Saç Rengi ve Saç Boyama turuncumu , tarcın bakır mı bilmiyom ama cok süperr(resimli)

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kızlar saclarmı bu renge boyamak istiyorum suan sacımda biraz bakırlık var bu renk olması icin hangi renge boyama lazım?hadi kızlar yardım edinn...opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $images.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 106
tarcın bakır kullandım bu değil.bu karamel galiba tarcın bakır turuncu cıkıyo

canım saçım tam bu renk diyebilirim palettin karemelini boyuyodum ama o seri kaldırıldı.Üstüne loreal dore sarı bakır rengi var onu boyadım.Kutudaki renk sarı ama daha bakırımsı oluyo bide yıkandıkça açılıyo bu renk oluyo

canım floransa koyu sarı dore bakır di mi bu? ben de bu rengi istiyorum bakır olsun diye. tarçın bakır çok kına gibi duruyo sevmiyorum. bu daha doğal bi bakır dimi? ilk boyanınca nasıl oluyor ki bide?

dorelame avatarındaki renkmi senin sacın boyanın nu marası adı nedir eger oysa yardımcı olursan...

palette karemeldi ama kaldırıldı ama loreal sarıdore bakır floransa sarısıda hemen hemen aynı renk avatarımdaki benim saçım

peki buğday tenliyim ben bana yakışırmı bu ya dore sarı bakır ben bakır karamel istiyodum yakışır diyolardı ama:kedi: yada palettenin açık karamelini aldım ben boyamadım ama dahaa onlaa karıştırsam olurmu

ünlülerde beğenilen saç renklerini tutturmak imkansız denecek kadar zayıf bir ihtimal ancak kuaförler yapabilir çünkü hiç biri tek renk değil genelde renkler karıştırılıyor ayrıca genelde aralarda daha açık tonlarla gölgelendirme yapıyorlar evde bu iş zor yani

Dilek_kkpln merhaba .Sac rengın cok guzel bende bakır tonları kullanıyorum sacımı..Eger kendın boyuyorsan bana boya numaranı ve markanı mesaj olarak gonderebılırsen cok sevınırım .Yenı uye oldugum ıcın ozel mj gonderemıyormusum ((.Bu arada gercekten tenıne cok yakısmıs:))
hoscakal.tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…