Saç Uzatma Yöntemleri Turpun mucizesini kendi gözlerinizle görün....

ARKADASLAR HEPINIZE SESLENIYORUM

talessin resimini gördüm ve merak etmemeniz icin size resmi anlatmak istiyorum

simdik 10 ay önce saclari omuzlarini biraz asmisti ve 10 ay sonra beline geldi turpun mucizesi iste ve 5 ay düzenli kullandi öss sinavlarindan dolayi ara vermis ve deymeyin talesin keyfine bizimkiside uzar insallah

yumurta olmasa keske içinde..o kokuyu düşünemiyorum.

turp uzatmak yumurta bakım için. yumurta koymazsan bakım yapmaz ama uzatır diye tahmin ediyorum. yine de denemen lazım. saçına göre değişebilir tabi...:sinifsinif:

aynen dediğin gibi çekemiyolar valla :umursamaz:

ya ben resim göremedimki çok merak ettim şimdi nasıl görcem

ayrıca sıze bırsey daah solımm kızlr turpla yaptıktan osnra bıde banyoda zencefılle duurlrsanız acaıp uzatıyor bn dendım ve grdm daha cabuk ve ksn snuc :ddelikafaduldenhihoyyyt

merak ettim kızlar resim nerde bende bi iki defa yaptım ama bende pek istikrar yoktur bide kokucu accaipti

ARKADASLAR HEPINIZE SESLENIYORUM

talessin resimini gördüm ve merak etmemeniz icin size resmi anlatmak istiyorum

simdik 10 ay önce saclari omuzlarini biraz asmisti ve 10 ay sonra beline geldi turpun mucizesi iste ve 5 ay düzenli kullandi öss sinavlarindan dolayi ara vermis ve deymeyin talesin keyfine bizimkiside uzar insallah
aynen dediğin gibi çekemiyolar valla

çok komiksiniz saçları belinde değil göğüs hizasındaydı ayda 1 cm normal uzayan bi saç 8 ayda omuzlardan göğüs hizasına gelir bu çok normal ama eğer tales benim saçlarım ayda 1 cm uzamıyordu turp sayesinde normal saçlar gibi ayda 1 cm uzadı derse bu daha gerçekçi olur ayrıca neyi çekemiycez keşke dediğiniz gibi ayda 1 cm den fazla uzatan bi şey olsa da biz de kullansak

Arkadaşlar resmi göremiyorum ne yapmam gerekiyo yardımcı olabilir misiniz.. Çok merak ettim..

neden çekemediğinizi anlamıyorum saçlarımı düz fön çekince bırakın belime gelmesini belimi geçiyor bile. sana açıklama yapmazdım ama diğer arkadasları yanlış yönlendirdiğin için açıklıyorum.

ben ilk 2-3 ay düzenli yapabildim sonrasında öss ye hazırlandıgım için cok nadir yapabildim son 2 aydırda turp yok zaten .... bunların sonucunda benim " hiç uzamayan saçım " omuzlarımın üstünden belime kadar geldi. çekemiyosan senin derdin laelaelaelaelaelülülülülülü

burda gören gördü bidaha da bakımlı lüle lüle belimde olan saçlarıma laf atma lütfen zemuszemusopuyorumnanaktan

Tamam canım saol. Herkesin saç yapısı farklı tabiki mümkün değil diye bişey yok yerimseniben

Tamam canım saol. Herkesin saç yapısı farklı tabiki mümkün değil diye bişey yok yerimseniben

zaten olağan üstü bişey değil ki bu bakarsan uzuyor. bi tek benim değil başkalarınınkide uzadı diğer topikte resimleri var onlarında . herneyse benim saç yapım hiç uzamayan tiptendi :)) inşallah herkese nasip olurda baskalarının saçını çekememeyi keserler...:umursamaz:

vallah talescim helal olsun konus konusabildigin kadar saclarin nazara gelmez insalllah =)

alkisalkisalkis

Son düzenleme:
vallah talescim helal olsun konus konusabildigin kadar saclarin nazara gelmez insalllah =)

alkisalkisalkis

beli popoyla karıştırıyo heralde millet bel bildigin göğüs altıyla popo arasıdır işte.. :gitme:

sağol canım inşallah hiç birimizin saçlarına nazar gelmez. sağol iyi düşünlerin için Şeniz

bu arada düzenli yaptıgım zamanlarda benim saçlarım ayda en az 3 cm uzadı buna eminim cünkü kahküllerimden hep ölçerdim. markete sordum bugün 10 gün içinde turp gelmeye başlayacak dedi opuyorumnanaktan

ozamandan sonra 2 günde bir yapıcam mutlaka ölçüp ölçüp resimlerle göstericem ne demek istedgiimi anlamayanlar anlar artık zemuszemus:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…