• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Turpun mucizesini kendi gözlerinizle görün....

tales sana özel mesaj gönderemedim ne olur cevabini suanda bekliyorum iyikide suanda bu konuyu okudugunu gördüm ne olur bekliyorum

ay sagol canimmmmmmmmmm benim ya
seni coooook seviyorum
yani rendeliyecem böyle kücük doricam yani tam olarak kaynatmiyacagim dimi yine bekliyorum sonra 30 dakkika kaynattiktan sonra süzgecle süzüp suyuna yumurtanin sarisini koyacagim dimi sagollllll süpersin

ay sagol canimmmmmmmmmm benim ya
seni coooook seviyorum
yani rendeliyecem böyle kücük doricam yani tam olarak kaynatmiyacagim dimi yine bekliyorum sonra 30 dakkika kaynattiktan sonra süzgecle süzüp suyuna yumurtanin sarisini koyacagim dimi sagollllll süpersin

aynen canımmmm aynen öylee yapıcaksınnn hihoyyyt

biliyorum cok soru soruyorum ama sagol süpersin opuyorumnanaktan
rendeliyorum o zaman heheheh kücük kücük hale gelecek taammAM tekrar sagol
he birde rendelemekten korkmuyorum sanki öyle anlamamistimda ondan hehheeh

biliyorum cok soru soruyorum ama sagol süpersin opuyorumnanaktan
rendeliyorum o zaman heheheh kücük kücük hale gelecek taammAM tekrar sagol
he birde rendelemekten korkmuyorum sanki öyle anlamamistimda ondan hehheeh

yok canım sor aklına geleni sen kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de bu formülü çok beğendim açıkçası..:) Ama tam olarak ne yapıldığını anlamadım.. Nasıl uygulandığını felan bilmiyorum yani.. Aklımda şu sorular var..

1) Saça herhangi bir zararı oluyor mu ( daha çabuk yağlanma, dökülme .vb)
2) Eğer saç boyanırsa, boyalı saçta zararlı olur mu? Ya da bu karışım boyaya herhangi bir zarar verir mi? ( ben saçımı boyamayı düşünüyorum da)
3) Benim saçım aslında uzuyor normal olarak, ama ben daha fazla uzasın istiyorum.. Bu duurmda da etkisi oluyor mu?

tales cim bir de sana özel mesaj attım tatlım.. Bir bakıver olmaz mı.. kaydirigubbakcemile4

Kızlar ben de bu formülü çok beğendim açıkçası..:) Ama tam olarak ne yapıldığını anlamadım.. Nasıl uygulandığını felan bilmiyorum yani.. Aklımda şu sorular var..

1) Saça herhangi bir zararı oluyor mu ( daha çabuk yağlanma, dökülme .vb)
2) Eğer saç boyanırsa, boyalı saçta zararlı olur mu? Ya da bu karışım boyaya herhangi bir zarar verir mi? ( ben saçımı boyamayı düşünüyorum da)
3) Benim saçım aslında uzuyor normal olarak, ama ben daha fazla uzasın istiyorum.. Bu duurmda da etkisi oluyor mu?

1) hayır olmuyor bana olmadı yani :)
2)aslında boyalı saçların tamiri için kullanılan bi formülmüş güvenle kullanabilirsin... :))
1)olur sanırım denemen lazım opuyorumnanaktan

tales cim bir de sana özel mesaj attım tatlım.. Bir bakıver olmaz mı.. kaydirigubbakcemile4

attım özelede cevap canım :)

1) hayır olmuyor bana olmadı yani :)
2)aslında boyalı saçların tamiri için kullanılan bi formülmüş güvenle kullanabilirsin... :))
1)olur sanırım denemen lazım opuyorumnanaktan

attım özelede cevap canım :)

Gördüm canım, baktım tarife ben de.. Çok sağol.. opuyorumnanaktan

walla bende çok merak ettim hemen albüme baktım ama göremedim :kızgın:Çok üzgünüm çoook
bende saçlarımın uzamasını çooooooooook istiyorum yaa bu arada bu turpu kaç günde yada kaç haftada 1 yapıcaz kızlar ?

mrb arkadaslar
tales cim yine sorum var ben suanda her gün yapiyorum ama neden sadece yumurtanin sarisini koyalim tümünü koysak daha saglikli olmazmi yani yumurtanin beyazindada cok faydali besin maddeleri var ben koydum hatta dün ben iki turpu rendeledim 4 bardak suda 30 saat kaynattim sonra 2 tüm yumurtayi kirip sürdüm sacima aksamdi sabahta yikadim öyle yapsak olmazmi =) ?????

yani demek istedigim daha etkili olmazmi sacta

Back