asitlere sahip ve yakıyo uzun kalırsa aynı etkiyi göstericek bence :)

ben de limon suyuyla tuz karıstırı sryorum ama bekletmek daha faydalı galiba bide limonu robottan geçirirken kabuklarıylamı atıyoruz içine

turuncun kabuklarını mı geçiriyorsun robottan?turunç limona da benzemez.turuncun özellikle de kabuğu çok acıdır.Nasıl dayanırız ki acaba!

turuncun kabuklarını mı geçiriyorsun robottan?turunç limona da benzemez.turuncun özellikle de kabuğu çok acıdır.Nasıl dayanırız ki acaba!

ablam bunu yengemden öğrendi, adanadaki komşuları bununla tüylerinden kurtulmuşlar. o kadar kişi dayanıp yapmış yaparız bizde :) ben ilk seansımı yaptım.

ablam yaptığında acısından ağladı bile bende dalga geçiyodum . tabi bilmiyorum ya acısını. kendim yapınca gördüm. ama ağlamadım. benim acı eşiğim daha yüksek. tabi canım çok yandı. arada ablama aç bacaklarını bakıcam güç alıcam diyodum. çünkü tüyleri gerçekten çıkmadı. normalde 2 ayda orman gibi olması lazım :)

yani kızlar, canınız çok yanıcak baştan söyliyim. dayanamam diye hiç uğraşmasın sarması uzun sürüyo.
araştırmalarıma göre limonda da aynı asitler var. ve sadece limonun suyunu sürerek sonuç alan arkadaşlar var o yüzden bende limonda aynı işlemle yapılırsa işe yarayacaığını düşünüyorum.
yapacak olanlara kolay gelsin. :))

asit vücuda zarar verir diye biliyorum delik delik olur.kuzenim doktor öyle söylüyor ama bilmiyorum halen delinen olmadıysa yazsın bende deneyecem:9:

asit vücuda zarar verir diye biliyorum delik delik olur.kuzenim doktor öyle söylüyor ama bilmiyorum halen delinen olmadıysa yazsın bende deneyecem:9:

yediğimiz bi çok şeyde asit var zaten tereyağında bile :) her asit zararlı değildir. turunçgillerde sitrik asit bulunur. bunları yiyince bişey olmadığına göre vücudumuza sürmeylede bişey olmaz :)

limon uyu tuz karışımını duymuştum ama ne yalan söliim hiç yapmadım sadece bıyık ağdasında denemiştim 3-5 defa yaptıktan sonra limon suyuna tuz atıp bıyıklar alındıktan sonra sürüp 1-2 saat bekletip yıkamıştım yüzümü ama fayda mayda görmedim söliiim tabii bacaklarda sarma vss olayı var farkedermi bilemem kabuklarında olması ayrı mesele tabii

limon uyu tuz karışımını duymuştum ama ne yalan söliim hiç yapmadım sadece bıyık ağdasında denemiştim 3-5 defa yaptıktan sonra limon suyuna tuz atıp bıyıklar alındıktan sonra sürüp 1-2 saat bekletip yıkamıştım yüzümü ama fayda mayda görmedim söliiim tabii bacaklarda sarma vss olayı var farkedermi bilemem kabuklarında olması ayrı mesele tabii

ben bunu zaten turunçla yaptım, ve öyle yapanın sonuçlarını gördüm, o yüzden turunçla yapılmasını öneririm. fakat bulamayan limonu denesin diyorum çünkü düzenli limon suyu süren arkadaşlar fayda gördük demişler, bende sarılırsa daha etkili olucağını düşündüm. çünkü sadece suyunu sürdüğünde bi kaç sn ye yakıyo çok bi etkisi olamaz ne kadar bekletsenizde öyle. ama sardığınızda siz onu çıkarana kadar yanıcaksınız hemde çok fazla.

deneyeceğim hep üşeniyorum

bende üşendiğim için bekledim, ablam benden 2 ay önce yaptı. sonuçlarını görünce üşenmeyi bıraktım. gerçekten zahmetli bi iş. turuncu robottan geçir, bacaklarına sar. 4 saat bekle... eziyeti var işlemin. ama işe yarıcağını bildiğim için yaptım artık ve yapmaya devam edicem bence yaza kadar tüy müy kalmaz bende :) :8: :52:

kızlar sonuç alanlar mutlaka paylaşsın çünki ben ona göre sipariş vericem malum sakaryada yok hatta turunç hiç bilmiyorum:52: bu turunç he mevsim oluyomu her zaman bulabilirmiyim acaba

greyfurt olsa olmamı o daha az yakıyo:9::9:nasıl dayanacammmm offffffffffffffff offffffffffffffff
kadındaki tüylere hayırr kadındaki tüylere hayırrr:24: :64::64: :1:

geçen eşimle şakalaşırken portakalın suyunu elime ve yüzümün bi kısmına sürdü 5 dakika sonra manyak gibi kaşınırken buldum kendimi. bir baktım elimin üzeriyle yanağım kıpkırmızı ve fısır fısır olmuş. bana öylesine değmiş bi su bile bu kadar etki etmişken bi de ağda yapıp üstünde de saatlerce bekletmek çin işkencesi olur herhalde :1:
bi de bu yönden bakın bence,, önce küçük bi yerinizde deneme yapın da neme lazım domates gibi gezinmeyin ortalarda :27:

kızlar sonuç alanlar mutlaka paylaşsın çünki ben ona göre sipariş vericem malum sakaryada yok hatta turunç hiç bilmiyorum:52: bu turunç he mevsim oluyomu her zaman bulabilirmiyim acaba

turunç sadce kış mevsiminde oluyor. bence elini çabuk tut. zaten pahalı bişey diil ki :)

geçen eşimle şakalaşırken portakalın suyunu elime ve yüzümün bi kısmına sürdü 5 dakika sonra manyak gibi kaşınırken buldum kendimi. bir baktım elimin üzeriyle yanağım kıpkırmızı ve fısır fısır olmuş. bana öylesine değmiş bi su bile bu kadar etki etmişken bi de ağda yapıp üstünde de saatlerce bekletmek çin işkencesi olur herhalde :1:
bi de bu yönden bakın bence,, önce küçük bi yerinizde deneme yapın da neme lazım domates gibi gezinmeyin ortalarda :27:

cildin çok hassas olabilir. ama limonda sitrik asit % 5 civarında çok az yani. kızarıklık kalıcı olmaz. ben şu anda roaccutane diye bi ilaç kullanıyorum ve cildim çok hassas. soyuluyor. buna rağmen hiç bişey olmadı. ablamda çok hassas alerjik bi cilde sahip ondada acaip bi kızarıklık olmadı üstelik onun teni bembeyaz.
illaki kızarıcak ama geçici yıkadıktan sonra uzun kalmıyor. yıkadıktan sonra acısıda kalmadı bende.

Back